Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 003
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Оптимист по принуда
Ето, клипчето с Коцето и Людмила е супер. Защо не дават такива моменти, а ни пробутват онова лазещо нищо?

# 1 846
Снощи забелязахте ли къде беше Лукчето, когато я повика Биг брадър и тя запълзя в изповедалнята?
Лежеше в общата спалня на едно от леглата.
Как са я допуснали? Достта странно ми се вижда, ако наистина изпитват всеобща ненавист към нея.

# 1 847
Може да е била в леглото на Дебора Grinning
На мен също ми направи впечатление, че не е в "покоите" си.

# 1 848
  • Ямбол
Нали има задача да оправя и чисти. Просто си е полегнала на някое незаето легло.
Много сте забавни, когато намирате под вола теле в тази тема.
Не гледате за забавление, а само търсите кусури на сценаристите и се чувствате по детски горди само при мисълта, че сте разконспирирали нещо си.

# 1 849
  • София
Гафовете на сценаристите са лесни за откриване, но и са част от забавлението. Дотук сценаристите са най-тъпото нещо в целия формат.

# 1 850
  • Испания
Гафовете на сценаристите са лесни за откриване, но и са част от забавлението. Дотук сценаристите са най-тъпото нещо в целия формат.

+ монтажистите, които пет пари  не дават за хронологията на събитията.

Целият екип плаче за бюрото по труда.

# 1 851
  • somewhere near the sea
Може да сте обсъждали, но аз да питам: Казвала ли е Луна какво носи в зелената торбичка с пайети?

# 1 852
  • София
Не съм чула Луна да се обяснява за зелената торбичка, но не се разделя с нея.

# 1 853
Може да сте обсъждали, но аз да питам: Казвала ли е Луна какво носи в зелената торбичка с пайети?
Може би 3000 лв.,ако и потрябват 😉

# 1 854
Прибрала е сигурно останалите диаманти, да не й ги вземат.

# 1 855
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Може би 3000 лв.,ако и потрябват 😉
Че тя ако имаше толкова пари, щеше моменталически да се откупи от последната мисия с чистенето.  Laughing

# 1 856
  • Пловдив
На мен пък Дий най ми харесва визуално, бих си го викнала във вигвама. Grinning

# 1 857
  • София
без да си пила?!

# 1 858
Сега изгледах снощната серия

Оооооох, отивам да си хапна малко ризото преди да си отида от този форум. Ооооох, не питайте какво ми се е случило. Охххххх, пълзя до печката в момента. Помоооощ - нищо не виждам. Пипнешком си пълня чинията с ядене. Ужаааас. Чувствам се, като емигрант. След, като се нахраня ще помоля ММ да ме балсамира докато съм още жива, за да се съхраня след това, като Тутанкамон и да приключва всичко, защото вече нямам сили  Tired

# 1 859
На мен пък Дий най ми харесва визуално, бих си го викнала във вигвама. Grinning
Първо го питай има ли си гадже 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт