Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 114 966
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 905
Доста от нещата на Луна не са актуални. Пeруки, кокчета...

# 1 906
Ма как пеГука да не е актуално, Мегз колко страдания преживя, за да ги рекламира...

# 1 907
Сцените на Мегз бяха отработени, идваха й и отвътре. На Луна не й идват отвътре точно такива сцени, по-скоро махленските крясъци и ритането, но не върви да го прави, та пробва другата тактика. Не си споням Мегз да е била агресивна и да е обиждала, ма може пък и да не помня, защото и тях ги гледах отгоре отгоре. От нея ме избиваше на смях- драматзима й беше доста комичен и будеше малко съжаление.Докато Луна е доста злобничка

# 1 908
Доста от нещата на Луна не са актуални. Пeруки, кокчета...

Ама диаманта на патъка, а....диамантите???
Там копче не мож каза, нЪл...Joy

# 1 909
  • София
А защо Динко казваше Тихо ти, това някакъв ямболски диалект ли е? Сега да не се обидят ямболийките, не се заяждам. Че нали всеки край на България си има негови си изрази.

# 1 910
  • София
Динко си говори на негов си диалект, в стил Динко.  hahaha

# 1 911
  • София
А защо Динко казваше Тихо ти, това някакъв ямболски диалект ли е? Сега да не се обидят ямболийките, не се заяждам. Че нали всеки край на България си има негови си изрази.

Според мен го е взел от Коцето, защото той така се караше на операторите, че вдигат много шум като се движат в коридорите зад огледалата.
Тихо тиии...!

ВИДЕО с НАЙ-ДОБРИТЕ МОМЕНТИ на Константин във Вип Брадър 1

# 1 912
Според мен "тихо ти" е диалект от типа - "стига те, де".

# 1 913
  • Ямбол
Да, използва се тук в Ямбол. "Стига ти" също. Но не е като "завиждайти", даже няма общо.

# 1 914
  • Испания

Нищо общо с присъствието му сега. Ееееееех, какви сезони имаше!

В това видео видях и Дим Дуков /светла му памет!/.

# 1 915

Хората от селата в източна България така си говорят.

# 1 916
Сцените на Мегз бяха отработени, идваха й и отвътре. На Луна не й идват отвътре точно такива сцени, по-скоро махленските крясъци и ритането, но не върви да го прави, та пробва другата тактика. Не си споням Мегз да е била агресивна и да е обиждала, ма може пък и да не помня, защото и тях ги гледах отгоре отгоре. От нея ме избиваше на смях- драматзима й беше доста комичен и будеше малко съжаление.Докато Луна е доста злобничка

Мегз не обиждаше, но беше агресивна. И когато не й минеше номера, почваше с нервните кризи. В краен случай - рев. Това сега го виждам и при Луна. Луна обижда, защото е гледала сезона с Фънки и очакваше да се сипят много обиди върху й...В интерес на истината, донякъде се кефя как затапи Фънки, той правеше луд Къци навремето без грам жал. Заслужава си го.

# 1 917
  • София
На мен Фънки ми се струва прекалено скромен в обидите към Луна. Очаквах много повече от него.

# 1 918

Нищо общо с присъствието му сега. Ееееееех, какви сезони имаше!

В това видео видях и Дим Дуков /светла му памет!/.

Тогава нямаше това рязане и сглобяване, за да пасне на идеите на сценаристите да орезилят някого и хората бяха по-естествени и дейни. Сега всеки нормален се притаява и мишкува, за да не попадне в "творческите" им планове.
Сетих се, в друг сезон май беше, как Митьо Пищова заплашваше Дим Дуков със саморазправа навън и той се паникьосваше, горкия.

# 1 919
  • Испания

Тогава нямаше това рязане и сглобяване, за да пасне на идеите на сценаристите да орезилят някого и хората бяха по-естествени и дейни. Сега всеки нормален се притаява и мишкува, за да не попадне в "творческите" им планове.
Сетих се, в друг сезон май беше, как Митьо Пищова заплашваше Дим Дуков със саморазправа навън и той се паникьосваше, горкия.

Така е. Сега е по-зле и от латино-американски сериал.

В същия сезон бяха. Първи на ВБ.

Общи условия

Активация на акаунт