Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 114 966
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 890
  • Испания
Хохо , кой питаше за Светланка . Ще я видим с дамски прояви Laughing

Така де! Мечо за какво я е пратил там? Да блесне.

# 1 891
  • София
В поеделник ще гледаме скандала между Луна и Светлана. Някой пак иска да напуска къщата.....

# 1 892
Подозирам, че Светлето е била уведомена за това, че изобщо не се мярка в кадър и се е постарала да блесне. Май Мечо е уредил излизане за кратко

# 1 893
  • sofia
Някакъв странен младеж изгониха, защото заля някаква кифла с вода. По тази логика, Гущерица трябва да е аут.

# 1 894
И малко смях от Фейсбук  Joy

Скрит текст:

# 1 895
  • Испания

Скрит текст:

Магарето вдясно е симпатично.

# 1 896
  • somewhere near the sea
Аз питах за Светлана. Да вземат да я поизпитат малко, да я размърдат, какво само ще подпира възглавниците и ще се прави на светена вода...Мечо се е бръкнал доста, за да не я закачат май. И неговият акъл е толкоз!

Бате ви Динко викаше "ТихоТи". Това е нещо от рода на "ГледайТИ", "завиждайТИ". Само че той не го употребява към глагол, щот е гоуем.

Още веднъж ако чуя "Бягайте крачета" ще повърна. Минавам на бтв, неуважаеми ББ.

# 1 897
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Хохо , кой питаше за Светланка . Ще я видим с дамски прояви Laughing
Крайно време беше и тя да си заяви класата.  Laughing

# 1 898
Сиромахов е уникален, верно!
Отдавна съм фен на начина, по който води шоуто, като сценарист, писател, и на образите, в които влиза. Не ми допада единствено като Стиви Уондър, скечовете са леко кретенски.
Но като П. Куелю, Ф. Киркоров, Джинко /падам, като каже 'ей, каканари'/ и Елтън Джон, е абсолютен!

# 1 899
Не знам дали е обсъждано до сега, но ми се струва, че Луна се опитва да копира МегЗ. Проблемът й е, че не й се получава, защото МегЗ беше искрена, докато Луна копира и това личи.

# 1 900
Светлана ми  е най-неприятната плейметка или там каквото е . Да не говорим,че сега явно доста и е пораснала работата като е с Гущеров. Sick

# 1 901
Миглена била искрена - пха-ха-ха

# 1 902
  • Оптимист по принуда
Не знам дали е обсъждано до сега, но ми се струва, че Луна се опитва да копира МегЗ. Проблемът й е, че не й се получава, защото МегЗ беше искрена, докато Луна копира и това личи.
Двете са били в едно отделение в Карлуково. Толкова еднакво искрени са.

# 1 903
  • София
Като гледах промото за понеделник, ми стана "драго"  да чакам лайфа. Ако се бяха спряли само със Фънки и Коцето ставаше. Аман от луди жени и Луни.

# 1 904
  • София

Скрит текст:

Не се вижда много добре на снимката / поне аз не Simple Smile /, но Луна е с очна линия, която от години като форма не е актуална!

Общи условия

Активация на акаунт