Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 114 970
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 875
# 1 876
# 1 877
АЧВ-то... Joy Joy

ЗриЧилитИ.... Joy Joy Joy

# 1 878
  • Оптимист по принуда
JoyJoyJoyJoyJoy
с Перата са убиДЖинихми Joy

# 1 879
  • Испания
Тюхо, мишки, че сига шъ скочат киселяцичи!

https://www.slavishow.com/%D1%82%D0%BE%D0%B9-%D0%BC%D0%B0%D1%87% … 1%80%D0%B8%D1%8F/

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 19:49 от smileys

# 1 880
Журналишчичи....

Кък не бе... оф, ни моа...заболя ме корема от смЕх...ооооххххх, оооооххххх...цялата посинях от смях, Смайлс, ти си виновна..  Rolling Eyes Mr. Green

Абе пляскайте ми бе, да не ви напляскам аз... hahaha hahaha hahaha

# 1 881
Журналишчичи....

Кък не бе... оф, ни моа...заболя ме корема от смЕх...ооооххххх, оооооххххх...цялата посинях от смях, Смайлс, ти си виновна..  Rolling Eyes Mr. Green

Абе пляскайте ми бе, да не ви напляскам аз... hahaha hahaha hahaha
Тихо ти . Че ей сИга шЪ ти пратя будитИлитИ да тА сАбудят- кого искаш- Милко Калайджиев , или ...Луна.
И тя е будитИлка. Joy
Или да ти пратим ГБ да те прааи патриот на три морета Joy
Смайли , мерси , посмях се яко Flowers Rose

# 1 882
  • Оптимист по принуда
Аз заради Сиромахов се
влюбих в Джънко.

Последна редакция: нд, 26 ное 2017, 12:51 от demmy.

# 1 883
А нье бьеее...Joy

# 1 884
Аз се чудя пък, какво би станало, не дай си боже, ако както има човек в басейна, тази тежка метална конструкция от горе се стовари върху него  #Crazy
Стана ясно, че са си оставили ръцете при монтажа на същата. Този капак там как се откъсна от нищото...

Като не могат да монтират като хората металната конструкция, да бяха сложили мрежа или нещо леко, което да символизира само истинска решетка... Rolling Eyes

То си е направо опасно за живота пребиваването там ..

Имам странното усещане, че след последните два сезона на ББ може да няма следващ....

# 1 885
Аз заради Сиромахов се в
влюбих в Джънко.
Сиромахов е от новите будители. Много го харесвам аз. Не познавам някой , който да не го харесва.
Ще го водя във вигвама да ме буди Heart Eyes

# 1 886
  • Оптимист по принуда
Скрит текст:
Аз заради Сиромахов се в
влюбих в Джънко.
Сиромахов е от новите будители. Много го харесвам аз. Не познавам някой , който да не го харесва.
Другите му превъплъщения не са ми толкова приятни, може би само Филип Киркоров. Обаче специално за Динко - още не знаех изобщо кой е той, но гледах Сиромахов и щях да умра Joy. После попрочетох за него, та ми се изЯсниха нещата. Laughing

# 1 887
  • Испания
Скрит текст:
Аз заради Сиромахов се в
влюбих в Джънко.
Другите му превъплъщения не са ми толкова приятни, може би само Филип Киркоров. Обаче специално за Динко - още не знаех изобщо кой е той, но гледах Сиромахов и щях да умра Joy. После попрочетох за него, та ми се изЯсниха нещата. Laughing

Ето. Видя ли, че те е пробудил?

# 1 888
  • София
                    ПРОМОТО за понеделник

ЛИНК

# 1 889
Хохо , кой питаше за Светланка . Ще я видим с дамски прояви Laughing

Общи условия

Активация на акаунт