Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 114 976
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 860
  • София
На мен пък Дий най ми харесва визуално, бих си го викнала във вигвама. Grinning

Побързай, че Дебора иска пак да влиза в ББ и да не те изпревари!  hahaha

# 1 861
Може да сте обсъждали, но аз да питам: Казвала ли е Луна какво носи в зелената торбичка с пайети?

Ами не е казала, но ми се чини, че има магарешки бодил, бабини зъби и конски кестен - против уроки и още нещо.

# 1 862
  • Оптимист по принуда
Прибира си вечер ченето вътре.

# 1 863
  • Пловдив
Непременно първо ще питам за гадже! Grinning Не, майтапът настрана, но ми е симпатичен, не ми се иска той да излиза в понеделник. Но за съжаление монтажът е направен така, че освен Динко и Луна и по-рядко Фънки и Луна не може да се види нищо друго.

# 1 864
Скрит текст:
Може ли линк към фейсбук страницата, че като търсих май не попадам където трябва.
Като гледахме в понеделник на живо Динко лежеше в затвора все още. И се чудехме защо. Сега ни го дават чак в петък, а вчера чух, че случващото се е в неделя. Почти след седмица.
Страхотен екип! Браво!
Заповядай , аз тези гледам и чета , предполагам , че това е официалната страница :
https://www.facebook.com/Big.Brother.Bulgaria/
И там настроенията са като в темата.
по повод монтажите- ами те затова са ги облякли с костюми , уж за мисията , за да не разберем кога къде и какво става.
И с предната мисия- пак така.
Малоумна работа.

Благодаря, Tays
Според мен Дий ще си ходи тази седмица.

# 1 865
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Оооооох, отивам да си хапна малко ризото преди да си отида от този форум. Ооооох, не питайте какво ми се е случило. Охххххх, пълзя до печката в момента. Помоооощ - нищо не виждам. Пипнешком си пълня чинията с ядене. Ужаааас. Чувствам се, като емигрант. След, като се нахраня ще помоля ММ да ме балсамира докато съм още жива, за да се съхраня след това, като Тутанкамон и да приключва всичко, защото вече нямам сили  Tired
А така, хапни си, поне да не си отидеш гладна.  Laughing
Аз искам пак да ми се прати лекарски екип, че си ударих кутрето на лявата ръка и едва ходя, цялата съм синя и всичко ме боли, със сигурност имам нещо счупено. Благодаря! И донесете нещо за вечеря.

# 1 866
В чинийка със столче?

# 1 867
  • Испания

Взе ми думите от клавиатурата. Едва съм я уредила.

# 1 868
На мен пък Дий най ми харесва визуално, бих си го викнала във вигвама. Grinning
Този пък е все едно шестият син на хан Кубрат. С това кукуригу на главата...

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 17:48 от Barbarella"

# 1 869
Оооооох, отивам да си хапна малко ризото преди да си отида от този форум. Ооооох, не питайте какво ми се е случило. Охххххх, пълзя до печката в момента. Помоооощ - нищо не виждам. Пипнешком си пълня чинията с ядене. Ужаааас. Чувствам се, като емигрант. След, като се нахраня ще помоля ММ да ме балсамира докато съм още жива, за да се съхраня след това, като Тутанкамон и да приключва всичко, защото вече нямам сили  Tired
А така, хапни си, поне да не си отидеш гладна.  Laughing
Аз искам пак да ми се прати лекарски екип, че си ударих кутрето на лявата ръка и едва ходя, цялата съм синя и всичко ме боли, със сигурност имам нещо счупено. Благодаря! И донесете нещо за вечеря.

Ударила си си кутрето?????  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Олееее, значи имаш минимум три счупени ребра и един избит зъб. Веднага викай за помооооощ
И на идване да ти донесат два омара и една порция скариди - кралски!!!! Да си хапнеш за последно

# 1 870
  • Ямбол
...
Целият екип плаче за бюрото по труда.
Няма нужда. Те са си заработили достатъчно. Тук се изписват хиляди страници. Мога да си представя във ФБ какво е. А това е повече от достатъчно. Виж, ако се захванат с малоумни гифчета и картинки, като тукашните, ще умрат от глад.

Последна редакция: сб, 25 ное 2017, 21:36 от Лилянa

# 1 871
Сега догледах до края снощната серия и съм меко казана потресена. Това срещу Динко беше пълен абсурд. То бива тенденциозно отношение, но наистина прекалиха. Заради лигавщината на Луна го накараха да си сложи ръцете отзад, след като знаят, че го боли, после заради отказа му да влезе измислиха отвратителни наказания. И за капак, въпреки, че имаше свидетели, които видяха как му пада решетката на главата, го изкараха симулант. А Луна каква е в такъв случай, след като се влачеше, като червей по пода, мрънкаше и 120 минути оплакваше съдбата си????

Честно - този епизод ми беше смешен до средата, но края му беше наистина отвратителна гавра  ooooh!

# 1 872
Да, тази седмица предаването вече не е забавно, а направо натоварващо. И съм съгласна, че всички жалки опити да изложат Динко, само му вдигат акциите сред неговите фенове, защото го изкарват жертва. Всички видяхме, че му падна решетката на главата, и какво - като няма нищо после на снимката, значи симулира, не може да го боли. Зорлем ще го направят и него победител.

# 1 873
  • София
Защото ББ направи мисията така , че да настрои всички срещу Динко. Той го постави в ситуация , че да е виновен на всички. А онези си показаха малодушието и егоизма. А и Захажаевица- тя пък го насъсква да е твърд. А той и пребит.
Горкото момче.
Смятам , че това ще е лебедовата песен на някого , но още не зная на кого.
Заиграха се с много сериозни неща и смятам , че няма да остане без последствия.
А, само Динко ли трябваше да строява Луна? Не бяха ли Дий и Джино- един екип - то за това ли Дий се самопредложи да иде в затвора вместо Динко? Джино защо отново си замълча...другите?! Sick

ПП: не го следя и ми стана интересно и жал за Динко  Crossing Arms

# 1 874
Аз се чудя пък, какво би станало, не дай си боже, ако както има човек в басейна, тази тежка метална конструкция от горе се стовари върху него  #Crazy
Стана ясно, че са си оставили ръцете при монтажа на същата. Този капак там как се откъсна от нищото...

Като не могат да монтират като хората металната конструкция, да бяха сложили мрежа или нещо леко, което да символизира само истинска решетка... Rolling Eyes

То си е направо опасно за живота пребиваването там .. #Crazy...е , не чак толкова опасно, колкото да ти изчоплят диамантЧитУ от трандафора, ама пак си е опасно... Outta Joint

Намерих диаманта на Лунка ...ей го, връщам й го

Общи условия

Активация на акаунт