Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 467
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Бургас
[
Скрит текст:
Скрит текст:
spoiler]
Маркирахме те, можеш да отиваш да твориш чудеса! Wink

Знам, че Ути Бъчваров сега не участва, ама да споделя възмущението си от него. Попаднах на неговото предаване и е измислил да ходи в ТОХ-а и там ученици да готвят. Чудесна идея, винаги се радвам на младежи, които правят положителни неща и показват колко са добри в това, което правят. Обаче Ути за толкова години не се научи, че трябва да се държи по-нормално. Момичето направи някаква торта, сложи му да дегустира, а той набучи почти половината парче на вилицата. Е, това дегустация ли е?  

Не, само опитване.
[/spoiler]
+1 Не забравяйте, че когато Маргарита Хранова направи забележка на Сашка, че е изяла цяло парче торта, втората отговори, че не е яла, а само е опитвала. Явно за ядене се брои да " метнеш " целия сладкиш.

# 1 231
  • София
Нордел най-вероятно ще си ходи. Освен ако не измисли нещо супер интересно до понеделник и решат да я оставят, но едва ли. Излишна е за шоуто, разкриха и интригите.

# 1 232
И аз влязох това да напиша: а Сашка двете филийки бяха също само да опита. Да не споменавам диетата на Фъню пък: Как кара на 5 бутилки вино само сутрин, не знам.

Искам мисия за Фъню и Коцю: Да нямат право да са в едно и също помещение. Ако единият е в столовата, другият да излиза в градината или в спалнята. Ха да ги видим ако не са си пиянски гръб един на друг.

Мисля, че ще си ходи Дий. Мариела ще я държат още седмица, за да се насъскат още останалите. Коцю беше ужасен с коментарите за кубинския задник. Ако кубинската дериера тегли черти в тайната му стаичка, нямаше така да говори... Пък и да видим дали Мариела и Луна ще заформят лагер. За защитник - Лорд Генчо, приятели уж, ядат, пият заедно...

# 1 233
  • Gotham City
О зарбавих да кажа, че ако бях на мястото на Дебора без да ми мигне окото, ако ми беше "пожелала" Луна майка ми (лека и пръст) да умре, щях да и спукам празната, грозна глава, прилича на маймуна в лицето, типично маймунски черти. Не знам защо близките и не я лекуват, тя е болна.
Фънки НЕ седна върху нея, така че, да казва, че я боляли кръст и други неща.....

# 1 234
  • София
Аз щях да я оскуба, да махна изкуствената опашка. Много ми е интересно как изглежда без нея.

# 1 235
  • София
Гала с голяма тъга в гласа каза, че Дебора имала новина за съобщаване.  Thinking

# 1 236
Ама Дебито ще гостува ли на Гала? Или изгонените от ББ нямат това право. 😄

# 1 237
  • София

Да, казаха преди малко, нали новината ще съобщава.  Laughing

# 1 238
  • Испания

Да. Според правилата на формата нямат право, но изгонването не трябва да е постановка. Нашият ББ е тотално сбъркан.

# 1 239
Егати пак ще трябва да гледам Гала и великата инквизиция, ама нали съм любопитна, ще се прежаля. 😆 Нищо чудно Деба и тях да напсува.

# 1 240
  • София
После да кажете каква е голямата новина.

# 1 241
Какви надежди възлагахме Дебора да се погледне отстрани и да се осъзнае...уви
Луна не им върти тънки номера. Тя гранични със психопат или социопат за мен. Личи си по смеха, по много неща...плащеща е.
Нордел е чиста селянка и интригантка, от това което виждам. Не знам. Може и да си сменя мнението, ако покажат повече. Засега не ми е нито интересна, нито забавна

# 1 242
  • София
Най-вероятно никаква новина, ама прилагат евтини номера за възбуждане на интерес. Добре, че е ББ, за да има изобщо някакво предаване на Гала. И този, нейният, като го мярна вече на екрана ми става едно неприятно. Не знам защо не ми харесва този човек, но имам чувството, че се опитва да командва той играта. Гала не ми е от особено интересните, обаче предаването си е нейно, той къде се бута!

# 1 243
Не съм ви чела назад. Може и да сте коментирали, та извинете.
Като изгониха Дебора стана малко "кучета и котки може, а прасета не може". Дожаля ми за момичето. Изкараха я най - пропадналата алкохоличка, а там има много по- тежки случаи относно злоупотребите, и не само с алкохол. И ако не е било сценарий горко и' какви неустойки ще трябва им изплаща.
Дразни ме ББ за всички правилата са "еднакви",  но Луна може да рита по- възрастна жена безнаказано, а Дебора щото не искала да се подчини на ББ - аут...

Жалко безсилие и немощ за рейтиг.

# 1 244
Цял сезон на ББ пропуснах заради пиянските истории на един, дето си развяваше байрака и голия гъз, а накрая излезе победител... Дебора има още много водка да излочи, докато го настигне...  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт