Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 500
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 395
# 1 396
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
За съжаление са хората, които имат проблем и искат да се променят, но не могат или не знаят как. Очевидно Деби не желае да се промени, желае просто да е известна. Няма как да съжаля подобен човек.

Дори Мегз беше по-адекватна в истериите си.

# 1 397
За Фънки съм сигурна, че е перманентно пиян. То си му личи. Особено около носа е много червен.
Всъщност досега Фънки и Коцето какво направиха в този сезон? Само седят, пият и се присмиват на другите.

Като се замисля, Фънки е абсолютно изпразнен от чувства човек. Страхлив, предвид това, което гледах с пиянството на Багата.
С Ласкин се мислят за голямата работа, а всъщност те самите будят смях и съжаление.
Защото на тяхната възраст в никакъв случай не могат да се нарекат солидни мъже.
Предполагам, че поне за разлика от Ласкин, Фънкито има пари.
Но дори и с пари, е един празен мях.

# 1 398
е, хубаво де, не охрана, някой близък.
Имах подобна позната. Изобщо не съм предполагала нищо лошо. Учехме заедно, излизали сме с колежки.
Един път обаче отидохме в някакво заведение след лекции. Двете. Докато се усетя, и се отряза до безпомощност. Или по- скоро неадекватност. Викнах такси и я закарах у тях. Беше се поосвестила малко, но не и с мозъка.
Обясненията по натам бяха в стил Дебора/ дори си приличат визуално/едва ли не инцидентно  било.
Втори път с колеги направи това, те се шашнаха направо!Бяха я поканили, хубаво момиче..едвам са я завлекли до тях. Нищо не и липсваше, дори възможности имаше и хубава работа.
Сигурно след 15 години се засекохме на общо раб. място. Пак си беше сама. Заговорихме се, нищо ново. Аз напуснах  и викам, оправила се е жената. Обаче, с една друга поддържаем връзка по скайп и ми каза, че са я изгонили от работата.Цирк голям била направила. Попитах само, пияна ли е била- да; Не съм и питала повече, ясна работата. Ако в младежките години може да се прости някое и друго дивеене, то на 35+ вече е жалка картинка.
Чудя се Дебора какво още ще измисли, за да оправдае пиенето си. Нали някой оттук беше писал, че се била сбила в заведение, пак в интересно  състояние преди да влезе в ББ?
Тъй- като тя не е адекватна, всъщност не е ясно какво и се е случило. Може да е отишла да си допие и някоя охрана да я изхвърлила по- грубо. Тя не е лесна за усмиряване./ Учудвам се само , че кара кола по принцип, ако е вярно. /Точно затова и ББ я изхвърли при най- малък повод , защото е непредсказуема, рискува цялото шоу, договорки и др. неща от кухнята на ББ.
И естествено, нищо не помни, освен че е яла тупаници. Ето затова, според мен не отива в полицията. Не помни.
А ако се разследва може историята да не и хареса. Жертва на насилие се държи по съвсем друг начин, да не говорим че е два ли ще и е до телевизия, все пак има основателна причина и може да откаже  участие точно  днес или да премълчи след като не е предприела адекватни действия. Аз си мисля, че прави пи ар от пиянството си.
Жалко, че наистина има жертви на насилие , както и насилници и сега много от тия насилници ще си кажат  че Дебора си го заслужава. Тя изобщо не е добър пример за жертвите на насилие, а за психически нестабилен човек и пиянка. Съжалявам .

И аз така мисля.

# 1 399
  • София
Интригант е, още помня как изложи Даниел Златков и раздуха историята.
Какво е казал за Даниел Златков понеже не съм чела темите за VIP Brother?

# 1 400
Фънки много се издуха с участията си по формати, още от Мюзик Айдъл насам. По-хубаво е някои емблематични фигури (макар че за повечето хора той е известен от риалититата, а не отпреди това, но това е друга тема) да си пият кротко в ъгъла и да си запазят ореола. Но той така си е решил, аз ли да го жаля.

А за Дебора, хванах точно 3 мин от участието при Гала, от тук разбрах каква е версията за синините. Чух я как крещи, реве и изглежда истерично. Има сериозни проблеми, много сериозни, затънала е до гуша в някакви го*на, и да, аз я виждам като жертва. Първом на средата и възпитанието си, след това на сбърканите си, явно, избори и в резултат на това и на този/тези, които ѝ нанасят перманентно побои. Тя има нужда от помощ, ама дали го осъзнава, дано осъзнае... иначе ще се съсипе физически и психически докрай.
Колкото до ПА, мисля че вече малко се спекулира с това състояние в техните "среди".

# 1 401
Дано от ББ четат темата, защото и аз смятам, че много гадничко прикриват истинските агресори и се гаврят със слабите психически. И това нямаше да е кой знае колко важно, ако предаването се гледа от много хора и предлага модели за подржание и подражание.
Не прави чест на уважавана медия в страна с претенции за справедливост и равноправие да излага това момиче Дебора, което явно има нужда от помощ, а да търпи ужасното държание и обиди към останалите на Луна, онова нещо Фънки и Коцето пияндето. Дори Захажаева изпъква с добри обноски пред тях  Sunglasses

# 1 402
За съжаление са хората, които имат проблем и искат да се променят, но не могат или не знаят как. Очевидно Деби не желае да се промени, желае просто да е известна. Няма как да съжаля подобен човек.

Дори Мегз беше по-адекватна в истериите си.
Само Миглена да не споменаваме, че точно я забравих😉
Аз не съм запозната с паническите атаки, с лечението на такова състояние.
Но не мисля, че Дебора иска да е известна с грозно и разбито лице. А мисля, че тя не знае откъде да се подхване, за да се излекува. И може би сама няма да успее, трябва й помощ и категорична намеса. Въпросът е, кого би допуснала да й помогне. Защото за това момиче непризнаването на авторитети също е проблем. Надявам се, че в нейното много близко обкръжение има човек, който да я поведе за ръка. Много се надявам.

# 1 403
  • София
Герка, не го знам този на Гала какъв е, само знам, че й е гаджето. В началото беше една мишка, сега го гледам е набрал скорост и започва да се налага.

# 1 404
Сега е мишка на скорост.

# 1 405
  • София
А като го слушах днес, и друг път като съм попадала на предаването (вие сте виновни, заради вас е!), този е компетентен по нищо, все едно мъжка женка-клюкарка.

# 1 406
Ако на Галя гаджето се ожени за Антон, ще бъдат интересна двойка.

# 1 407
Ако на Галя гаджето се ожени за Антон, ще бъдат интересна двойка.
За Антон имам сериозни съмнения , че някой ще го "вземе" , бил той от мъжки , или женски пол.
Такива като него са толкова безполови и импотентни като поведение , че заслужават само погнуса.
Наистина недоумявам колко трябва да си нагъл , за да обсъждаш слабости и поведение на други участници в ББ , когато си толкова , толкова компрометиран. Flushed
Защо още го държат там Tired Face
Тази Нова съвсем изпростя напоследък. Лошото е , че само нея гледам Joy

# 1 408
За пари, за кво друго...
Антон поне от кумова срама дет се вика биваше да е малко по-обран в коментарите навън...не че съм го гледала, ама от вашите коментари съдя....но той не знае какво е туй нЯщо срам явно...

Гледам Лунчето заключена на двора, кеффффф....

# 1 409
  • Gotham City
Явно и от На Кафе четат
https://www.facebook.com/NaKaffe/videos/1797607746948318/ (видео)

Скрит текст:
"Във връзка с днешното гостуване на певицата Дебора в "На кафе" екипът ни държи да изясни, че самата Дебора и нейната лична ПР-ка настояваха това гостуване да не бъде отлагано и да се осъществи днес, след излъчването на епизода с излизането й от Къщата на Big Brother: Most Wanted, както гостуват всички излизащи от Къщата, въпреки емоционалното състояние на Дебора. Самата Дебора искаше днес да сподели в "На кафе" проблемите си и по този начин да обясни поведението си по време на участието си в риалити формата.
Ако някой се съмнява в обективното отношение на Гала и на коментаторите в студиото към Дебора, нека утре да гледа отново предаването, когато ще бъде излъчен записът от днешното й гостуване. В него зрителите сами ще могат да се убедят в настроението и емоционалното състояние на певицата в продължението на разговора й и най-вече с какви чувства Дебора се разделя на финала на гостуването си с екипа."

Общи условия

Активация на акаунт