Big Brother - Most Wanted - 2017 - Тема 2 (20.11-26.11)

• 115 453
  • 1 938
  •   1
Отговори
# 1 575
Като млада имала тЕло за чудо и приказ....каза Корделата...Joy
Не лъже, виждала съм снимки. Сега е една повлекана, а още няма 50.

Ми хубаво, ама се е запуснала и тук хормоните и възрастта нямат нищо общо, моля моля.

На мен тЕлото и сега ми е като на девойче...

Да разкажете за Дебора кво прожектират....

# 1 576
  • София
Дебора още ли ще я мъчат ooooh!

# 1 577
Много е тягостно това с Дебора

# 1 578
В момента и показаха кадри от първата вечер и от сутринта- скандалите с Луна и Захажаева.
Тя се върти , слага , маха очилата , крие си очите , гледа. съветват я да се вземе в ръце и че Гала може да помогне , като и дава трибуна. Валериева добре я посъветва и тя.
Реклама в момента .
Следва продължение.

# 1 579
  • София
То разговор с нея не може да се води така като гледам, тя реве постоянно или крещи. Още два пъти да пуснат реклами по 10 минути и предаването свършило.
Според мен е друсана.

# 1 580
  • София
Сега и съчувстват и обвиняват другите за гадните им характери, след като потвърди,че "е била" алкохоличка. Но тя не се държи като бивша алкохоличка, а като настояща.

# 1 581
Като влязоха първата вечер новите съквартиранти си мислех, че ще бъде интересно. Луна, Захажаева, Нордел, Фънки, кака ЗорчИ, Константин... очаквах забавен сезон, а те го обърнаха на психо трилър с обиди, заплахи за саморазправа, нервно пияни изблици... От смешно и забавно ми стана жалко да гледам тези хора. От Константин нищо не се вижда, далеч е от първото си участие. Тогава беше душата на компанията, а сега почти не го дават. Изобщо тазгодишните Брадъри не ме заинтригуваха - тито ВИП-а, нито Уонтед-а.

Дебора и Мегз не трябваше да ги вкарват, а първо близките им да се бяха погрижили за психичното състояние на тези млади момичета. Имат цял живот да живеят, как ще гледат деца с тези разбити нерви още на 25+? Вместо да гледат кариерата, ПР-а, парите и 5-те минути слава да се замислят за живота си.

# 1 582
Нордел би могла да играе играта, единствено ако ББ й съдейства. А той няма да го направи. Съжалявам, че намесвам отново Миглена Ангелова, но ББ не й съдействаше, а тя успя да изиграе играта умело и с достойнство Също е учила ПР и подобни, отново се съюзи с фолк певица, но игра по съвсем друг начин и гледахме съвсем други неща. Имаше разнопосочни коментари и дискусии тук, дори опит на ББ да принизи нещата до диариягейт, но в крайна сметка беше доста по-интересно. Стотици страници, обсъждане, вълнения...а сега е абсолютен психодиспансер с болни, агресивни хора

# 1 583
Сега пък се хили , дават я с Дий. Не намерила кадрите.
Ох, мъка , мъка.

# 1 584
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Направи си ПР-а, забрави всичко и сега е отново на черешата. Къде е ордата по спасение на Деби сега, да каже пак как целия свят е срещу нея и я прецаква?

# 1 585
  • София
Дебора има проблем, с тези крайности в настроенията, но само тя си знае от какво - дрога ли е, аколкохол ли е, смесено ли е, но докато ходи по заведения, няма да се оправи.

# 1 586
  • София
Дебора за мен си е чиста алкохоличка. Дано само не е примесено и с дрога.

# 1 587
  • на брега на морето
Кой е гласът на ББ? Мисля, че го показаха един път.

# 1 588
Кой е гласът на ББ? Мисля, че го показаха един път.

Различни са... Веднъж дали не беше и жена, имам такъв спомен...

# 1 589
Дебора за мен си е чиста алкохоличка. Дано само не е примесено и с дрога.
Тя си каза , че цяла година не била изтрезнявала. Ставала сутрин , и започвала да пие , да повръща и така.
ЦЯЛА година  Flushed

Сподели и, че имала някакъв приятел 4 години , който я разтривал по врата всеки ден.
Къде ли е сега ?

Объркано момиче. С тази опашка и без грим , нищо , че е насинена , си изглеждаше на годините.
Няма да я коментирам повече. Животът и е в нейните ръце , само от нея зависи всичко.

Ко ши идьем сега Joy

Общи условия

Активация на акаунт