Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 112
  • 843
  •   1
Отговори
# 195
  • Буркина Фасо
маани я Джолевата . тя е извън тези проценти  Laughing

# 196
Станко не е конкуренция на никой ако стигне финал. Всички ще го бият. Конкуренция е само на мъжете в смисъл, че може да ги отстрани на дуел. Жените ако са хитри ще направят всичко по силите си за да не си тръгне той до края.

# 197
  • София
Grinning Значи аз казвам какво е моето мнение, не задължавам никой с него, нито го натрапвам. И много се надявам да не съм права, защото симпатизирам на Калоян, както вече казах. Ако греша, ще се извиня публично.  Laughing
Няма за какво да се извиняваш, нали всички предполагаме в момента.  Hug Пък какво и как ще стане, ще се види на самия дуел.

Според мен няма много смисъл да праща Станко, но това не знам дали вътре може да го осъзнае. Станко не му е конкуренция на финала (мое мнение), разбира се, важно е да успее и да стигне до финал, но на финала Яни и Калоян биха обрали вота на зрителите, а и жените повече ги харесват.
Не мисля, че някой си дава сметка как го приемат зрителите. Ако го правеха, нямаше да се излагат кой както умее.

# 198
  • София
Съгласна съм, няма как да знаят настроенията навън. Въпреки че може да предположи, че на бивш затворник е по-малко вероятно да дадат хората парите, отколкото на селското момче Яни.
Коментарът ми беше като опониране, че ако бил умен щял да изпрати Станислав на дуел, а за мен той има най-голям шанс, ако на финал са именно двамата, но много зависи и с кои жени. Че ако са двамата, може и някоя жена да измъкне наградата.

# 199
Няма да направи женски дуел. Няма да рискува Елена да избере Валерия. Калоян ще е.

# 200
  • ново
Толкова е предсказуем този човечец.... Калоян ще е дуелист и най-вероятно Гечо ще си тръгне.

# 201
  • София
Никаква изненада за Калоянката ратай, добре че послуша “разума” Алек😄

ПовервАхме му на Алек на всички празни думи...пОсна нова сълза. 😢😂

# 202
Елена ни потвърди, че футболарчо само реве вътре.

# 203
  • София
Скучен избор и предвидим, едната влияела лошо на Вал, другият го настъпил по мазола... А започна със силна заявка.

# 204
мноого е тъп!
А как добре подхождаше на първото си фермерство!

# 205
Аз не разбрах , тази вечер ли ще е лИбовната драма.

# 206
  • Разпиляна във въображението
мноого е тъп!
А как добре подхождаше на първото си фермерство!

Тогава не го ли подпираше Владо Николов?

# 207
  • Вестерос
Каква драма, колко непредвидимо.. Grinning

# 208
  • Буркина Фасо
Няма да направи женски дуел. Няма да рискува Елена да избере Валерия. Калоян ще е.
можеше да направи Валерия ратай за да си почине още по-добре.  после ако тя е дуелист да си избере противник. нищо чудно и това да са си шушукали. Валерия мисля , че има шанс да се справи с по-голяма част от жените.

# 209
Жената разказвач пак насочва общественото мнение. Яко плюе по Виолета и Валерия.

Общи условия

Активация на акаунт