Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 118
  • 843
  •   1
Отговори
# 210
Продължавам да си мисля,че Елена ще ходи на дуел и ще придърпа Дарина

# 211
  • София
Няма да направи женски дуел. Няма да рискува Елена да избере Валерия. Калоян ще е.
можеше да направи Валерия ратай за да си почине още по-добре.  после ако тя е дуелист да си избере противник. нищо чудно и това да са си шушукали. Валерия мисля , че има шанс да се справи с по-голяма част от жените.

С всички според мен, с Вила би бил мн добър дуел.

Вярно старите кучета им вършат работата леле Предните два сезона така ли е било или съм забравила. Може би всяка година мрънкаме, че ги мързи. 😄

# 212
Видяхте ли не са само жените мързеливи! Ветераните им вършат цялата работа, а самите участници релаксират.

# 213
  • София
Жената разказвач пак насочва общественото мнение. Яко плюе по Виолета и Валерия.
Ми предаването е за фермерство и някакви положителни качества. Тия само спят и плюят другите, нормално е да обяснят и на по-неразбралите зрители

# 214
е, те се пазят за дуел - за това лежат от ден 1-ви Mr. Green

Нещо започвам да симпатизирам на Валерия - хем има спортна злоба и се справя добре психически, хем започват да ме дразнят всички, които са решили да я вкарат в пътя и да й казват с кого какво да казва -
аз ако съм пък и така ме карат - и него и тях луди ше ги направя..еле пък ако някой от вън ми е подшушнал какви са настроенията

# 215
Жената разказвач пак насочва общественото мнение. Яко плюе по Виолета и Валерия.
Ми предаването е за фермерство и някакви положителни качества. Тия само спят и плюят другите, нормално е да обяснят и на по-неразбралите зрители
Не ми харесват тези манипулации и внушения. "Виолета и Валерия които демонстративно си взимаха душове пред мъжете в момента обвиняват Марина, че използва сексапила си за да ги манипулира" - това какво е? И какво се виновни в случая двете момичета, че мъжете бяха решили да ги зяпат докато се къпят? В началото се спомням един момент в който Алек наблюдаваше Виолета докато се къпеше и пускаше някакви комплименти и си пролича, че й беше неудобно. Ама вместо да обвиняват мъжете, че дебнат жените все едно са парче месо ги обвиняват тях, че са посмяли да се изкъпят. По стара българска традиция жената трябва да е виновна за всичко.

# 216
Дарина пак се бута да шие, сега пък риза.Щото всичко което уши досега беше перфектно и бързо направено.

# 217
  • Буркина Фасо
По стара българска традиция жената трябва да е виновна за всичко.
по старата традиция жената е в основата на всичко.  Joy

# 218
Дарина пак се бута да шие, сега пък риза.Щото всичко което уши досега беше перфектно и бързо направено.

То навремето на жената цял живот ѝ отнемало да изтъче, ушие и извезе една премяна. Дарина баш за таз задача. LaughingLaughingLaughing

# 219
  • София
Въъх, четох ви само и не гледах епизодите, но да, наистина се прокрадва нещо съмнително около внезапния ентусиазъм на Марина хм хм

# 220
  • София
Не ми харесват тези манипулации и внушения. "Виолета и Валерия които демонстративно си взимаха душове пред мъжете в момента обвиняват Марина, че използва сексапила си за да ги манипулира" - това какво е? И какво се виновни в случая двете момичета, че мъжете бяха решили да ги зяпат докато се къпят? В началото се спомням един момент в който Алек наблюдаваше Виолета докато се къпеше и пускаше някакви комплименти и си пролича, че й беше неудобно. Ама вместо да обвиняват мъжете, че дебнат жените все едно са парче месо ги обвиняват тях, че са посмяли да се изкъпят. По стара българска традиция жената трябва да е виновна за всичко.
И на двете ни е ясно, какво представляваше къпането им в началото. Няма лошо, жени са. Ама е грозно да обвиняват вече многогодишната Марина за същия грях, с който те спекулираха.
Дори си спомням първите седмици как двечките се печаха на слънче и невинно си поставяха банския на прашки  Mr. Green

# 221
Алек защо е пази Валерия?Да не отиде на дуел,нали е обича до полуда,ако той спечели Фермата да и ги подари тези 100 х.лева.

# 222
  • София
Алек защо е пази Валерия?Да не отиде на дуел,нали е обича до полуда,ако той спечели Фермата да и ги подари тези 100 х.лева.
Валерия не я мисли за парите. Тя се усети накъде духа вятъра и подготвя завръщането на Пешо  Wink

# 223
Значи, който не работи, е мърда, който работи е натегач. Каква е правилната стратегия? Ден работа, ден лежане?
Джолева, направо ме уби с коментара за Алек Grinning

# 224
  • София
chiana2003, това беше да му е удобно на Алек да ползва “пуканките” им за възглавничка хехе 😄 Шегувам се, за мен беше тъпа тази вметка от предаването, защото им беше угодно да дават същите дупета всеки епизод за рейтинг, а сега...

Общи условия

Активация на акаунт