Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 62 077
  • 843
  •   1
Отговори
# 225
Не знам каква е била идеята на опосумите/ с извинение/ да вкарат старите фермери.Обаче това на сегашните им дойде чудесно.
Още повече го удариха през просото.

# 226
  • София
Какво е това с опосумите и извиненията, че не съм гледала от четвъртък?

# 227
така си беше - дупетата яко бяха на показ и обект на обсъждане - тогава бях сигурна, че Алек щеше да ги опатка и двете, особено едната дето после се скара с нея. ама взе, че вкара у филма!

Много леки задачи тази седмица

# 228
Скараха ни се че ги наричаме така и ни пратиха да се видим в огледалото ние какви урунгели сме.
Защото някой, някъде ни бил виждал повечето.

# 229
  • София
chiana2003, това беше да му е удобно на Алек да ползва “пуканките” им за възглавничка хехе 😄 Шегувам се, за мен беше тъпа тази вметка от предаването, защото им беше угодно да дават същите дупета всеки епизод за рейтинг, а сега...
Ми предаването е нравствено учение  Mr. Green
Веднъж се търсеше прошка от Марина как си заработвала парите, втори път се дават кадри за привличане на мъжка аудитория, а трети път гласът зад кадър ни дава нравствени напътствия как да възприемем всичко

# 230
Еми явно само Марина работи. Нали онези я обвиняваха, че нищо не прави.

# 231
  • София
Скараха ни се че ги наричаме така и ни пратиха да се видим в огледалото ние какви урунгели сме.
Защото някой, някъде ни бил виждал повечето.

О боже, ми да се сърдят на Глория певицата, нали тя им го измисли в Music idol 😂 Ние сме си топ тука. 😎

# 232
Типично женско поведение. Вадят си нокти една на друга и взаимно се топят пред "шефовете". Срам ме е да ги гледам.

# 233
  • София
Браво на Фермера - първи правилен ход - резна Даринчето  Mr. Green
Дано не й докара бъбречна криза или инсулт

# 234
  • Буркина Фасо
въобще защо трябва да си мият чиниите ? това е вредно за тях  hahaha

# 235
  • ново
Дарина си била започнала пердетата, искала да ги довърши. Когааа? За Коледа? Тя цяла седмица не ги довърши, сега се впусна.

# 236
Ох, отвратителни са.Как се заяждат.
Алек обаче яко кълве Вила.
В момента в който тя се обади и той е на въпреки.

# 237
  • на село
Еее, това с тез чинии голям проблем, то бива мрънкала, бива чудо.

Интересно малките какво ще правят, едната щяла да мие, другата да шие, а двете В-та?

# 238
  • София
Най-интвересното е едното В се хвали че не било пипнало нищо цяла седмица, Даринка й вика "почивай си", а скачат задружно на Марина, що миела по няколко часа сутрин, а не вечер  ooooh!

# 239
Е това е отвратително. С какво право се месят Станислав и Гечо в избора на ветераните? За какви се мислят пък тия селяци.

Общи условия

Активация на акаунт