Фермата 3 - 2017 г. - Тема 11 (20.11. - 26.11.)

• 61 999
  • 843
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Колкото и да не го харесвам, Алек си каза истината.Колко пъти Виолета си сменяше мнението през предаването ? Нима не бълваше злоба към Божидара,Яни,Дарина,Станислав, а после им се прави на първи приятел...Първите седмици големи приятели с Алек, скараха се-почна да го обижда.Миналата седмица го прегръща и го урешава, сега "смешко".Пълна мишка е тая.Точно както казаха повечето от хората там, гласи се за фермер.Всичко и е фалшиво на нея.От къдЯ на къдЯ пък тя ще му търси сметка за избора.

Ами именно, миналата седмица го утешава , когато той рева баш пред нея, че Валерия му липсва след 2 часа разделени. Та мазоли ли не бяха, та какво ли и сега - Елена дуелист, ми тъпо. Не се оплаквам заради Калоян, разбира се. 😄 Друго, най-мразя така - тя го пита за избора му, той вместо да се обоснове, почва да я напада нея. Алек просто много олеква, мноого.

Последна редакция: пт, 24 ное 2017, 09:31 от ParaSiempre

# 526
  • на село
Валерия пияна ли е!?  Макар че тя все така си говори като бавноразвиваща.

# 527
Аз друго не мога да разбера - защо очакват отношенията им да бъдат статични - да няма промяна - като мразиш някой да го караш така до края и като си приятел с някого да си френд до край..
Нима отношенията не се развиват?  Нима в семейството като се обичат и да не се карат понякога и да се сърдят и т.н.т, а това са външни хора -
мога да не харесвам някого, но ако имаме общо любимо хоби - защо да не го споделяме заедно или ако
човек когото харесвам защо да не му го кажа, дори и да ми се разсърди

# 528
Леле Алек е толкова обсебващ. В истинският живот сигурно няма да разреши на Валерия и приятели да има преди предаварително да ги одобри.

# 529
Колкото и да не го харесвам, Алек си каза истината.Колко пъти Виолета си сменяше мнението през предаването ? Нима не бълваше злоба към Божидара,Яни,Дарина,Станислав, а после им се прави на първи приятел...Първите седмици големи приятели с Алек, скараха се-почна да го обижда.Миналата седмица го прегръща и го урешава, сега "смешко".Пълна мишка е тая.Точно както казаха повечето от хората там, гласи се за фермер.Всичко и е фалшиво на нея.От къдЯ на къдЯ пък тя ще му търси сметка за избора.

Ами именно, миналата седмица го утешава , когато той рева баш пред нея, че Валерия му липсва след 2 часа разделени. Та мазоли ли не бяха, та какво ли и сега - Елена фермер, ми тъпо. Не се оплаквам заради Калоян, разбира се. 😄 Друго, най-мразя така - тя го пита за избора му, той вместо да се обоснове, почва да я напада нея. Алек просто много олеква, мноого.
Не, тя не го попита, а започна да му дръжи сметка.Алек не е длъжен да и се обяснява.Защо Виолета не му каза какво мисли преди да се скарат ? Тя е просто човек, въртящ се около силните-първо Алек, когато все още беше фактор, сега и около Яни, който е един от основните фаворити за победата.

# 530
Ами същото прави и Валерия.
Върти се около Алек, раздава го влюбена и е я на крачка от финала.
Нито ратай е била, нито някой я извика на дуел, сакън да не ги раздели

# 531
Гласувах че Елена ще победи, понеже си мисля, че Вили ще подкрепи Дарина, а всички знаем какво става тогава Joy

# 532
  • София
Че за тях вътре Алек още е фактор, фермер за втори път, пък му се опъна? Simple Smile Станислав също е фактор вътре, на него също не му е длъжна.

Леле това аз ли съм, защитавам Вила 😄 Ето, дори ние си меним мнението, какво остава за хората вътре...

# 533
Не знам за Виолета, ама Валерия много взе да се натяга, откакто изведнъж осъзна, че има чувства към Алек. До сега един път не си отвори устата и да влезе в спор, а днес на всеки се репчеше...

# 534
Аз друго не мога да разбера - защо очакват отношенията им да бъдат статични - да няма промяна - като мразиш някой да го караш така до края и като си приятел с някого да си френд до край..
Нима отношенията не се развиват?  Нима в семейството като се обичат и да не се карат понякога и да се сърдят и т.н.т, а това са външни хора -
мога да не харесвам някого, но ако имаме общо любимо хоби - защо да не го споделяме заедно или ако

Абсолютно си права! Това важи на 10-та степен в изолирана среда. Ако в реала динамиката в атношенията се развива с месеци или години, то там това се случва много по-бързо. Важното е не да не си променяш мнението, а да бъдеш максимално обективен.
Виолета някак е напипала пулса отвън, чак се съмнявам да няма инфо.

Яни се изнизва много странно всеки път, когато трябва да изрази позиция, а Марина даже не се и изнизва, тя просто е безмълва.

Гласувам, че черната нинджа няма да направи хет трик.
Не мога да повярвам, че се замислям какво предпочитам: някои откровено да не прави нищо или някой откровено да мисли, че прави нещо? (почесващо се човече)

# 535
Мен Яни започва  да ме дразни.Не казвам че трябва да се кара у да крещи , но и не може за нищо да нямаш открита позиция и да не заявиш гласно мнението си , та дори и то да е " гледайте си работата, аз Вила си я харесвам"

# 536
ако Дара натрави Вила фермер няма да ме е яд, че Елена остава

# 537
Ами същото прави и Валерия.
Върти се около Алек, раздава го влюбена и е я на крачка от финала.
Нито ратай е била, нито някой я извика на дуел, сакън да не ги раздели

Ама аз и нея не оправдавам.И Алек, и тя са адски глупави, което ще им изяде главата накрая.Но поне не се държат с хората като с боклуци, а след това да им се мазнят.Днес, по време на избора на победителите кого да вземат на наградата Виолета каза, цитирам: "нека жената избере"...И пак питам, защо чак сега скочи срещу Алек ? Защо не каза това, което мисли за него и Валерия преди техният скандал и защо не каза какво мисли за неговият избор преди Дарина да бъде избрана за дуелист.Щом Мустафа я разбра, правете си сметка.Иска да си е фермер, и за това е целият този цирк.

Нима отношенията не се развиват?  Нима в семейството като се обичат и да не се карат понякога и да се сърдят и т.н.т, а това са външни хора -
Това важи и за мнението, или по скоро за решението.Не може ли то да бъде променено ? Защото Виолета съди Алек, за това че си бил променил избора на дуелист.

# 538
Мен Яни започва  да ме дразни.Не казвам че трябва да се кара у да крещи , но и не може за нищо да нямаш открита позиция и да не заявиш гласно мнението си , та дори и то да е " гледайте си работата, аз Вила си я харесвам"

Да, м@мка му, значи!
И Яни и Калоян имат мнение и позиция, пред камерата се изразяват и аргументират чудесно, но очи в очи, в диалог, спор, не успяват.
Не мога да преживея факта, че Калоян се извини на Ялек, за нещо, което беше абсолютно прав. Всички се въртят като балерини, на пръсти, внимателно около чувствата на Алек!

# 539
Eхаа, Дарина за трети път на дуел. Пълни страхливки и мишки се оказаха фермерките - всички се изредиха на 50-годишната жена. Елена съвсем ми падна в очите. Щяла да отмъщава за Франческа...дрън-дрън. За Алек и Марина даже не ми се коментира - как подковаваха  Валерия срещу приятелката ѝ. А Алек съвсем изпуска контрола и трудно владее емоциите и приказките си. И другото му лице лъсва, а то хич не ми харесва - като злобна женичка е. Права беше Виолета - няма и помен от мъжко поведение у него. Доста отдавна, при това.
Виолета отбеляза голяма червена точка с атаката срещу Алек и сега води с едни гърди на Яни, Калоян и Валерия в класацията ми.  Grinning
Дарина е другата , която ме кефи. Организмът ѝ, пръстчетата, физиологичното ѝ състояние...скъсва ме от смях, защото вече е черна нинджа и трябва да се държи на положение, а тя пак мнимата болна го играе. hahaha Но има доста трезво и правилно мислене, и наистина се аргументира, когато изказва мнение. Освен това, в спора с Елена  беше права -  не е махала на Франческа, а отиде да я прегърне. Ама Елена или го е проспала, или така ѝ е удобно.
Дано мама Дари да успее да бие Елена, колкото и малки да са шансовете, защото продуцентите отново вкараха специалните си необективни коментари чрез гласа зад кадър и ми се струва, че игрите ще са неудобни за адвокатката.

Общи условия

Активация на акаунт