) Та разбирам я перфектно мама Дари, не желая да и се подигравам за това, не желая да я обвинявам, вкарвам в клиширан образ, както тя се изразява, НО не мога и не мога да разбера защо по дяволите не тушира проблема, а вместо това го използва като оръжие. Чудесно я разбирам. Хем я втриса, студено и е, а в същото време започва пот по челото и да избива. Не може да спи по цели нощи, врът насам, врът натам, усеща я нуждата от презареждане на батерии ама нещо и пречи да се унесе поне в дрямка, какво да говорим за здрав сън. А някой посегне да се здрависа с нея и ако са му я студени, я прекалено топли ръцете ти иде да избухнеш като буре с барут. Вкусовете ти се променят, все не ти стига я сол, я сладко, я кисело. Едни отоци и тежест в краката започваш да усещаш. Абе все едни хубави и чудни състояния, при които е добре човек да няма до теб, не за теб самия е по-добре, за тия, които дръзнат да се навъртят наоколо е добре.
Аз обаче не се държа като няква принцеска там и да изнудвам близките ми да се правят на лични слуги и да са ДЛЪЖНИ едва ли не да ме търпят, щото видиш ли всяко нещо си имало обяснение дори чисто научно. Намерила съм си начини да се справям с тези всички хормонални атаки... дори с молби до Космоса досущ като Божидара (eй липсва ми този екзотичен образ...
) и броене не до 10, а до 100, с чайчета от лайка, с храни съдържащи повечко магнезий, калций, витамин С... Има си начини, мамка му! Дарето що не бори състоянието си, а се оставя да я повали дори чисто физиологически, както тя самата се изразява. Явно тя отказва просто да приеме, че през такъв етап минава, а то си е нещо съвсем нормално, обяснимо, че дори справедливо както виждате. Прехвърля 50-те вече, какво да очаква!?
..и въпреки всички атаки срещу нея, тя успява да запази добрия тон. Вярно, върти до безкрай нейното си, но все пак не изпада в грубиянщини и обиди. За мен е ободряващо да видя, че в днешния силно опростачен свят, в който живея, има и такива хора. Препоръчани теми