Новата мис България

• 91 031
  • 907
  •   1
Отговори
# 795
Бареков дал сигнала към Прокуратурата 😵😵😵.

# 796
Все повече се убеждавам, че Тамара се оказва баш на мястото си - посредствена, но с претенции, чудесно се вписва в онази реалност, в която Бареков громи несправедливостите неуморно. Бляк.

# 797
# 798
# 799
Според Гугъл най-търсени през последния месец в България думи в търсачката са: Гришо, Мис България и Шушана.

# 800
Коя е Шушана?

# 801
Допринеси за статистиката! Попитай чичко Гугъл! Laughing

# 802
Ей това ми излезе първо: https://offnews.bg/kultura/shushana-ot-stara-evrejska-pesen-do-c … a-hit-671137.html
Нещо високо културно, демек)

# 803
  • София

Един хит на Преслава, наскоро излезе. И щом прозвучи един път, веднага става хит в България!  Joy Всъщност е стара еврейска песен, която става хит в чалга, БГ вариант!  Mr. Green

# 804
не я намирам за грозна. симпатично младо момиче както и всички останали от конкурса, с хубава фигура.  е има и някакви късокракички. на тази възраст наистина не мога да нарека нито една красива, защото са ми леко безлични и неоформени и смешнички. харесвам жени над 25-30.

обичам и еврейска музика, много! преслава -не. но преслава за мен е привлекателна доста повече от миските. има си чар някакъв.

# 805

Един хит на Преслава, наскоро излезе. И щом прозвучи един път, веднага става хит в България!  Joy Всъщност е стара еврейска песен, която става хит в чалга, БГ вариант!  Mr. Green
Да, еврейски е оригиналът.
А мисля, че нашумя не поради чалгаджийката, а поради това, че я направиха на испански едни ученици от езиковата гимназия.
https://www.dnes.bg/index/2017/12/06/poredniiat-kavyr-na-shushan … a-ispanski.361455
Допринесох и аз...

# 806
Според Гугъл най-търсени през последния месец в България думи в търсачката са: Гришо, Мис България и Шушана.

Аман от тоя Гришо! Доста ми е скучен и не мога да разбера как така целия бг народ лудна по тениса? Че и някаква ромка Никол ни навират по всички сайтове, била на въпросния Гришо жена/любовница/някаква. Кого го интересува???

# 807
  • София

Аман от тоя Гришо! Доста ми е скучен и не мога да разбера как така целия бг народ лудна по тениса? Че и някаква ромка Никол ни навират по всички сайтове, била на въпросния Гришо жена/любовница/някаква. Кого го интересува???
Айде сега и ти като Волгин.

# 808

Айде сега и ти като Волгин.

Точно като него. Прав е човекът.

# 809
Ми, аз се радвам като печели, но не съм в екстаз и не ми е идол. Иначе - хубаво момче, може да си намери и по-готина и млада приятелка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт