Новата мис България

• 91 021
  • 907
  •   1
Отговори
# 825
като съпруга на по-млад мъж са ми смешни тези коментари Simple Smile Откакто е с каката, Григор постига много на корта, а когато беше с рускинята, например, се тръгна надолу. Все пак за една връзка е важно и да е градивна и за двамата. А Никол е много секси и екзотична.

# 826
Не е въпросът само във възрастта - просто не харесвам особено Пусикет долс. Една от колежките й от групата не призна ли наскоро, че в най-активния си период са били нещо като компаньонки?

# 827
И Маша му беше кака на Григор, с немалко години при това.

# 828
Не е въпросът само във възрастта - просто не харесвам особено Пусикет долс. Една от колежките й от групата не призна ли наскоро, че в най-активния си период са били нещо като компаньонки?

не знам, не ги следя тия хорица, но казват, че от компаньонките ставали добри съпруги...
Аз Григор изобщо не го харесвам, много селски балкански ми изглежда. Аз без да съм млада или изключително красива не бих го забила.  Джокович е мноооогооо мой тип, класен красавец. Щом и Маша му е кака, може такъв да си му е вкуса на момчето. За Никол знам, че е по-голяма, защото това много се коментира.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 13:03 от bodybeautiful

# 829
като съпруга на по-млад мъж са ми смешни тези коментари Simple Smile Откакто е с каката, Григор постига много на корта, а когато беше с рускинята, например, се тръгна надолу. Все пак за една връзка е важно и да е градивна и за двамата. А Никол е много секси и екзотична.
Точно същото казах и аз преди няколко дни. Отново някой му гледаше в паничката на Григор, как така ходил с тая дърта чанта и т.н.
Ама е факт, откакто е с нея нещата са по-добре. Разбира се има и други фактори, но и тя допринесе.

# 830
то пък за Никол да се каже дърта чанта, все едно е 50 годишната учителка по география в някоя провинциална гимназия.

# 831
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Не разбирам какво общо има Григор с Тамара и Шошана.

Коя беше темата?

# 832
Как точно е допринесла пък Никол за успехите на Гришо? Хайде, гледайте по-реалистично на нещата. Те се виждат супер рядко, освен ако това не ѝ е помощта?

# 833
Не знам, ама лично и изрично й благодари след победата преди няколко седмици.

# 834
Знам, това дори и аз го гледах и пуснах даже някоя и друга сълза!

# 835
Постигнал е някакво душевно равновесие може би, знам ли. Факт е че играта му се подобри и то драстично. Според мен и тя има принос, естествено не такъв като тренировките и треньора, но все пак принос.

# 836
ами ето този футболист не му знам името, който все имаше разни любовни драми накрая доникъде не стигна. просто една хармонична и хубава връзка, в която си се усещате духовно и подкрепяте , помага и зарежда много.

# 837
Помогнала му е със сексуално въздържание, обикновено така се постигат успехите в спорта. Стара чанта е Никол, но лачена  Joy

# 838
Да бе, тя за това го е хванала Никол, да му се любува отдалеч...Joy

# 839
Да бе, тя за това го е хванала Никол, да му се любува отдалеч...Joy
Знайш ли  newsm78 Ако го цеди като лимон, ще гледа победата през крив макарон. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт