Новата мис България

• 90 984
  • 907
  •   1
Отговори
# 855
  • ВАРНА
 Е,добре е за 49 годишна.
 Съседа също е Стоян,но съпругата му се срамува от името му все Тонино го зове.

# 856
  • Бургас
OMG! Името да и е проблема Stop
Не ни върви нито на мис-ки, нито на мисис-ки напоследък  Crossing Arms

# 857
Ама то наистина с тази визия трябва да си много позитивна, за да хукнеш на такъв конкурс.
хахаха...милата жена!

Някой да ме светне с какво Тонино е по-хубаво от Стоян??? ужас...

# 858
  • София
Провинциална красота и стил! Ненагледна!

# 859
Ауу, каква хубава жена.

|Щом си го харесва. Коя си ти да определяш кое е ужас.

# 860
  • София
Ама то наистина с тази визия трябва да си много позитивна, за да хукнеш на такъв конкурс.
хахаха...милата жена!

Звучи някак международно. Simple Smile

# 861
Няма що - звучи като име на някой гей от ромските среди.

Стоян е къде по-хубаво и достойно мъжко име.

# 862
Стоян е хубаво, ама Стоянка в момента не е на почит. Въпреки, че в чужбина се кефят на подобни екзотични имена.

На госпоДжата името ѝ е най-малкия проблем!

# 863
  • Пловдив
Звучи някак международно. Simple Smile
Асъл международно звучи.
Силно офтопик. Вчера слушах по радиото разговор с някакво момче на име Анхел-Рос или Анхелрос, не се чува тирето по радиото, натурален българин, както се изрази самият Анхел-Рос. На въпроса защо се казва така отговори, че майка му искала да го кръсти с международно име, за да му е по-лесно, ако замине за чужбина някога. Та пращи от международност името, вярно, също като Тонино и за разлика от Стоян.

А септемврийската мисиска не знам дали е позитивна, но поне конкурсът е съвсем маргинален и незабелязан, докато на конкурсите за мис Свят, Вселена, и квито там миски има още, им се обръща внимание по света и у нас.

# 864
Мисис Глоуб е конкурса, който спечели Румяна Маринова преди години.

Наистина е интересно как се избира кой да бъде пратен да участва. Явно е на лотариен принцип 😂...

# 865
Според мен този е от типа конкурси, където си плащаш такса за участие и после кажи-речи всички участнички печелят някакъв приз. Малко като конкурсите в Toddlers and Tiaras.

# 866
Мисис Глоуб е най-престижният конкурс за омъжени жени в света.

Тазгодишната победителка е много красива, нищо общо с нашата бизнес-чалгарка
https://www.mrsglobe.com/

тук победителките през годините,  Румяна Маринова е спечелила през 2004 год.
https://www.mrsglobe.com/globe-winners

# 867
аз лично намирам всички тези конкурсси за абсолютно непрестижни, а по-скоро старомодни. ценят се само в мангалски страни от третия свят. класните мацки си имат друго поле за изява. по-добре да си една красива актриса/танцьорка или дори известен модел от тъпа мис нещо си.

# 868
На мен ми се струва, че тези жени, които се явяват, имат същия начин на мислене, като майките от детските конкурси по ТиЕлСи - като са "миски", значи са нещо повече. Все едно не е очевидно, че известните актриси и манекенки са в пъти по-красиви от разните миски.
А, между другото, когато за първи път попаднах на епизод от Toddlers and Tiaras, помислих, че е конкурс за красота за джуджета - толкова са наклепани с грим, че не може да се познае, че са деца...Ужас...Но, това е друга тема..

# 869
  • София
Недей да обиждаш американките, там поне нещата са на професионално ниво. Тук е на чалгарско-аматьорско, все едно гледаме пенсионирани труженички.

Общи условия

Активация на акаунт