Много постно станало тук - всички сте май по разходки...
Честито на всички пораснали с още един месец бебоци!
Аз вчера бях на изпит по статистика и най-важното - Взех го с 5!
Тази нощ обаче Жоро ми разказа играта - половината нощ бяхме като скачени съдове, а другата половина рева безутешно
Иначе сме добре - ще се мятаме пак на разходки из квартала, защото нямам сили за морската градина, а и таткото ни пак е на работа. Още не сме се захранили, но май вече взе да проявява интерес към масата на възрастните и най-вече към бирата
- много му харесват халбите, а като му давам чаша с вода, започва едно лизане Ине, не успях да отида на насрочената варненска среща, но се включих в електронната подписка и я разпратих насам- натам. С вас сме!
tani07 , много сладка принцеската!
Цвете няма нет, но иначе са добре!
Това е май от мен за сега

Ние сме януарче, но искам да ви запитам откога започнаха индикациите за зъбки и кога най-рано можем да очакваме зъбчо да се покаже. Нашият бебко е много киселичък от няколко дни, не е коремче, може би са зъбки по какво да познаем. Има завишено слюнкоотделяне поне от три седмици, лапа разбира се всичко, ако може и двете ръчички би напъхал.
Колко неусетно минава времето. Още един месец и ще станем на половин годинка. Какво да ви кажа за нас всичко е по старому. Правим си дълги разходки. Мъчението със зъбките продължава все така. През ноща Марти е неспокоен, мята се като риба на сухо. То са едни мятания, едни въртения , а бе не мога с думи да го опиша. Вашите бебеци как са с яденето в тази жега, ние като, че ли малко го намалихме, огладняваме през по голям интервал от време. В четвъртък сме на консултация и ако всичко е ОК ще ни сложат последноте ДТК. Ами за сега товае от нас. Хубав и слънчев ден на всички.

никаква те няма и Елси има черна точка за отсъствието си 

След това се настанихме в хотела - вече в Априлци. И на следващия ден по обяд си тръгнахме. Пропуснахме обяда, ама с тези 4,5 часа път.....с Борко..... 
,защо не мога да влизам тук

Много ми е мъчно за вас
Хайде да се видим