Първи зъбчета напират, ДЕКЕМВРИйчетата се нервират

• 11 762
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
Приветски:)
Много постно станало тук - всички сте май по разходки...
Честито на всички пораснали с още един месец бебоци!
Аз вчера бях на изпит по статистика и най-важното - Взех го с 5!
Тази нощ обаче Жоро ми разказа играта - половината нощ бяхме като скачени съдове, а другата половина рева безутешно
Иначе сме добре - ще се мятаме пак на разходки из квартала, защото нямам сили за морската градина, а и таткото ни пак е на работа. Още не сме се захранили, но май вече взе да проявява интерес към масата на възрастните и най-вече към бирата Joy - много му харесват халбите, а като му давам чаша с вода, започва едно лизане Mr. Green
Ине, не успях да отида на насрочената варненска среща, но се включих в електронната подписка и я разпратих насам- натам. С вас сме!
tani07 , много сладка принцеската!
Цвете няма нет, но иначе са добре!
Това е май от мен за сега

# 181
  • София
Здравейте всички!

Верно не сме много редовни тук напоследък... Да се надявам, че липсата на постинги се дължи на наличие на много и все хубави емоции!  newsm10

Честито на бебешоците, които тези дни са навършили 5 месеца!!!  Tada

Надето напоследък почти постоянно седи с прехапана долна устна. Чудя се дали по този начин си чеше венеца отдолу или този отгоре?  newsm78

За мазилата: аз я мажа с тоалетното мляко на Nivea Baby и съм много доволна.

Ине, bgbubu, аз също подписах писмото. Направи ми впечатление обаче, че не се споменава нищо за еднократната помощ за раждане на дете. И в точки 1.1 и 1.2 не трябва ли да става дума за средния доход за шестте месеца? Thinking

# 182
Мамчета здравейте Hug Ние сме януарче, но искам да ви запитам откога започнаха индикациите за зъбки и кога най-рано можем да очакваме зъбчо да се покаже. Нашият бебко е много киселичък от няколко дни, не е коремче, може би са зъбки по какво да познаем. Има завишено слюнкоотделяне поне от три седмици, лапа разбира се всичко, ако може и двете ръчички би напъхал.
Въпросът ми е има ли сред вас бебчовчи, чиито зъбки са наболи около нашата възраст?

# 183
tanitaia , имаме си две озъбени декемврийчета. Завишеното слюнкоотделяне не е гаранция обаче, че скоро ще има зъбки... Иначе и моят син е така - лапа всичко, що му попадне в ръцете, съответно и ръцете. От днес има ново индианско име Mr. Green Течащите реки (за лигите му иде реч Laughing)
Хайде, лека от нас!

# 184
  • в града на младостта
                       Добро  утро, момичета!     Днес  ние ставаме  на  5 месеца. По  този  случай  черпим всички. Misc Baby Bottle newsm38 cheers     Колко  неусетно минава времето. Още  един месец и ще станем на половин годинка. Какво да ви кажа  за нас  всичко  е по старому. Правим си дълги разходки. Мъчението със зъбките продължава все така.  През ноща Марти е неспокоен, мята се като риба на сухо. То са едни мятания, едни въртения , а  бе не мога с думи да го опиша.  Вашите бебеци как са с яденето в тази жега, ние като, че ли малко го намалихме, огладняваме през по голям интервал от време.  В четвъртък сме на консултация и ако всичко е ОК  ще ни сложат последноте  ДТК.  Ами за сега товае  от  нас.  Хубав и слънчев ден на всички. sohappy Flowers Sunflower

# 185
  • в града на младостта
      Забравих да  честитя  ЕСТИТО МИНИ  ДЕНчЕ НА  БОРКО, на мама КАДРОКОСА!  вчера  малкия юнак имаше  повод да празнува. КЪДЕ е мама КАДРОКОСА, защо се крие.чакаме да разкаже и за  уикенда?.......  bouquet smile3525

# 186
  • София
Добро утро!
  bigdance2
Честито ден-денче (на мъъънички патерици) на Магдалена на Пачикрак и на Борис на Къдрокоса!!!

bigdance2

Честито ден-денче на Нефтян на bgbubu и на Мартин на bella-dani!!!

bigdance2

Да са здрави и щастливи!!!

Tada

# 187

Tada                   Tada                              Tada
            newsm67      ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА: МАГДАЛЕНА, БОРКО, МАРТИ И НЕФИ!! newsm67
  Да пораснат голеееееми и мноооооого да слушкат! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    Къдрокоске ама ти голяма почивка му удари, а?! Grinning никаква те няма и Елси има черна точка за отсъствието си Naughty
 yanich ама име един път('Течащите реки') smile3532
 За яденето и ние от жегата сме с едно ядене по-малко ама то си е нормално, а и пием мноооого вода.

# 188
  • Добрич
Ей, ме на! Вече сме тук!  Laughing
Вчера влезнах да видя какво става - като си мислех, че сте изписали куп страници, а то..... Wink
Явно сте го  ударили на разходки!  Peace
Ами, ние в Априлци си изкарахме супер направо. Беше яко времето, а хотелът и басейна......нямам думи. Борко се държа  прилично и всечки много му се радваха.
Първият ден- в събота бяхме на пикник на "Айдушкото сборище", ако някой го знае да каже и той, че е супер готино там. Поляни, а наоколо планини. Имаше и забавления - конна езда, стрелба с лък, разходка, пейнтбол, футбол. Абе, всички екстри. Пък какво хапване му дръпнахме.......само като си помисля за барбекюто и ми текват лигите.  hahaha След това се настанихме в хотела - вече в Априлци. И на следващия ден по обяд си тръгнахме. Пропуснахме обяда, ама с тези 4,5 часа път.....с Борко..... Mr. Green Но той пък в колата си беше направо като ангелче. Спа пачти през цялото време.  Peace И така....хубаво е чавек да се поразнообрази. Peace
На weekend - а ни казаха, че от 24,06-30,06 сме на почивка пак на разноски на фирмата/ пак цялото семейство/ на море. В момента се събират оферти точно къде да бъде. Най-вероятно или в Китен или в Приморско. Та, живот и здраве и там ще отидем. Фирмата поемала - спането, закуска и вечеря, а пътя и обядите са за наша сметка. Ама, супер нали? Много им се кефя, че поддържат такава социална политика.
Белла Дани, мерси, че се сети, мила за вчера. Да, ние ставахме вече на 5 месеца.  Peace

Честито и на Марти на Белла-Дани и на Нефи! Да растата весели и засмени!

П.П. - Коки ме изпревари.  Hug Елси ей сега ще се появи и тя! Нали знаете, че сякаш се наговаряме кога да пишем и двете!  Wink

Спирам, че имам куп за гладене и т.н.
При нас времето е гадно и ще съм във форума.  Wink
 Hug  bouquet

# 189
ЧЕСТИТ 5 МЕСЕЦ НА МАРТИ НА БЕЛА-ДАНИ И НЕФИ НА БГБУБУ!!!
[/size]
ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦА  НА МАГИ НА ПАЧИКРАК И БОРКО НА КЪДРОКОСА!!!
ДА ПОРАСТНАТ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ!!!

# 190
Добро утро  Hugфорумчето наистина опустя
    ЧЕСТИТ 5 МЕСЕЦ НА МАРТИ И НЕФИ !!! ЧЕСТИТ 5 МЕСЕЦ И 1 ДЕН НА МАГИ И БОРКО!!!
Еленка оздравя ,но сега пък нещо май като колики пак имаме ,сигурно мама е хапнала нещо  Embarassed и си търка стъпалата едно в друго ,имаме си нов номер прави балончета и вика бррр smile3534
за друго не се сещам  newsm78отивам да готвя пюрета   chef

# 191
  • в града на младостта
                           newsm51            чЕСТИТИ  5- МЕСЕЦА и на  МАГИ  И НЕФИ!      bouquet

# 192
ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА: МАГДАЛЕНА, БОРКО, МАРТИ И НЕФИ!!

# 193
Привет от нас!
Благодарности за честитките   bouquet и честито на днешните малчовци Нефи и Марти!   bouquet
Ние се разбихме от обикаляне тази седмица, като в два от дните успяхме да стигнем до река и язовир. За сега нормализирахме положението с акането (щото ядем основно тиква  Mr. Green) и от днес започваме кашите.
В нас е една малка аптека от всякакви мазила против пъпки (сметнах, че вече съм дала към 100 лева за вскакви кремчета и т.н.), а ефекта им е доста съмнителен. Надявам се, че магарето ще израсте това постоянно опъпване, въпреки че родата на мъжа ми са с много гадна и чувствителна кожа.
Янич, ти си си зубър, но това не пречи да си нашата гордост.
Отивам да бъркам каша.

# 194
Здравейте,милички  Hug
Направо съм бясна  #Cussing out ,защо не мога да влизам тук  newsm78 Из целият форум мога да се ровичкам,но в нашите отчетчета не и не  #2gunfire
              Честито на всички малчовци,който тези дни пораснаха с още един месец    bouquet
Ине,разписах се в онлайн подписката и разпратих линка на всичките си познати.Дано инициативата има успех  Praynig
Ели,браво за уикенда  Laughing Тайничко ви завиждам,но е от сърце  Hug Нашият тати заминава за Плевен на 5.06 и ще е там до средата на Юли и май ще се разминем с почивките тази година  Cry Много ми е мъчно за вас  newsm45 Хайде да се видим  Naughty
Отивам да се кърмим и после пак съм тук

Общи условия

Активация на акаунт