Раждане в МБАЛ "Вита" - тема 7

• 85 403
  • 883
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм ходила 2 пъти при нея, но не е моят лекар- въпреки че тук бях прочела много суперлативи за нея. Грешно лечение ми беше предписала, но оправихме нещата при друг лекар.

Здравейте, имали някой раждал скоро при д-р Илиева и доволни ли сте?

# 511
Някой раждал ли е без избор на екип, ако може да сподели?

# 512
В момента знаете ли кой лекар в болницата прави феталната морфология?

# 513
Мисля че няма такъв, защото мен ме препратиха към друга болница.

# 514
  • София
Мисля че няма такъв, защото мен ме препратиха към друга болница.

Аз също ходих при друг, по препоръка на следящата ме. Игнатов в Ортогин

# 515
  • София
Родих в средата на март, мога само добри отзиви да дам. дадоха ми бебчето да суче още на родилния стол, гушках си го почти час преди да го вземат. Акушерката която всички недолюбват беше на смяна като раждах, малко по-стегнато се държа но в никакъв случай грубо (явно просто характерът и е такъв). Всички от неонатологията бяха супер услужливи. В пакета раждане са включени 2 прегледа на бебче в рамките на първия месец, не видях това да е писано преди - много полезно, защото педиатърката на Боби го вика за първи преглед чак като навърши месец. Прегледът на бебче включва мерене, общ преглед на бебето, пъпче, консултация и ще ви отговорят на други въпроси, които имате.

# 516
Родих в средата на март, мога само добри отзиви да дам. дадоха ми бебчето да суче още на родилния стол, гушках си го почти час преди да го вземат. Акушерката която всички недолюбват беше на смяна като раждах, малко по-стегнато се държа но в никакъв случай грубо (явно просто характерът и е такъв). Всички от неонатологията бяха супер услужливи. В пакета раждане са включени 2 прегледа на бебче в рамките на първия месец, не видях това да е писано преди - много полезно, защото педиатърката на Боби го вика за първи преглед чак като навърши месец. Прегледът на бебче включва мерене, общ преглед на бебето, пъпче, консултация и ще ви отговорят на други въпроси, които имате.
Може ли да дадеш малко информация относно раждането - какъв пакет си беше избрала, бебчето ти ли пожела да ти го дадат на родилния стол или те ти предложиха, как се грижеха за самата теб след раждането и там ли си следи цялата бременност?

# 517
Здравейте,

Знаете ли в момента след коя седмица приемат за раждане във Вита. Останах с впечатление, че сега неонатологията в новата база е на много по-високо ниво. Имате ли информация или мниние по въпроса. Колебая се коя болница да избера за раждане - Вита или Щерев....

# 518
Здравейте,

Знаете ли в момента след коя седмица приемат за раждане във Вита. Останах с впечатление, че сега неонатологията в новата база е на много по-високо ниво. Имате ли информация или мниние по въпроса. Колебая се коя болница да избера за раждане - Вита или Щерев....
Аз имам същата дилема и ще се радвам някой да сподели мнение и информация.

# 519
Здравейте,

Аз имам същата дилема и ще се радвам някой да сподели мнение и информация.
Аз ще раждам във Вита, миналата година лежах там по друг повод и съм изключително доволна . Персоналът, храната, хигиената бяха на много високо ниво.

# 520
Здравейте,момичета,аз се следя при доктор Кълвачева,имах същото притеснение от коя седмица мога да родя там.Вчера бях на преглед и я попитах,отговорът беше от 33-та седмица включително имат право да израждат.Оказва се,че имат апаратура да поемат и след 26-та седмица,но законът не им позволявал.Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 521
Моята лекарка, при която се следя във Вита, ми каза след 34та седмица.

# 522
  • София
Може ли да дадеш малко информация относно раждането - какъв пакет си беше избрала, бебчето ти ли пожела да ти го дадат на родилния стол или те ти предложиха, как се грижеха за самата теб след раждането и там ли си следи цялата бременност?

Нормално раждане, не ВИП. Като родих помолих ако всичко е наред да ми го дадат на гърда. Дадоха ми го и даже помогнаха да го наглася че нямаше как да мърдам много. Въпреки че е нормално раждане искаха първото ставане от леглото да е в присъствие на акушерки. Станах след около час, тоалетна и лек душ. Имах епизиотомия. Относно грижите - постоянно минават хора, може да помолиш за каквото имаш нужда. Съветът ми е да си казваш какво искаш и да не мълчиш, защото се стараят но не могат да четат мисли все пак. На нормално отправена молба винаги са се отзовали. Бебето си беше при мен с изключение на около час сутрин за преглед от неонатолог и около час вечер за тоалет. Звънялансущъм и в 3 през нощта на неонатологията с молба за мляко, не е имало проблем

# 523
Аааа, никакви мисли, че ще раждате преди 36г.с. Hug
Малко офтопик:
Тъй като инфото на 1ва страница е вече доста неактуално, а не мога да редактирам, някой ако има желание, може да направи нова тема Simple Smile

# 524
И аз родих в началото на март второто си дете при д-р Кълвачева в 37 г.с. . Определено новата база е по-хубава от старата. Нямам оплаквания, даже съм още по-доволна от преди. Акушерката ми беше страхотна.
Тази дръпнатата /руса?/ и аз я засякох. Както и дръпнатата от неоанатологията. Обаче какво пък, всички сме хора Grinning

Общи условия

Активация на акаунт