Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 913
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Не разбирам Банков защо е толкова дръпнат...  Thinking
Много е трудно да разчупиш човек,който носи свръх емоционален багаж!Трябва много търпение и такт.А тя не се отказва точно заради това,трудната любов е още по завладяваща и сладка.

# 106
За мен е съвсем логично поведението му, все пак е загубил семейството си преди една година, нормално е да не иска да показва и изпитва положителни емоции.

# 107
Аз нали гледам от скоро ,но тази Наталия винаги ли е била такъв дразнещ персонаж,а и като актриса и като жена..не съм и фенка .
Подхвърлянето на Кръстева към Романова ми се стори нахално и неуместно.

# 108
  • тук, на мястото си
На мен пък подхвърлянето ми хареса, точно и на място, а и после смеха на Пенев,  цялата сцена ми хареса.

# 109
Аз нали гледам от скоро ,но тази Наталия винаги ли е била такъв дразнещ персонаж,а и като актриса и като жена..не съм и фенка .
Подхвърлянето на Кръстева към Романова ми се стори нахално и неуместно.
Не знам за преди, но в тоя сезон е крайно непоносима.
Според мен Банков в момента не може да даде нищо, освен малко целувки, някоя нощ заедно. Не е способен на връзка, не че не изпитва чувства.
Друг е въпросът, че и тя се държа неуместно - човекът след работа игра хокей, после прави операция сигурно поне час, значи е станало доста късно и тя изведнъж-хайде да ходим някъде...

А за приятеля му трябваше да благодари на Огнянова, че му каза, та най-после се сдобриха. Щото наш Банко каквото е дръвце, така скарани щяха да си останат Grinning

# 110
Сценаристът на днешния епизод да остане да пише до края на сезона !
Значи можело и да става добре . Жалко,че за да може бебока да остане при Мазови ,ще трябва да утрепат майка му .

# 111
Друг е въпросът, че и тя се държа неуместно - човекът след работа игра хокей, после прави операция сигурно поне час, значи е станало доста късно и тя изведнъж-хайде да ходим някъде...
Не съм съгласна,тя достатъчно му търпя капризите,ту нежен,ту студен.В този момент просто й се отприщи всичко насъбрано-театъра,след това изгонването от апартамента му и отрязването във фоайето,а неговото мълчание допринесе към гнева й.Тя просто иска да знае дали ще има нещо сериозно между тях или тя просто ще му е за забавление и разсейване когато я иска.Определено не желае да преживее дълбокото си разочарование от предишната връзка отново,и дали си струва усилието и може би последващата болка.

# 112
Ау, как съм ви изпуснала! Благодаря за темата Flowers Hibiscus

Явно мистериозните обаждания от Германия няма да са свързани с жена му на Банков.

# 113
maichetoo0o, аз разбирам нейното желание, но разбирам и неговата неспособност да й даде нещо в този момент.
Определено за него покрай приятеля му беше много тежко заради спомените, а и заради мъчението да гледа семейството му и да си припомня своето изгубено...затова и според мен тя направи добре, че се отдръпна и реши, че полека ще го спечелва. Изобщо, като цяло нейният образ много ми харесва.

А, Мазов и Хинова също ми харесаха днес. Според мен Стилиянова, водена от чувството за вина, ще им помогне със сурогатна майка, затова и в промото се появява онази жена от преди.

# 114
Все още Банков мълчи по въпроса. Нито потвърждава, нито отрича, само замълча понеже темата му е болезнено неприятна. Очаквам, че може да има и изненада докато не чуем лично от него подробностите и за жена му, освен тези за детето.
Серията ми хареса.

# 115
Ауу, в промото за утре Галя говори с онази със сурогатната майка, която Хинова покри. Това какво ли означава, освен да търси сурогатна майка за Хинова, а? Simple Smile Някак си заплашително ми прозвуча Стилянова, като че заплашва/изнудва онази жена? Simple Smile

# 116
  • Разпиляна във въображението
Не лош епизод. Приятелят на Банков най-накрая се освободи от миналото.

Най-не харесвам гръмките думи, които са след или преди някаква противоположна постъпка. Преди бяха думите на Банков към Огнянова да не обръща гръб на хората, които ги е грижа за тях /и това след като я беше отсвирил/, а сега и Огнянова - много години търпяла такова отношение /май мъжът не е искал сериозна връзка или по-голямо обвързване/, не иска да си го причинява, реве и т.н. и накрая на епизода отново му виси на мотора и му дава близалки.

Колкото и да не ми харесва, защото Наталка наранява моя човек, постъпи последователно махайки смс-а.

# 117
Все още Банков мълчи по въпроса. Нито потвърждава, нито отрича, само замълча понеже темата му е болезнено неприятна. Очаквам, че може да има и изненада докато не чуем лично от него подробностите и за жена му, освен тези за детето.
Серията ми хареса.

Банков все пак каза Благодаря при изказаните съболезнования.
А това, че Огнянова знае, че и двете са загинали в катастрофа с мотор, означава, че той й го е разказал, няма как да разбере иначе. 

# 118
Ауу, в промото за утре Галя говори с онази със сурогатната майка, която Хинова покри. Това какво ли означава, освен да търси сурогатна майка за Хинова, а? Simple Smile Някак си заплашително ми прозвуча Стилянова, като че заплашва/изнудва онази жена? Simple Smile

Може ли линк към промото за днес ?

Последна редакция: ср, 22 ное 2017, 08:42 от Veracruz

# 119
  • София

Банков все пак каза Благодаря при изказаните съболезнования.
А това, че Огнянова знае, че и двете са загинали в катастрофа с мотор, означава, че той й го е разказал, няма как да разбере иначе. 

Той благодари, но не коментира.
А за смъртта на жена му и детето на Огнянова й го каза Евгения. Тя не е коментирала въпроса с Банков.

Общи условия

Активация на акаунт