Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Коя е майката на момичето с тестисите?
Много ми е позната.

# 181
  • София
Йоско е много симпатичен.

# 182
  • ту тук, ту там
На Карла Рахал ми прилича, ама не знам.

# 183
Йосиф ли си даде парите от лелята че не видях?

# 184
  • ту тук, ту там
На Карла Рахал ми прилича, ама не знам.
Не, не Карла, Ирра е.

# 185
  • София

Да

# 186
Да.
Този епизод беше чист пълнеж, най-интересно беше промото Joy

# 187
  • Пловдив
Мн.тъпо това с парите...
Др.епизод ще е на Пепи...Simple Smile

# 188
  • София
Все по-интересно става. За мен серията не беше пълнеж, а възможност да се раздвижат всички актьори и някои от тях да излязат от ролята си на статисти.
Васко определено накрая му личеше, че има съвсем различни интереси към Жекова, а не чувства.
Дано на Лорчето й се получат нещата.
Очаквам с интерес завръщането на Петър.
Браво на сценаристите за последните серии. Дано задържат това ниво. Дори Банков не ми липсваше днес.

И това наистина беше Ирра.

# 189
Чакам с нетърпение сблъсъка между Пепи и Галя Grin Галя вече има самочувствие, набра сила и няма да му се даде току така Simple Smile

# 190
Е нЕма такъв филм. То вЕрно, че друг не гледам, защото както казах в предишната тема на пазара в момента няма друго ... Ама може ли да е толкова дисбалансиран сериала? И в другите ли Хитови медицински сериали главните герои днес ги има, утре ги няма, а между появата им се запълва екранно време с всякакви небивалици ... Или е супер мудно или е претрупно със събития, които обезмислят всяко следващо. Миналият път хермафродит, сега полу-такъв, а междудругото да вкараме сурогатството ей тъй за фон, защото хормоните на баба/мама Магда са по-важни и център на епизода. И друг път се е коментирало, че Дрийм тимът има много по-добри продукции, но тази е най-слабата за мен. Столичаните са направо светлинни години напред. И ако е вярно, че в сериала няма пари, защо куцо и сакато се излага в него като Васко днес. Тези по роднинска и шуробаджанашка линия не ги коментирам, защото са ясни.

Йоско е пич и без да го драматизират. Ненева втори пореден епизод е Н1, въпреки добротата и наивността й - напомня ми на мен.

Айде със здраве, че по бенетето почна специално издание и да позяпам Възвишеното Саше, ако участва, че му пропуснах совалките по другите телевизии

# 191
Имаше нужда да отклонят малко фокуса от най-главните герои за да дадат шанс да видим и другите. За Хинова се оказа първото което предположих. То и за такова развитие дълго ни подготвяха и изглежда ще стане.
Йосиф е героя днес, но засега това си остана тайна за останалите.

# 192
Имаше нужда да отклонят малко фокуса от най-главните герои за да дадат шанс да видим и другите.
По принцип е хубаво да видим и другите, но те сума ти серии нагнетяваха напрежението около част от героите и точно като почнахме да си гризем ноктите какво ще стане, и...ни отклониха вниманието Grin

# 193
  • София
Във всички популярни сериали периодично се измества фокусът към второстепенни герои и се вмъкват странични истории.
Понякога причината е ангажимент на главните актьори, друг път е точно с цел да се разреди напрежението и да се усили очакването.
Нормален похват е и май за първи път го наблюдавам успешно в нашенски сериал.

Столичаните бяха перфектни, докато сценаристите не си промениха състава. После започнаха да боксуват.

# 194
Коя е майката на момичето с тестисите?
Много ми е позната.
Певицата от близкото минало Ирра. Ужасно състарена, никак не изглеждаше добре

Общи условия

Активация на акаунт