Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 236
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Въпреки  че ги нямаше  т.нар. главни герои , днес си изгледах епизода без голямо усилие .
Завързаха се интересни истории- бебока на Мазовчетата , гаджето-крадец на Магда , Йоско ми  хареса /дали пък няма да се сближат с Магда , ако се  разбере истината за парите /.
Боби и Верчето  така откровено се дразнеха един от друг , че скоро няма да могат да се разминават в коридорите .

# 196
  • София
Само не разбрах защо Васко открадна парите на Ненева - за да води някъде Жекова или е обикновено кокошкарство?

# 197
  • Разпиляна във въображението
На мен ми хареса серията. Няма нужда постоянно от намръщени физиономии Simple Smile Галя направи това, което предположих. Йосиф разкри Васко. Марта с готина прическа.

Петър се връща и яхва метлата. Ще видим дали Галя ще го издържи. А тя определено го посочи за инициативата. Дано да го срита по т...ките

# 198
  • Ню Йорк
Малко прекаляват, всеки втори хермафродит, травестит и т.н., чак пък толкова.

# 199
Не ми хареса, че и тази перспективна двойка развалиха (за Васко и Магда говоря). Сега предполагам, че Васил ще завърти главата на Магда и ще й крънка пари. ooooh!
Ирра едва я познах, много състарена ми се видя, а едва ли е на повече от 44-45 г.
Уж нещата около Мазови се оправят, но ме притеснява, че всичко е незаконно и накрая като нищо сценаристите да решат и там да се провалят нещата.
Банков и Огнянова никак не ми липсваха в този епизод. Хубаво беше, че и Наталия не се появи. Някак по-лежерно мина.  Mr. Green
Много добра игра на Йосиф.  Peace

# 200
Малко прекаляват, всеки втори хермафродит, травестит и т.н., чак пък толкова.
И всичките все в болница Св. Кирил Stop
Недева много ми хареса как играе

# 201
Хареса ми този епизод и не мисля, че беше пълнеж, все пак има нужда и от малко разнообразие.
Сестра Ненева беше много мила, на днешно време рядко се срещат толкова добродушни хора Hands V
Това с пациентката обаче ми беше прекалено, всичките хермафродити минаха през тая болница, мисля, че могат да използват и други рядки забовалявания.

# 202
Този епизод беше чист пълнеж, най-интересно беше промото Joy
Напълно,досега не бях гледала сериал, в който почти всички главни ги нямаше цял епизод.
Захариев ще се върне с гръм и трясък.
Галя набра самоувереност,а и няма никаква причина да се чувства виновна за нищо.

# 203
Откъде пък Банков и Огнянова станаха главни герои?  Хич не ми се гледа нейната "обсебваща" игра.

# 204
Както казва един от артистите в тая боза "всички сме в главни роли" Mr. Green Mr. Green

# 205
  • Варна
Да хареса ми епизода малко почивка от глупостите на главните герой време беше да разгърнат и другите участници в сериала..
Ненева и Йосиф ще се залюбят и те май виждам ги на края на сезона хванати за ръце да припкат към залеза... Или поне на мен биха ми харесали като двойка Heart Eyes

# 206
  • Sofia
А коя е уреждащата сурогатни майки? Някаква певица ли?

# 207
Съпруга на актьора Евгени Будинов. Рекламирали са Дормео заедно

# 208
Откъде пък Банков и Огнянова станаха главни герои?  Хич не ми се гледа нейната "обсебваща" игра.
Ако според вас,Банков не е от главните герои,защо тогава промотираха сезона именно с неговото идване?
Имах наум освен Банков и Мазов,Кръстева,Романова,Наталия, Виолета,Захариев и да,дори Огнянова.
Калин макар и в епизода беше сякаш напълно излишен,за разлика от предния  епизод, в който беше един от гвоздеите на вечерта.
Добрева и Тасев-трябваха им колкото да се скарат пак.
Хинова и Стилянова, най-после започващо развитие за решаване на проблем.Радвам се,че ще видим развитието още в следващия епизод.
Нямам против историите разказани днес,но можеха да бъдат разделени в отделни епизоди и без да бъде омаскарен Васко.

# 209
Аз не разбрах защо Васко открадна парите?
Ако искаха да покажат добрината на Йосиф, то можеше някой случаен пациент да е крадеца. Тамън се зарадвахме за Жекова и се оказа, че я сватосват с джебчия...

Общи условия

Активация на акаунт