Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 236
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Лелята на Йосиф има глас, който ми е много познат. Сигурно дублира филми.
Да, много филми озвучава - Лидия Вълкова. Гледала съм я само в два филма - "Сбогом, приятели" и "Зарево над Драва" , но с гласа ѝ съм свикнала от многото дублажи - напр. за майката на Малкълм се сещам веднага. Simple Smile
Гадно ми стана с крадеца... много.
За Хинова беше ясно, че това предстои, затова намесиха случая, който тя покри преди време, още тогава го обсъдихме тук. Simple Smile

# 211
  • София
Страхотна игра на актьора, който играе Йосиф. Винаги ми е харесвал, но тук разгърна потенциала си. Умее и в драмата и в комедията, един от малкото с талант в това шоу, жалко че е с доста второстепенна роля.

И жалко, че убиха в зародиш Жекова-Васко. Явно няма време за нова любов, ама за една криминална драмичка винаги има време. Горката Жекова, уф. Когато разбере истината за Васко съвсем ще забрави за мъжете... Така де.

# 212
За Хинова беше ясно, че това предстои, затова намесиха случая, който тя покри преди време, още тогава го обсъдихме тук. Simple Smile
Да, но тогава Галя беше твърдо против това и на косъм не ги издаде какво са направили. Сега пък тя тръгна да урежда нещата въпреки, че от промото както обикновено изглеждаше заблуждаващо. Дори и да беше очаквано за мен са малко двойнствени критериите на Галя. За другите не можеше, за наши хора става.

# 213
  • Разпиляна във въображението
Йосиф замести перфектно Миро Grinning

Да си кажа отново колко харесвам Галя и Калин заедно  Whistling

# 214
Йосиф замести перфектно Миро Grinning
Тоя Миро не го харесвах

# 215
За мен серията си беше чист пълнеж и ми беше безинтересно.

# 216
Да, но тогава Галя беше твърдо против това и на косъм не ги издаде какво са направили. Сега пък тя тръгна да урежда нещата въпреки, че от промото както обикновено изглеждаше заблуждаващо. Дори и да беше очаквано за мен са малко двойнствени критериите на Галя. За другите не можеше, за наши хора става.
Чувства се виновна, затова. От друга страна с намесването на Украйна елегантно елиминираха моралния проблем, така че дори не можем да обвиним Галя в двоен аршин Simple Smile

Аз друго се чудех-нали детето с бъбречния абсцес беше много драматично, че няма да го оперира детски уролог, вчера с момичето защо не беше проблем да го реже Калин? Или при коремните хирурзи е друго?

# 217
Тъкмо си викам ето една хубава история с Васко и Магда и докато си го помисля сценаристите решиха още в зародиш да я о@ерат. Това можеха да го измислят на по късен етап, когато отношенията им са се задълбочили. Но то гадостта не трае. Трябва да се излее бързо, бързо. Да не избяга.;

# 218
  • София
Видя се, че Васко не харесва Жекова, по физиономията му личеше, като се разделиха. Но каква може да му е целта. Да я измами, какво може да и вземе. Тя едва ли има пари. Странен ми е.

# 219
  • Разпиляна във въображението
Когато гледах снощните сцени с Васко си мислих за вас, момичета  Hug  Толкова надежди се възлагаха.

# 220
Гласът на лелята веднага ми се стори познат. Върна ме в моето детство - мисля, че дублираше "Арабела". Тя ли е ? Blush

# 221
  • София
Докато зацепя кой беше Миро...  ooooh! Laughing

# 222
  • София
Гласът на лелята веднага ми се стори познат. Върна ме в моето детство - мисля, че дублираше "Арабела". Тя ли е ? Blush
О, да. 😊 Снощи си затварях очите и я слушах, мъчейки се да изровя спомена. Супер, че се сети.

# 223
Видя се, че Васко не харесва Жекова, по физиономията му личеше, като се разделиха. Но каква може да му е целта. Да я измами, какво може да и вземе. Тя едва ли има пари. Странен ми е.

Защо да няма пари? Стара мома е, със сигурност е събирала спестеното през годините. Все пак е главна сестра на болницата, едва ли е с малка заплата. А и навярно има собствено жилище, така че има какво да й вземе.

# 224
  • София
Сигурно е така, но видя че има малко дете, за което се грижи. Трябва да е голям гадняр. Да беше хванал някоя без деца поне. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт