Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 946
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • ту тук, ту там
И аз смятам, че Огнянова много прибързва и го пресира! Това, че има страст между тях, изобщо не предполага някакви обещания! И не само при тях де, по принцип. Та те дори секс не са правили! Аз не бих очаквала някой да ми предложи сериозна връзка без една нормална срвща дори!

# 571
  • София
Точно, вместо да се концетрират да я уползотворят тая силна страст както си трябва, те си губят времето с недомлъвки Smile

# 572
Тя иска да имат връзка, а той иска...не е ясно какво иска, май сам не знае. Нормално е като вижда, че той не е готов да имат връзка, да се дърпа. Поне за мен е нормално и до секс да не се стигне, защото тя ще се почувства просто използвана от него. А вече знаем, че е чувствителна на тази тема.
Банков имаше всички шансове да потръгнат нещата, тя не го пресираше по никакъв начин, каза му, че ще го почака. Той направи първите стъпки - с театъра, с поканата, инициативата беше изцяло негова. После той почна да я разиграва и тя отказа да я играе тази игра, докато не реши какво иска. Не е казано, че трябва да й обещава света. Но ако иска да бъде с нея, може съвсем спокойно да започне да се държи човешки - да я покани на среща, да отиде на срещата, ей такива, прости неща. Grinning

# 573
  • ту тук, ту там
За мен е странно да иска връзка, преди още да са имали нормална среща дори, преди да са правили секс, преди да са водили един нормален разговор! То може да иска, но няма как да очаква той/някой да ѝ обещае!

# 574
Добре де, да не го наричаме връзка - да имат някакви нормални взаимоотношения. Бе досега всяка нормална жена да го е забравила, той я изгони от тях и след това не само, че не ѝ даде обяснение, но дори и не ѝ се извини.

# 575
Вергов в кенефа...- истински "интелектуалец" , затова не го разбираме  Joy
Може би съм от малкото зрители , които гледат сериала въпреки Вергов и се въздържам да го коментирам , защото ще обидя някого от форума .
Много  хубаво хванаха  тази солидарност  към Кръстева , а обикновено  ние сме доста лениви за такива  чувства и мероприятия  newsm78 . Така се прави и отстоява  нещо , на което държим .
Ненева също  ме изкефи , защото не клекна на  Верчето .
Пецко също добре го играе - чичко с проблеми , с млада  успешна жена , добронамерена към него , а той няма какво да и даде /според неговите критерии/ . Това си е криза и интересно как ще я решат  newsm78
Очаквам  Добрева да тръгне към бездната , не става на нейното , няма с кого да сподели , отритната от всички ...малко и трябва още .
Коко на Магда май я манипулира .

# 576
Много я харесвам Вачкова в тази роля,някак много реалистична  ,може би и в реала си е такава Simple Smile
А Ненева,как си е кротка и мила,така твърдо си прокарва идеите,веднага тича при Банков и всичко изпява,"ама тя не иска да създава неприятности ,де"..замислям се дали е толкова бяла и добра newsm78
Иначе актрисата ми е много симпатична.
Галя направо ми е фаворит от женските образи,такова зряло поведение(не я знам в другите сезони,не съм гледала),такава естествена игра,адмирации за Ралица.И актьора в ролята на Петър много добър,но персонажа...мъж в менопауза Mr. Green
Огнянова започва да е нестабилна и си противоречи и тя като Банков(то с какъвто се събереш...Simple Smile),може би нейните реакции са вследствие неговите неадекватни такива...не знам и мен ме объркаха  Simple Smile
Ще продължавам да ги гледам,много интересни персонажи и двамата,много добра игра ..но в реала и двамата..и той сега с тази снимка,знам,че е щур,ама това ...

# 577
Огнянова иска да е ексклузивна за него,а не просто да  си се задяват когато му скимне-както в миналата й връзка,изпатила си е от нея и не иска да преживява същото отново.
Снимката на Вергов изобщо не ме притеснява,приемам я с хумор.
Харесва ми това,че показват силните и слабите страни на героите-не са постоянно бели или черни.
Най-интересното за мен винаги е било сивият нюанс в характера и поведението на хората,дори лудото Верче има просветление тук-там.

# 578
  • Другата България
Тя иска да имат връзка, а той иска...не е ясно какво иска, май сам не знае. Нормално е като вижда, че той не е готов да имат връзка, да се дърпа. Поне за мен е нормално и до секс да не се стигне, защото тя ще се почувства просто използвана от него. А вече знаем, че е чувствителна на тази тема.
Банков имаше всички шансове да потръгнат нещата, тя не го пресираше по никакъв начин, каза му, че ще го почака. Той направи първите стъпки - с театъра, с поканата, инициативата беше изцяло негова. После той почна да я разиграва и тя отказа да я играе тази игра, докато не реши какво иска. Не е казано, че трябва да й обещава света. Но ако иска да бъде с нея, може съвсем спокойно да започне да се държи човешки - да я покани на среща, да отиде на срещата, ей такива, прости неща. Grinning
Споделям. Peace Не очаквах отново да е "уморен", след като всъщност той искаше разговор. Много противоречиво поведение.
Погледът му в операционната към Верчето - безценен. hahaha
А тя май отново ще се натисне на Тасев...доста объркана жена, и поведението ѝ към сестрата, и отношението ѝ към Банков - от единия полюс - на другия.

# 579
Вяра е много неадекватна, горката. Първо с ненормалното си поведение отблъсна Тасев, сега пак ще му се вре в ръцете...поведението ѝ спрямо сестрата също беше ненормално, да си я беше оставила тихо и кротко да си стажува, ама ц.
По повод на умората - от една страна го разбирам, защото знам какво е уморен лекар и в общи линии това е човек, който не е в състояние да води разговор дори за времето. Но не виждам какво му пречи като е толкоз уморен, да ѝ каже примерно - айде да се видим утре еди кога си и да поговорим. Ама не, ще се правим на много мистериозни.

# 580
  • София
Абе уморен той, от какво се умори, от четенето на книги в кабинета си ли? Grinning Една операция за деня и другото време сякаш е в библиотека, и то не да чете някаква специализирана литература.

# 581
  • Разпиляна във въображението
Вяра иска да си докаже нещо с тикането в ръцете на Тасев Simple Smile

# 582
  • София
Огнянова така изненадващо за него го сгащи в кабинета му, че той кво, кво - прибегна до доброто старо и изпитано "уморен съм"

# 583
Огнянова така изненадващо за него го сгащи в кабинета му, че той кво, кво - прибегна до доброто старо и изпитано "уморен съм"
Ами не му се говори,а му се...целува  hahaha

# 584
  • Другата България
Ами не му се говори,а му се...целува  hahaha
newsm03 smile3521
Вяра иска да си докаже нещо с тикането в ръцете на Тасев Simple Smile
Какво, че все още някой я иска въпреки нея самата ли? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт