Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 910
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Огнянова така изненадващо за него го сгащи в кабинета му, че той кво, кво - прибегна до доброто старо и изпитано "уморен съм"
Ами не му се говори,а му се...целува  hahaha

Ами разбирам го, да ви кажа   Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586
Ами не му се говори,а му се...целува  hahaha

Хахахах, горкият, от цялата опашка пред кабинета му, както се изрази Виолета, той па на единствената целомъдрена попадна Grinning

Вяра толкова я отхвърляха и се чувства толкова самотна, че според мен просто ще търси спасение при Тасев.

# 587
Е ,те така правят мъжете,когато не им хареса темата и хоп да ти затворят устата ...това им е начина  Grinning
Вяра е въплъщение на една песен "лутам се,лутам.." Rolling Eyes
Актрисата в ролята на Кръстева,много странна дикция има,но снощи разговора в кабинета на директора беше  smile3501,много силен момент.

# 588
  • Кърджали
Хареса ми снощната серия. Застъпването за Кръстева, разговорът им в кабинета, много хубави моменти. Доволна съм и как се развиват отношенията между Банков и Огнянова, малко "с твоите камъни по твоята глава". Банков усеща че губи контрол над себе си и своите така наречени правила. Ако седне и разкаже всичко /едно настрана че няма да има поводи за драми/ се страхува че ще я допусне твърде близо до себе си, а още не е преживял всичките си тревоги и страхове. От друга страна и сам разбира че вече е увлечен и я допуснал до себе си и ако продължава да си мълчи, ще я загуби. Та общо взето, загазил е горкичкият. Това че се опитва да отбягва разговорите дразни, ама го разбирам, щеше да е чудо ако изведнъж съвсем се разкрие. Трябва нещо да го подбутне, да му присветне лампичката че вече няма накъде. 

Явно или довечера Йосиф ще каже за кражбата на Васко или ще лъсне нещо друго негово старо. Интересно ми е какво му се върти в главата на тоя.

# 589
На мен като цяло не ми харесва дикцията на актьорите. Не знам каква работа върши звукорежисьора, но дистанционното на телевизора ми е все в ръцете и много често ми се случва да не чуя някоя реплика. За сметка на това като пуснат музика - не е за фон, а има ли реплики - почти нищо не се разбира.

# 590
Вергов се е снимал в тоалетната на Народния, качил се е във ФБ! 🙄

Това се направих, че не съм го видяла. Не исках да  развалям романтичния ореол, който съм изградила в главата си за него 😉

# 591
  • Другата България
Вергов се е снимал в тоалетната на Народния, качил се е във ФБ! 🙄
Това се направих, че не съм го видяла. Не исках да  развалям романтичния ореол, който съм изградила в главата си за него 😉
И аз така. Laughing Sunglasses Но пък много му се получава образа в сериала, не може да се отрече.

# 592
Въобще не му се впечатлявам. Аз харесвам доц. Банков. Юлиан Вергов не го познавам, не му знам акъла Simple Smile

# 593
  • ту тук, ту там
И аз харесвам доц. Банков! А Вергов харесвам много визуално, иначе не му знам акъла колко е. Май си пролича де! 😝
Опитите за ексцентричност понякога (често) могат да изиграят някому доста лоша шега... 🙄

Изненада ме неприятно Вергов!

# 594
Aз откакто ги гледах с техните постановки, на "Трите мечки" и ги харесвам и тримата,следя им изявите.Имат  доста лайфове,интервюта и т.н.,та там най-сдържан е Вергов.Иначе и тримата са щури,веселяци и много талантливи.Вергов е експанзивна личност,специфично чувство за хумор и самоирония и доста умен.Аз харесвам такива щураци,детското живее още в него,само сутринта маалко се  Shockedс тази снимка,но сега като се замисля,че е препратка, евентуално към правителството...взе да ми става смешно Mr. Green
Много,много ми харесва в сериала и облеклото също,той в реала е доста по-цветен  Grinning

# 595
Предлагам да се завърти някой ухажор около Огнянова и мисля, че тогава нашето момче ще се активизира. Огнянова е решила да иска всичко или нищо.

# 596
Предлагам да се завърти някой ухажор около Огнянова и мисля, че тогава нашето момче ще се активизира. Огнянова е решила да иска всичко или нищо.
Интересна хрумка,харесва ми  newsm47

# 597
  • Тра-ла-ла
Поздрави от Вергов  Joy
Скрит текст:
Да живее Руси Чанев!
Благодарение на него, вече има тоалетна до гримьорната на Камерна сцена в Народен театър “Иван Вазов”.

# 598
  • София
Банков и детето са много сладки.

# 599
Тасев и детето - също Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт