Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 917
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Много ме трогна Кръстева - Банков, но много се смях на това къде се намира кабинетът на Кръстева - втория етаж.  Това къде е - в подземието? Нито един прозорец, дупка направо.

Ася се върнааа  Laughing  Добрева ще пробва при Тасев, но ще е греда. Тогава ще я видя къде ще отиде  Whistling

Огнянова какво толкова му се обясняваше на Банков - като ще се правиш на недостъпна си остани такава. Банков не прави крачката, която й е необходима. Иска си статуквото, което ще трае до следващия телефонен разговор /ако сценаристите се сетят, че вкараха телефонни разговори от Германия/. Може пък нещата там да са останали в същото никакво положение и затова Банков е настроен палаво.

Наталия и Калин  Heart Eyes

Ще използвам израз от Фермата: Мога, но не искам. Такива са сценаристите по отношение на Петър и Галя. Засега. Можеха вече на три пъти да ги скарат жестоко, но в края на сериите ги сдобряваха. Ще видим докога.

# 556
На Петър му е скучно с мила и добра жена, а с амбициозна вече е живял и не иска пак. Сам се насади тука, не знае какво иска и как да го получи. Накрая ще забърка повече интриги и далавери от Вили.
Виолета доста пропадна. Нито любовен живот, нито кой знае какви интриги
Жени най после живна,уви както често става- чак като се отърва от ужасния си съпруг

# 557
♥ HAPPY ♥, подсети ме за друга сцена, която ме накара да се усмихна - Жени и Калин до асансьора.

Образът на Вили стана излишен. Няма заигравка с Банков, а без негово съгласие никаква далавера не може да се осъществи. Интригите й пропадат на първия завой, дори не успяват да се развият.

# 558
На мен много ми хареса офанзивата на Хинова и Калин при Банков в защита на Кръстева - влязоха бойни, бойни, той горкият човечец дори не разбра откъде му дойде всичко това Smiley

Огнянова какво толкова му се обясняваше на Банков - като ще се правиш на недостъпна си остани такава.
Тя знае, че е ужасно да ти откажат разговор тогава, когато имаш нужда от него. Затова се върна, не иска да тръшва всички врати под носа му, защото въпреки всичко е търпелива към него. Но тя отиде да поговорят. И като видя, че явно разговор няма да има, си тръгна.

Много силно и от все сърце се надявам, че Тасев няма да поддаде на глупостите на Добрева.

А Галя е страхотна в този сезон - изключително силна и борбена, уверена, не се поддава на глупостите на мъжа си, развива се като специалист. Проявява страхотно търпение към Пешко, на когото проблемът в секса му е най-малкият от всички, повече не го слуша главата Smiley

# 559
  • София
И на мен образът на Галя в този сезон много ми допада.
В началото беше разглезена и безотговорна, правеше гафове, залиташе по този и онзи. Сега е сериозна жена, професионалист, уверена в себе си. Идеална (засега, защото винаги може нещо да й скроят продуцентите - дано да не).

# 560
Галя и Хинова много ми харесват. И както казах..Банков!!

# 561
  • ту тук, ту там
Вергов се е снимал в тоалетната на Народния, качил се е във ФБ! 🙄

# 562
  • София
Вергов се е снимал в тоалетната на Народния, качил се е във ФБ! 🙄

Интересно... Може ли да видим снимката?

# 563
# 564
Хахахха колкото и да го харесвам това ми идва в повече. Joy

Снощния епизод беше хубав. Всичко около Кръстева много ме трогна, всяка дума беше на място.

Интересна ми е още играта на Васко. Все ми се струва или поне ми се иска да е добър и това с парите да си има обяснение.

# 565
  • София
Това нова мода ли е? Скоро и Ваня Щерева имаше снимка със свалени гащи на тоалетната чиния.

# 566
Сигурно го правят, за да се подиграват на вицепремиера Симеонов, който разходи журналистите из новите тоалетни на едно КПП Laughing

# 567
  • София

Благодаря!
И на мен ми идва в повече тази снимка... Astonished Разваля му се имиджа

# 568
  • София
Вече не съм й фен на Огнянова, и е погрозняла и е затъпяла. И Банков не се държи както очаквахме, обаче пък беше толкова хубав снощи, че по го оправдавам Wink Толкова да не могат да се разберат тия двамата, все единия трябва да се цупи, да се фръцка и веднага да си тръгва. Какви обещания толкова очаква Огнянова аз не мога да си представя, при положение, че са имали 1-2 по дълги и смислени разговора и са се целували 2-3 пъти!? Директно предложение за брак ли да й направи? Да седнат да поговорят първо, да го попита пак за разговорите му с Германия, за терзанията му, като той не се сеща сам да обясни нелогичните си действия от предните им срещи. Пък то формулировката на връзката ще си дойде от само себе си, а не обратното.

# 569
Да седнат да поговорят първо, да го попита пак за разговорите му с Германия, за терзанията му, като той не се сеща сам да обясни нелогичните си действия от предните им срещи.
Така де, то и тя това очаква, ама няма, нашият пич  е все преуморен. Колко пъти изтърпя той да си играе на ела-изчезвай, колко пъти го пита какво става и все нищо. Снощи тя нали затова отиде при него - да говорят. Говориха ли - ц. Smiley

Иначе за мен и двамата се държат съвсем логично и нормално и виждаме, че полагат усилия всеки по своему - Огнянова като още не го е сиктирдосала, а Банков с трогателните му опити все пак по някакъв начин да я допусне до себе си.

Общи условия

Активация на акаунт