Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 631
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Ню Йорк
От епизод на епизод все по-скучно и измъчено. Сценаристите явно са в криза.

# 31
  • тук, на мястото си
Ами те вече три сезона са в криза, с малки изключения.

# 32
В криза са, но свикнах ли им, задобряха ли, взех по-спокойно да го гледам и не се ядосвам толкова на глупостите им, както предните два сезона.

# 33

В криза са, но свикнах ли им, задобряха ли, взех по-спокойно да го гледам и не се ядосвам толкова на глупостите им, както предните два сезона.
Joy Ами като ни облъчваха  два сезона  с недомислиците си , вече сме резистентни  и не ни пука  Peace
Гледаме си  сериите между другото и чакаме да свърши сезонът .
Аз все още се надявам  филмчето  да ме грабне с нещо , ама  надали .
Лошото е ,че имаме  база за сравнение с други подобни сериали и нашият е по-добър само с това ,че е БГ  ooooh!

# 34
  • Разпиляна във въображението
Вече сме калени. Нали ще имаме още един сезон  Simple Smile

# 35
  • somewhere near the sea
Емил Марков(Захариев) свикна да си дава отпуски от сериала- веднъж на семинар, сега в Лондон...

# 36
От епизод на епизод все по-скучно и измъчено. Сценаристите явно са в криза.
Пренаситени сте, на мен това ми е първият сезон, който гледам, и всичко ми е интересно Smile

# 37
  • София
Много са ми странни на мен тези разговори с Германия. Банков се променя тотално при тях. Дали пък жена му не е жива, но болна или в кома (примерно, ако е направила опит за самоубийство след смъртта на дъщеря им)? Възможно е това да е "спирачката" му.

# 38
Много са ми странни на мен тези разговори с Германия. Банков се променя тотално при тях.
Абсолютно, веднага отново се връща студеното и роботизирано поведение,и липсата на всякаква емоция в него.Разкриването на това с кого  и за кого говори, биха помогнали за разбиране по-ясно тази рязка смяна на настроението  и отдръпването му от Огнянова.

Последна редакция: вт, 21 ное 2017, 10:48 от maichetoo0o

# 39
В края на сезона може и да ни разкрият с кого и за какво говори Банков.

# 40
  • Berlin
И на мен това ми е първият сезон, който гледам от-до на сериала. Даже май 1ви и 2ри хич не ги гледах, 3ти много малко и сега ми е интересно. Simple Smile

# 41
  • София
Аз гледах частично първи и буквално 3-4 серии от втори. Сега не изпускам серия и ми е интересно. Дразни ме леко вдървеността на някои от актьорите, но това май си е нашенска школа - по-скоро подходяща за сцена, а не за филм (с някои много приятни изключения - Юлиян Вергов, Йоана Буковска, Янина Кашева и Деси Бакърджиева. Любими образи са ми сестра Ненова, д-р Врабчев и доц. Мазов.

# 42
Ще се разочаровам, ако пациентът не е жена му. За да се предизвика подобна реакция и отдръпване, трябва да е много, много, ама много основателна причина. Всеки друг пациент няма да ми се върже грам на цялата тайнственост.

Банков не дойде в България, за да си оправя живота. Той дойде да промени болницата и тук срещна нова жена.

# 43
Ще се разочаровам, ако пациентът не е жена му. За да се предизвика подобна реакция и отдръпване, трябва да е много, много, ама много основателна причина. Всеки друг пациент няма да ми се върже грам на цялата тайнственост.

А аз ще бъда дълбоко разочарована, ако е жена му, защото ще се окаже пълен катил Grin Не можеш да кажеш "тя почина" и да се окаже не съвсем починала. Нито пък може едната вечер да ти кажат, че се е размърдала, а ти на другата да си доведеш друга жена в къщата. За мен лично би било голям удар по характера му това и много ми се иска да не е така. Въпреки че си права, че не знам какъв трябва да е тоя пациент, дето заради него да трябва да изгониш така жената, при положение, че само говори по телефона, при това на немски. Нямаше да му попречи да го почака отстрани, дори и след това да не правят нищо повече.
Иначе на въпроса на Генадиева защо е дошъл, той не каза, че е дошъл да оправя болницата, каза - "дойдох, за да започна на чисто".

Сестра Ненова и на мен ми е любима, толкова добре си играе ролята, че е като еманация на медицинските сестри в нашите болници.

# 44
Когато говори със зам. министъра не каза ли, че е извикан, за да се справи с бакиите в болницата. Или Захариева, или той  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт