Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Ами да, ама нали не си представяш да каже на министъра - ми аз дойдох тука, щото бягам от миналото си Grinning
От министерството са му се обадили и са го поканили, той се е съгласил, съгласил се е и да се опита да оправи въпросните бакии.
Но когато отиде на гости у Генадиева и си говориха няколко минути честно и откровено, тогава на въпроса ѝ защо е дошъл, той буквално каза, че е искал да започне на чисто. И после на тръгване ѝ сподели, че жена му и детето му са починали. Не че в започването на чисто е очаквал да срещне жена, де, той никак не искаше да се влюбва.

# 46
От епизод на епизод все по-скучно и измъчено. Сценаристите явно са в криза.
Пренаситени сте, на мен това ми е първият сезон, който гледам, и всичко ми е интересно Smile

И аз така.Погледнах да видя Вергов как се справя и загледах всичко Simple Smile

# 47
  • Кърджали
Пред Генадиева каза че е дошъл да започне на чисто.

# 48
  • Разпиляна във въображението
Направо ми е минало покрай ушите.

# 49
  • Някъде в Матрицата
Добре, че бяхте вие в темата, та да разбера, че сестра Ненова или Ненева се казва така. Аз през всичките сезони си мисля, че е Недева. Така я чувам вече 4-ти (?!) сезон. Ама то като няма ушен лекар в свети Кирил. 😂😂😂😂

# 50
  • София
Май е НенЕва, ама и аз не я чувам ясно.

# 51
Ама то като няма ушен лекар в свети Кирил. 😂😂😂😂
Малко е опоскана тая болница откъм специалисти - нито УНГ отделение има, нито очен ми се е мяркал, детско отделение също няма, една д-р Кръстева там дежури. Ма то доскоро и урология нямаше, де, та може и другите да се появят в някакъв момент. Grin

Между другото, сега се замислям, че Огнянова все още никак не са я развили като герой. Нищо не знаем за нея до момента, не се говори за историята ѝ, тя не комуникира на практика с никого, освен с Банков, така че не можем и да разберем какво мисли и как се чувства. И в общи линии би следвало доста да се постараят, за да запълнят образа ѝ. В момента само знаем, че е много влюбена в директора и май е добър специалист Grin А сега като почне да плаче, кой ще ѝ бърше сълзите, е пълна мистерия за мен.

# 52
Моля, моля. Има детско отделение като слънце на първия етаж. След това му правиха ремонт на покрива за около 200 хил.лв  Crossing Arms

# 53
Явно в предните сезони са го правили, та съм го изпуснала Laughing И все пак, аз освен Кръстева, друг педиатър не съм виждала. Може би сега Хинова като се върне там, ще станат повечко. Разбира се, и втори уролог няма. В тая болница всичко е хирург до хирурга Laughing

# 54
За детското - в първи сезон. Генадиев започна да уволнява, защото нямаше откъде да вземат пари за ремонта. И там имаше едно хвърляне на слушалки по земята по време на раждане в подкрепа на Генадиев  Joy

Мисля, че Огнянова е втората уроложка. Имат си зав.отделение /или с такова впечатление съм останала/

# 55
  • Кърджали
Да, нали Банков веднъж я скастри че не е нейна работа да спасява урологията, след като си има завеждащ там.
Не е нужно да показват пък всички специалисти, че ако и за тях тръгнат да измислят драми отиде работата. Аз на тия не мога да им смогна.
Ох, да видим довечера колко пъти ще ми се иска да набия Банков

# 56
Александра, то по принцип е така, ясно е, че ни показват главните герои само, ама там да се мерне някой друг все пак, да създадат усещане за разкош Sweat Smile
Иначе и аз помня, че тя като тръгна да спасява отделението, Банков я пита защо тя се занимава с това, а не завеждащият.

Ох, да видим довечера колко пъти ще ми се иска да набия Банков
От първата до последната минута, на това залагам Sweat Smile

# 57
Да ,наистина почти нищо не знаем за Огнянова,много е потайна в това отношение по-зле е от Банков Smile.Пък и то май когато го заведе утях след като се преби с мотора той и  каза,че не обича да се говори за нея .На промото като казва,че не смята да си го причинява  отново,отново с Банков или нещо подобно й се е случило преди?

# 58
И аз се питах по-напред същото - не си спомням да е споменавала предишна връзка.

# 59
  • София
A разбрахме ли Банков защо заряза мотора и сега с таксита се придвижва? Мен всъщност не успяха да ме убедят, че толкова много е хлътнал по Огнянова, по-скоро се остави да бъде съблазнен и се поддаде на близалковата й атака. Ако наистина много я харесваше, щеше да намери по-тактичен начин да се справи с телефонните обаждания, без тя да се чувства като пълна глупачка. Явно е страдала и преди, а и той както се вижда, ще продължава още да я мъчи.
Ненева много добре играе, а и гласът й е един такъв благ, в една реклама се чува, май на Активия беше?

Общи условия

Активация на акаунт