Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от развитието на отношенията между Жекова и шофьора на линейката?
Какво представлява развитието на отношенията между Добрева и стажантката?
Защо Вяра се държи агресивно към медицинската сестра?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от развитието на отношенията между Жекова и шофьора на линейката?
Отношенията между Жекова и шофьора на линейката се развиват като игра на котка и мишка. Те представят често срещани сценарии в реалния живот. Въпреки това, очакванията за положителен развой в тяхната връзка са ниски, тъй като сценаристите се опитват да запазят драматичния интригуващ елемент в сериала.
-
Какво представлява развитието на отношенията между Добрева и стажантката?
-
Защо Вяра се държи агресивно към медицинската сестра?
-
Какво може да предизвика рязането на вените от Вяра?
-
Какво се случва в тази поредица?
Ами като ни облъчваха два сезона с недомислиците си , вече сме резистентни и не ни пука 

Не можеш да кажеш "тя почина" и да се окаже не съвсем починала. Нито пък може едната вечер да ти кажат, че се е размърдала, а ти на другата да си доведеш друга жена в къщата. За мен лично би било голям удар по характера му това и много ми се иска да не е така. Въпреки че си права, че не знам какъв трябва да е тоя пациент, дето заради него да трябва да изгониш така жената, при положение, че само говори по телефона, при това на немски. Нямаше да му попречи да го почака отстрани, дори и след това да не правят нищо повече.