Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 626
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Попаднах на една снимка, която Вергов е публикувал в началото на ноември, на която той е на операционната маса като пациент в доста тежко състояние. Заинтригува ме какво ли ще се случи.

Цитат
A разбрахме ли Банков защо заряза мотора и сега с таксита се придвижва?
Не го е зарязал, просто напоследък все към зимния дворец отпрашва, където се предполага, че мъкне целият сак с екипировката си за хокей и няма как да ползва мотора.

Това с близалките беше игра, която той започна, той пръв ѝ поиска и тя след това се появяваше в подходящия момент. Но иначе да, тя беше тази, която го забеляза и направи първите крачки към сближаването. Но пък той благодарение на поредица от случки, видя срещу себе си човек, когото харесва.
Колкото до това дали са ни убедили, че е влюбен в нея - мен лично, да. Независимо от дърварското му поведение, което аз лично макар и да не одобрявам, разбирам, фактът, че той престъпи не един от своите принципи, за мен е красноречив, че не е просто поддал се на съблазняване мъж. А и тя подходи към него много чисто някак си, много ненатрапчиво, за разлика от Вяра ,примерно.

Да ,наистина почти нищо не знаем за Огнянова,много е потайна в това отношение по-зле е от Банков Smile.Пък и то май когато го заведе утях след като се преби с мотора той и  каза,че не обича да се говори за нея .На промото като казва,че не смята да си го причинява  отново,отново с Банков или нещо подобно й се е случило преди?
Аз лично го разбрах като да го е преживявала преди, не с Банков. Но иначе тя е потайна, щото на кого да го каже? Тя няма приятели в болницата, съответно не споделя с никого. С Банков още не са стигнали до там да си разказват живота и аз не виждам начин да разберем нещо за нея, освен ако не я сближат с някого, та да си поразказва. Или да почнат да правят ретроспекции, като при Банков.

# 61
Ей така си работя днес

# 62
Далии са ни убедили,че Банков е влюбен в нея?-това е доста субективно,всеки от нас може да  отговори за себе си,мен специално да, убедиха ме.Май първите искри прехвърчаха когато тя отиде да му се оплаче или по скоро предупреди, какво ще стане в операционната със Захариев заради прехвърлянето на пари от гинекологията към тях и след това вечерта във фоайето с шоколада,как я разпитваше как си набавя ендрофин.Smile Още тогава си казах,че ще се завърти нещо между тях.
За таз вечершния епизод, ще е за бой май през цялото време.Smiley

# 63
Май първите искри прехвърчаха когато тя отиде да му се оплаче или по скоро предупреди, какво ще стане в операционната със Захариев заради прехвърлянето на пари от гинекологията към тях и след това вечерта във фоайето с шоколада,как я разпитваше как си набавя ендрофин.Smile
Тия пък неща тотално съм ги изпуснала, кога са били? Flushed

# 64
Май първите искри прехвърчаха когато тя отиде да му се оплаче или по скоро предупреди, какво ще стане в операционната със Захариев заради прехвърлянето на пари от гинекологията към тях и след това вечерта във фоайето с шоколада,как я разпитваше как си набавя ендрофин.Smile
Тия пък неща тотално съм ги изпуснала, кога са били? Flushed

Мисля 16 епизод беше, защото след това Банков го нямаше няколко епизода.Simple Smile

# 65
maichetoo0o, благодаря Simple Smile
Това е един епизод, който така беше центриран около Наталия и баща ѝ, че съм го гледала с половин око Grin

# 66
https://nova.bg/accents/view/2017/11/21/199187/%D0%B4%D0%B8%D0%B … 0%B5%D0%BC%D0%B8/
Захариев се връща с гръм и трясък май. Smiley
А за тези ,които искаха Жекова и шофьора ще го получат още този епизод,макар че отново нещо ще се обърка,специалитета на сценаристите.
Радвам се,че ще има развитие покрай Хинова и справянето й с това да не може да има дете по класическия начин.
Моля Simple Smile

# 67
Ей така си работя днес

Аз пък тъй Simple Smile

Сега гледах"Мисия Лондон" леле там е  Crazy Heart Eyes

# 68
Да ви се чуди човек как изобщо успявате да се съсредоточите да работите Grin
Абе, този човек, особено в епизодите, когато беше ранен и го болеше, в мимиките не ви ли напомня малко на Брус Уилис, аз тогава все за Умирай трудно се сещах Satisfied

Имам и още един въпрос, че се чудех като гледах - в онзи епизод преди Банков да нацелува Огнянова, той нали си говореше пред кафе машината с Генадиева. Според вас тя беше ли усетила, че между двамата има някаква заигравка и подтикна ли го да направи нещо? Защото някак си доста многозначително гледаше мотаещата се там Огнянова и сякаш думите ѝ към нея го насочваха. Но се чудя дали това е само плод на моето въображение Grinning

# 69
Ей така си работя днес

Аз пък тъй Simple Smile

Сега гледах"Мисия Лондон" леле там е  Crazy Heart Eyes

Както и да го гледаш, все става Simple Smile
Не е като новата Мис България, която трябва да гледаш от специален ъгъл, за да забележиш красотата ѝ Simple Smile

# 70
А моят комп,е този в къщи,аз съм в отпуск  Laughing
Аз мисля,че тя говореше за живота ,а пък той си мислеше за Огнянова.
А не Naughty,той е много по- готин от Брус(поне по мое мнение:))

# 71
  • София
Добре, че бяхте вие в темата, та да разбера, че сестра Ненова или Ненева се казва така. Аз през всичките сезони си мисля, че е Недева. Така я чувам вече 4-ти (?!) сезон. Ама то като няма ушен лекар в свети Кирил. 😂😂😂😂

НеДева е.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0% … D0%BE%D0%B2%D0%B0

И аз благодаря за темата Flowers Hibiscus

# 72
Добре, че бяхте вие в темата, та да разбера, че сестра Ненова или Ненева се казва така. Аз през всичките сезони си мисля, че е Недева. Така я чувам вече 4-ти (?!) сезон. Ама то като няма ушен лекар в свети Кирил. 😂😂😂😂

НеДева е.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%B5%D0%BB%D0% … D0%BE%D0%B2%D0%B0

Интересно....
Винаги съм я чувала Ненева.

# 73
# 74
  • Berlin

НеДева е.

То, който е писал статията, и той явно така чува. Simple Smile

Всъщност пише Ненева в статията, долу е Недева.

Общи условия

Активация на акаунт