Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 61 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Видя се, че Васко не харесва Жекова, по физиономията му личеше, като се разделиха. Но каква може да му е целта. Да я измами, какво може да и вземе. Тя едва ли има пари. Странен ми е.

Защо да няма пари? Стара мома е, със сигурност е събирала спестеното през годините. Все пак е главна сестра на болницата, едва ли е с малка заплата. А и навярно има собствено жилище, така че има какво да й вземе.

Имаше подобна линия в " Ние, нашите и вашите" с Мамалев, все едно и също.  Rolling Eyes

# 226
Добро утро.За всички на които им липсват :
Скрит текст:
Heart
И един прекрасник Heart
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 23 ное 2017, 10:14 от *Амбър*

# 227
Добро утро.За всички на които им липсват :
Скрит текст:
Heart

Ама така да си отиват тези двамата. Ех, беее...

# 228
Сега гледам епизода. Йоско верно играе много хубаво!!

# 229
  • София

Чувства се виновна, затова. От друга страна с намесването на Украйна елегантно елиминираха моралния проблем, така че дори не можем да обвиним Галя в двоен аршин Simple Smile

Аз друго се чудех-нали детето с бъбречния абсцес беше много драматично, че няма да го оперира детски уролог, вчера с момичето защо не беше проблем да го реже Калин? Или при коремните хирурзи е друго?
За операцията на детето и аз си го помислих.
Иначе не знам как са елиминирали моралния проблем, като за самото оплождане на сурогатната майка, не са споменали, че ще се прави в Украйна. Само за раждането говорят. А и като гледам промото и сурогатната майка май ще си е от България.
Тъпо беше това, че Йосиф вместо да каже директно кой е видял в съблекалните, мънка и се оставя Жекова да го прекъсва. В действителност никога няма да стане така, даже ще има доста предположения, дори и да не са обосновани.

# 230
Ама Йоско видя, че Васко открадна парите ли?

# 231
  • Разпиляна във въображението
Хубави снимки на Вергов. В реала Карамазов го рекламира като майстор

Йоско се досети. Той си знае, че не ги е откраднал и й ги дава, защото са колеги и се уважават. Васко се опита да ги върне, с обяснение, че ги е намерил, но пък Йоско го хвана да излиза от сестринската стая с тъпото обяснение, че се е объркал.

# 232
  • Пловдив
Да де...ама сега никой няма да повярва на Йоско..а той искаше да каже на Магда.

# 233
Да де...ама сега никой няма да повярва на Йоско..а той искаше да каже на Магда.

Най-веротно ще я обере (актуалната тема с измамниците), ще има голяма драма и ще повярва

# 234
Хубави снимки на Вергов. В реала Карамазов го рекламира като майстор

Има дами тук,които не биха имали нищо против Вергов да дойде да поправи нещо у тях при нужда Joy

# 235
  • София
Последният път, когато ги видях на живо, те наистина извършваха ремонтни дейности. Thinking

# 236
Серията не беше пълнеж в никакъв случай, колкото и да харесвам Вергов и Диана в последните епизоди малко ме натовариха сцените с тяхно участие.
Не съм специалист, но както казаха и по-назад в темата, има серии, в който сюжетът акцентира върху второстепенни персонажи. Така и няма да се изчерпят основните герои, както и ще има разнообразие.

И аз не разбрах защо шофера открадна парите. Трябваха ли му за нещо конкретно?

# 237
  • до една звездичка
Аз друго се чудех-нали детето с бъбречния абсцес беше много драматично, че няма да го оперира детски уролог, вчера с момичето защо не беше проблем да го реже Калин? Или при коремните хирурзи е друго?

Защото отвориха момичето за апендицит. После стана ясно, че има и друг проблем.

Вероятно за да блесне пред Жекова с вечеря в изискан ресторант. Wink

# 238
  • София

Не се разбра, но знаеше как да отвори шкафчето с игла. Може би го е правил и преди.

# 239

Не се разбра, но знаеше как да отвори шкафчето с игла. Може би го е правил и преди.

.Цял епизод се опитвам да се убедя, че му трябват за нещо жизненоважно, някаква операция примерно и това някак да не го прави толкова черен, да си остане положителен образ. Обаче после се сещам как опитно отвори ключалката с игла и си давам сметка, че се се окаже чисто и просто мошенник.

Общи условия

Активация на акаунт