Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 992
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • Sofia
Аз нещо съм пропуснала май?! Това, че жената на Банков участва, означава ли, че все още е жива?! Или се има предвид снимката, на която е, както и някой спомен?! 🤔

А бе и аз оставам с впечатление, че още е жива...
Нищо не дават в спомените му за нея, свързано с нейното участие в катастрофата или после.
Пък и тези обаждания до Германия за някакви вливания, показания и разни такива...

# 436
  • София
За сега са само спомени с жена му. За в бъдеще не се знае. Thinking

# 437
Аз нещо съм пропуснала май?! Това, че жената на Банков участва, означава ли, че все още е жива?! Или се има предвид снимката, на която е, както и някой спомен?! 🤔

Да, тя се появи само в сцена, която той си припомняше, докато разговаряше с Жекова за РД на Коко.

# 438
Нали уточнихме, че това НЕ е жената на Банков.
Тази червенокоса дама играе майка на пациент.

# 439
  • Другата България
Може да сте го коментирали, и се извинявам ако е така, но кога свършва сезона, някой знае ли?

# 440
  • София
Доцент Захариев ще потърси решение на проблемите си в нова любовна афера,

Как точно го нацелих  Crossing Arms Идиот!
Пфуу, сезонът започна с думите, че ще ги дават като нормално семейство, е, кое му е нормалното, едно такова не оставиха във филма. Лекарските среди ги представиха във филма или самотни, неразбрани, необичани, или бездетни.
На мен Захариев от началото ми е много стар за Стилянова, но уж там нещата вече щяха да са нормални.

# 441
Може да сте го коментирали, и се извинявам ако е така, но кога свършва сезона, някой знае ли?
Май на 22-ри декември.

# 442
  • ту тук, ту там
Нали уточнихме, че това НЕ е жената на Банков.
Тази червенокоса дама играе майка на пациент.
Нали уточнихме, че и на страницата на "жената на Банков" Стела някоя си (която е руса) има снимки от снимачната площадка с нея?! 😉

# 443
  • Berlin
Е, много ясно, че ще има драма със сурогатната майка на Мазови. Що да не? Нали трябва епизоди да има. Grin

# 444
Значи Петър няма да издържи и ще се пробва пак по стария си начин, ако има проблеми да ги решава другаде и с друга. Все пак Виолета се опита да предупреди Галя точно за това, но остана недоизказана в онази сцена. Аз пък очаквах Галя да не издържи по този начин. Така както се планира развитието този път ще й дадат шанса да си търси щастието без да я смачкват много както в предишния сезон.

# 445
  • София
Ех, Банков как приятно изприпка след Огнянова

# 446
Захариев е голям карък,първо проблеми с ръката,след това Галя получи обучението,което той искаше,а сега и импотентен ще го правят Joy да го ожали човек

# 447
А тя как хубаво избяга Grinning
Пешко късмет няма, ама аз Галка повече я жаля Grinning

# 448
Усещам как цялата болница ще разбере за проблемите на Пешко.....

# 449
  • Разпиляна във въображението
Ииии, супер, ще се опитат да върнат Ася  Party Днес мислих да пиша, че ме е яд за тази линия.

Според мен Петър ще опита чисто информативно, без желание за истински секс, само да види дали ще го вдигне и Галя ще го пипне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт