Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Разпиляна във въображението
Сестрата ще оправи работата  Grinning Дано я вкарат скоро.

# 481
  • София
Не можах да гледам епизода, сега ще ви чета да вляза в час. Naughty

# 482
Не разбирам как само сестрата ще оправи работата. Дори и да върнат Ася проблемите с Добрева не само ще останат, но и ще се задълбочат. Вяра иска от сестрите да й козируват, а не да й противоречат.

# 483
И според мен Тасев ще има тепърва роля, свързана с Добрева. Която, убедена съм, не я чакат добри времена в болницата. Ще върнат сестрата, Добрева пак ще почне да вилнее, този път обаче, Банков със сигурност ще следи по-изкъсо какво се случва.
А Добрева е ужасна, толкова злоба и неприязън има в нея, че направо не се търпи. На нейния фон дори лудата Наталия ми е по-симпатична Grin

# 484
Не знам за другите, но вече отчаяно имам нужда да се случи нещо м/у Банков и Огнянова.
При тази страст, която показаха преди 5-6 епизода, не знам как успяват да ги държат настрани.

# 485
Не знам за другите, но вече отчаяно имам нужда да се случи нещо м/у Банков и Огнянова.
При тази страст, която показаха преди 5-6 епизода, не знам как успяват да ги държат настрани.

Аз разбирам, че беше необходимо да се стопира малко шеметното развитие на нещата, но наистина вече направо ни мъчат. Дори не държа вече да са централни фигури, ако може там да им отделят по две-три минути на епизод, щото за момента се ограничаваме до 20-30 секунди и то отделно един от друг. Иначе съм се заредила с търпение, но ще бъда много разочарована, ако накрая претупат нещата.

# 486
  • Разпиляна във въображението
Добрева е объркана от самото начало.

1. Мрази мъжете. Не може да им гледа скъпоценното; щеше да скопи един. Приемаше Тасев за даденост използвайки състоянието му - апартамент, пари, по приятелски. И все пак не пропускаше да го жегва как тя сама се издигала...

Появи се Галя и интересът й към Тасев

2. Добрева реши от един разговор с Романова, че няма проблеми с мъжете и тръгна след Тасев. Обича го, привлича я и т.н. Дотук добре. Търпимо.

Нов сезон

3. Добрева става кучка. Ама гадна. Реши, че ще се жени за Тасев, той отказа и тя се скапа. Въобрази си, че Банков я харесва, че тя го харесва и накрая дърво - колегите се веселят без нея, тя без мъж. И отиде в бар, където се насвятка и забърса жена. И продължава да е кучка.

Ако Ася има гръб в лицето на Ненева и Банков /като цяло върху сестрите/, на Добрева ще й се видят тесни коридорите. Като цяло разчитам Ася да обърне образа й.

# 487
Очаквам затопляне на отношенията между Банков и Огнянова чак от другата седмица,колкото и да са ми сладки заедно искам още малко да се помъчи  директора Satisfied .Банков с тези проблеми с Вяра,Виолета с това да пенсионират Кръстева ,сърдечните му терзания остават на заден план.Той е професионалист,колкото и да ни се иска по-скоро да се изясни със Зорница, първо ще решава служебните проблеми в болницата и след това ще се захване с личните такива.
При Вяра нещата ще вървят на все по-зле,щом ще си реже вените,а ако върнат Ася тя съвсем ще изтрещи.Търпението на Тасев и Банков скоро ще се изпари,не знам кой първи ще я подхване за надменното й поведение спрямо сестрите и не само.

# 488
Луиза беше днес в "НА кафе". Страхотно впеачатление ми направи. За мен Вяра беше Луиза е и обратното, но сега виждам, че израстнала инфантилното поведение, което имаше преди години.

# 489
https://nova.bg/accents/view/2017/11/29/199891/%D0%B7%D0%B0%D1%8 … 1%8F%D0%BB%D0%BE/
Захариев ще си лекува "проблема" с пациентка.Актрисата ми е позната,но въобще не се сещам за името й.
Чудно ми е какво точно е казала Виолета на Банков,предложения?

# 490
Най-вероятно за алкохолизма (Банков дали знае И за това?), може да излъже, че пак пие

# 491
Имам спомен,че Виолета му каза на Банков още в началото....не само за това,а и за другите,че Евгения се  опитала да убие мъжа си и т.н. Няма да се изненадам да й скалъпи нещо,както каза,че пак пие или нещо такова.

# 492
  • до една звездичка
Имам спомен,че Виолета му каза на Банков още в началото....не само за това,а и за другите,че Евгения се  опитала да убие мъжа си и т.н. Няма да се изненадам да й скалъпи нещо,както каза,че пак пие или нещо такова.

Правилно си спомняш. Направи пълна дисекция на всички пред Банков.

# 493
Вчера от промото стана ясно, че Виолета трудно ще подхлъзне Банков, защото той веднага я попита дали иска да сложи някой неин човек на мястото на Кръстева. Още при случая с градинката стана ясно, че номерцата на Виолета трудно ще минават, а и фактът, че в промото Кръстева каза, че отива на гилотината, за мен недвусмислено говори, че ще я оставят.

# 494
Като цяло разчитам Ася да обърне образа й.
А дано и сценаристите така да са решили, че вече не се трае. Да намери каквото й е нужно за да запълни празнотата си и да се кротне малко.

Общи условия

Активация на акаунт