Откраднат живот - Чуждо тяло - Тема 23

• 60 876
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
На мен много ми хареса серията. Една от най-добрите до тук през сезона.
Тежка серия, но и красива едновременно. Добре структурирана, заснета и изиграна. Жалко за жената блъсната от пияния изверг.

# 646
  • Разпиляна във въображението
Мириел, Петър изревнува, защото Галя оперира, а той - не. Направи й сцена, че оперира с младия им колега.
А Огнянова не се набута в Банков. Даде му подкрепа по много красив и ненатрапчив начин в момент, в който нямаше кой друг да го успокои.

Ясно за Петър и Галя. Нещо правех и хванах само разправията  Simple Smile

Иначе Огнянова нямаше нужда да го целува. Даже помислих, че ще си бутне и устата. Прегръдката беше достатъчна.  Simple Smile

# 647
Мириел, Петър изревнува, защото Галя оперира, а той - не. Направи й сцена, че оперира с младия им колега.
А Огнянова не се набута в Банков. Даде му подкрепа по много красив и ненатрапчив начин в момент, в който нямаше кой друг да го успокои.

Ясно за Петър и Галя. Нещо правех и хванах само разправията  Simple Smile

Иначе Огнянова нямаше нужда да го целува. Даже помислих, че ще си бутне и устата. Прегръдката беше достатъчна.  Simple Smile

Кой би се сдържал да не го целуне на нейно място ?

# 648
Мен ме подразни, че Банков в момент, когато е уморен емоционално и физически я потърси, за да получи подкрепа и прегръдка, а тя тръгна да го притиска със "само толкова ли" .
В някои случаи просто да бъдеш там за някого е достатъчно.

# 649
  • Там,където се събуждам щастлива.
Романова превъзмогна всичките си негативни емоции към бившия и успя да събере целия си професионализъм и опит трупан дори когато той й е изневерявал с друга за да направи всичко възможно да го спаси. Обаче след като не дадоха, че той по някакъв начин осъзнава какво й е причинил, не беше нужно да се разкайва и да иска прошка, но поне да беше казал, че съжалява за мен вече сценаристите го бяха отписали. Поне вината за това не падна върху Романова, а се измъкнаха с термините за летален изход в серия. Интересен беше обаче реда на такава серия. Първо жената и след няколко секунди мъжа сякаш дори духа му продължи да тича след по-младите жени.

Някои хора не се разкайват на смъртния одър. Дори си мислят, че е било правилно направеното от тях.

# 650
 Мира, аз репликата „само това ли?” я възприех като въпрос дали има нужда от нещо друго, защото той я прегърна, хубаво, ама после тя какво да прави - да остава ли, да си ходи ли...
Обаче той я галеше по косата с толкова нежност, че май само той самият още не е разбрал колко е влюбен Grinning

# 651
  • София
Прекрасна серия! За съжаление, понякога хората трябва да се докоснат до смъртта, за да се замислят!
И се появи първото дете, което играеше малко по-естествено (с еднорога)!

И на мен много ми хареса колко естествено играеше момиченцето в ролята на Нина!
А майката й гледам е една моя съученичка.

# 652
Според мен - да Simple Smile
Хареса ми това, че Жекова все пак се замисли над думите на Йосиф. Подозирам, че след идното избухване на Васко, авантюрата ще приключи.
Да на промото за вторник даваха как си показва рогата като нарича Коко мърльо .

# 653
Момиченцето с еднорога вчера беше разкошно. И всичките ѝ сцени с Тасев бяха много трогателни.

# 654
  • Другата България
Присъединявам се към мненията за епизода - докосна ме и мен. Жалко само за жената....
Радвам се, че Васко ще прояви истинската си същност и дано Жекова се усети, че Йосиф е прав за парите, че някак много лошо го отряза тя, дори не се опита да го изслуша докрай. Но така е, когато си влюбен. Grinning

# 655
Не личи още Жекова да е влюбена. Просто е силно впечатлена, че и при нея се е появил обожател и е решила да му даде шанс за да види докъде ще стигнат. Това обаче няма да е на всяка цена. Отношението към Коко няма да го преглътне, а това за парите щом я гложди вече съм сигурен, че ще го разплете докрай. За момента се опитва да си затвори очите за истината, но същността й е такава, че това няма да е задълго.

# 656
Тази седмица епизодите бяха чудесни,ще видим дали милите емоции от последния епизод ще се запазят и за следващите седмица,поне за част от героите ако не за всички.
Васко ще си покаже истинското лице,леле как се развика на Коко Angry ,хората дори на своите деца не викат така-а се предполага иска да впечатли Жекова,но така е по-добре по-рано да е наясно с какво си има работа.

Последна редакция: пт, 01 дек 2017, 15:13 от maichetoo0o

# 657
Много добър актьор е Веселин Ранков. Браво за каста.

И аз искам да се запазят положителните емоции, особено между Калин и Наталия и Банков и Огнянова.

# 658
Аз не разбрах Банков в какво имаше предвид, че не знае дали се справя ? като директор ли или като човек, който кара по хлъзгаво нанадолнище с изтъркани гуми ?
Много се кефя, че Наталия започна да допуска Калин до себе си.
Този герой не заслужава такова отношение и не заслужава нещата, които му се случват.

# 659
Като директор, аз поне така го разбрах. След целия ден на драми покрай Кръстева изпитваше съмнения, че се справя. Затова каза на Зорница, че тя е едниствения човек, с когото може да го сподели - защото само пред нея може да покаже слабостите си и страховете си.

Общи условия

Активация на акаунт