Звездни компромати - 344 част

• 100 264
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
По същия начин ми се видя и Луиза Григорова сутринта в някакво предаване. То хилеж, то лигавене ...  ooooh! Но не знаех, че на финала на кастинга за Трейнспотинг са се състезавали тя и Анжела и тя е загубила. Сподели го.

# 466
И по-добре, Анжела много повече ми харесва.
Аз всъщност нямам кой знае какви впечатления за Луиза, но от Откраднат живот ми стана супер антипатична.

# 467
Велина Узунова спечелина 10хил.лв от билетче.

# 468
Новина от Интернет новинарски портал:
Лидия Иванова спечели короната и стана победителка в конкурса "Miss Europe Global", който се проведе в Ню Йорк, САЩ.

Скрит текст:

Днес Тв се надпревалваха да дават лиготии и некадърни актриси/звзди - Т,Духовникова /не намирам грам талант у нея, фалшива до немай къде, според мен/, Луиза Григорова, и една певица от риалититата в Мармалад, не съм сигурна как се казва, не спря да се лЕнзи в Топ10.
напоследък ми се струва, че непрекъснато ни се натрапват такива звезди, лично мнение!

# 469
# 470
Днес Тв се надпревалваха да дават лиготии и некадърни актриси/звзди - Т,Духовникова /не намирам грам талант у нея, фалшива до немай къде, според мен/
Видях я сутринта Теодора, но нямам нерви да я и слушам....
На тзи снимка ми изглежда 45+

# 471
Сори, не проверих, но интересното е че едно хубаво момиче с такава награда е толко слабо популярно, ама Бг реалност!
По темата, от днес Grin The Duke and Duchess of Cambridge with Miranda Hart at the Royal Variety Performance last night!
https://www.instagram.com/p/Bb6zQJaA4ue/

# 472
Дженифър Лоурънс си взима почивка от актьорството, за да се бори с корупцията в политиката. Каква хубава новина! Mr. Green

Джесика Частейн на китайските филмови награди. Роклята е Армани.
Скрит текст:

Много бременна Джесика Алба
Скрит текст:

# 473
Джесика е покъртителна в тази рокля  Crazy

# 474
Палтото на Мелания, както и всичко по нея е страхотно. Според мен е винаги боса.
Имам такава позната носи сандали/обувки боса дори и зимата. Кола, заведение, събитие винаги е боса.

# 475
Днес Тв се надпревалваха да дават лиготии и некадърни актриси/звзди - Т,Духовникова /не намирам грам талант у нея, фалшива до немай къде, според мен/
Видях я сутринта Теодора, но нямам нерви да я и слушам....
На тзи снимка ми изглежда 45+

Много неприятна ми е тая дама.. лигава, лигава..
В едно интервю беше с грим все едно го е сложила преди седмица и е спала и ревала с него и са дошли да я снимат.. някакво плашило беше..

# 476
Палтото на Мелания, както и всичко по нея е страхотно. Според мен е винаги боса.
Имам такава позната носи сандали/обувки боса дори и зимата. Кола, заведение, събитие винаги е боса.
Обикновено в хай-средите се следи стриктно за етикета, а според него не е прилично да се появиш на обществено място с голи крака, затова не вярвам Мелания да ходи без чорапи.
Тънките, копринени, невидими и ненатрапващи се чорапи са класика, а и жена, която има толкова красиви крака няма нужда да ги украсява с някакви по-интересни чорапи.

# 477
  • Варна
Джесика е покъртителна в тази рокля  Crazy

Обаче самата рокля е много красива! Heart Eyes
Никога не бих излязла от къщи в този вид. То хубаво, марка, Армани, ама огледало няма ли!?

# 478
Галена винаги ми е лъхала на пошлост и простащина. Не ми е хубава, лицето й преди години беше цялото на белези и челото 5 пръста. Много ми е селска.

+1
не завиждам да си знаете Mr. Green

# 479
Гледам сега БТВ и сега разбирам, че Тома, който беше с Албена Михова, имал щерка и жена.

Общи условия

Активация на акаунт