Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 128 969
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
В големи хипермаркети, дрогерии, малки козметични магазинчета, Елитис. Струва около 5 лв.

# 661
# 662
  • София
Благодаря!

# 663
  • Deutschland
Поръчах балсама и шампоана на Балеа, както и двеминутната маска, показана от smile. По-късно тази вечер ще се пробват.
Този шампоан и балсам на Dove засега се справят най-добре със сухата ми коса, но свършиха почти, а за жалост не се продават тук Sad

# 664
  • София
Виждам на заден план маската с кокоса на Гарниер. Тук я няма за съжаление.
Хубава ли е?

# 665
На Дав също не съм купувала шампоани и балсами, след като преди години бях купила 1-2 пъти. Бях останала с впечатление, подобно на това от Нивея - прилични продукти за тяло, но не и за коса. Поне не за моята. Иначе аз си ползвам червения шампоан Фитовал поне през половината време и не го сменям за нищо. Много хора не го харесват, но аз само от него усетих чувствително подобрение на косата. Като усетя насищане и започне да ми се омазнява скалпът, го редувам с друг шампоан, но после пак се връщам към него, като усетя, че пак започва да ми се пресушава косата. Между другото, забелязала съм, че при твърда вода и кожата, и косата се изсушават повече, отколкото при мека.

# 666
  • София
Купих си тази ..

Тази черната серия на Балеа, подходяща ли е за нетретирана коса? Утежняват ли? Аз търся хидратация и подхранване, но и обем.

Според мен пробвай балсама. Не е тежък, но омекотява и подхранва. За обем не мисля чак, че има как да даде. Обем от по-изсушаващите.

# 667
  • Deutschland
Хубава ли е?

В началото да, но вече видях дъното й и косата ми май привикна с нея, та ще сменям с тази с маслина.
Иначе аромата й е прекрасен, няма спор. Откъм ефект, за мен е важно  една маска да хидратира косата ми и с това се справяше отлично, но за жалост при мен има бързо привикване към продукти и затова купувам нови и различни маски и балсами всеки път

# 668
Сега почнах да опитвам бебешките. Но Бочко при мен има отново действа както всички останали шампоани. Ще пробвам.

А пробвали ли сте някакви домашни маски против пърхот и за гъста коса?

Бочкото е агресивен ,Джонсъните са по-добри,както и Лидълските

Пробвала ли си с катранен сапун? Много нежно измива ,а с аромата се свиква.

# 669
Сега почнах да опитвам бебешките. Но Бочко при мен има отново действа както всички останали шампоани. Ще пробвам.

А пробвали ли сте някакви домашни маски против пърхот и за гъста коса?

Бочкото е агресивен ,Джонсъните са по-добри,както и Лидълските

Пробвала ли си с катранен сапун? Много нежно измива ,а с аромата се свиква.

Благодаря. Ще пробвам и джонсънс.

Не, не съм ползвала катранен сапун - откъде мога да си го купя Simple Smile

# 670
По аптеките основно съм виждала катранени сапуни, мисля че не са нещо рядко срещано, би трябвало да има навсякъде. Има и катранени шампоани.

# 671
Като споменахте лидълските.  Вчера бях в Лидъл и много ми хареса как мирише бебешкия им шампоан , но не съм го взела, защото имаше промоция на Па- Па))
А също и се чудих дали са хубави шампоаните им от серията с провитамини или нещо подобно,  някоя пробва ли?

# 672
Ползвала съм серията с кератин на Лидл, както и някои от обикновенните им шампоани. Не съм имала проблем, а тези с кератин даже много ми харесват. Всичко е до коса разбира се, но предвид цената им не пречи да се пробва. Аз като цяло съм Лидл-фенка и ползвам доста неща от там. Маските много ми харесват, също и един гел за лице купувам от там вече няколко години наред. Мисля да пробвам мицеларната им вода скоро.

# 673
https://entdecke.garnier.de/produkttests/fructis-hydra-aloe/
Някой пробвал ли е, балсама без отмиване ме привлече😌

# 674
  • sofiq
Хубава ли е?

В началото да, но вече видях дъното й и косата ми май привикна с нея, та ще сменям с тази с маслина.
Иначе аромата й е прекрасен, няма спор. Откъм ефект, за мен е важно  една маска да хидратира косата ми и с това се справяше отлично, но за жалост при мен има бързо привикване към продукти и затова купувам нови и различни маски и балсами всеки път

Аз съм пролзвала всички маски от тази серия на Гарние и съм много доволна от тях,за съжаление серията се спира,та се запасих с две с авокадо...от нея съм най доволна Peace

Общи условия

Активация на акаунт