Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 128 980
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
mspasov, опитвала ли си да се миеш с бебешки шампоан? Преди време много ми харесваше Па-Па. Сега има толкова много такива продукти на пазара, които най-важното са щадящи. Най-вероятно са с неутрален pH.
. Сега почнах да опитвам бебешките. Но Бочко при мен има отново действа както всички останали шампоани. Ще пробвам.

А пробвали ли сте някакви домашни маски против пърхот и за гъста коса?

# 646
  • Стара Загора
Моя скалп също напоследък често се бели от постоянната смяна на шампоаните. Добре че капвам масло от чаено дърво за успокояване и спиране появата на пърхут. Последната седмица обаче реших да отворя подхранващия с роза и арганово масло на Ventoni Cosmetics.

Някой го беше похвалил преди време и реших да го пробвам. Оказа се страхотно попадение. Почиства перфектно дори доста мазни корени без изобщо да изсуши, а напротив. Придава лек обем и въздушност, като в същото време хидратира и наистина видимо подхранва краищата и дължините. Мека и блестяща става косата. Дори лекия цъфтеж го няма и сякаш го заглажда. Прозрачен и течен е, има лек аромат на роза. Приятно изненадана съм. След този с кокосово мляко на ogx, след който краищата ми изглеждаха много изтощени, а косата да е безжизнена, подхранващия просто е балсам! На 3 дни вече е за миене, но напълно ме устройва толкова време.

# 647
  • Пловдив
Моя скалп също напоследък често се бели от постоянната смяна на шампоаните. Добре че капвам масло от чаено дърво за успокояване и спиране появата на пърхут. Последната седмица обаче реших да отворя подхранващия с роза и арганово масло на Ventoni Cosmetics.

Някой го беше похвалил преди време и реших да го пробвам. Оказа се страхотно попадение. Почиства перфектно дори доста мазни корени без изобщо да изсуши, а напротив. Придава лек обем и въздушност, като в същото време хидратира и наистина видимо подхранва краищата и дължините. Мека и блестяща става косата. Дори лекия цъфтеж го няма и сякаш го заглажда. Прозрачен и течен е, има лек аромат на роза. Приятно изненадана съм. След този с кокосово мляко на ogx, след който краищата ми изглеждаха много изтощени, а косата да е безжизнена, подхранващия просто е балсам! На 3 дни вече е за миене, но напълно ме устройва толкова време.

iv4enceto_91, благодаря, че сподели за този шампоан. А къде може да се намери?

# 648
  • Стара Загора
Аз от Елитис си го купих.

# 649

Ох, и аз се чудя в коя тема са. Имам предвид продукти, които не са суперевтини, ама не са и към скъпите продукти, за които пишат в темите за професионалната козметика, към 15-20 лева цена - медицински или някакви други, примерно сега съм си поръчала една корейска маска с майонеза да я пробвам. Все пак от по-скъпите не купувам толкова безразборно с пробване и хвърляне след това, ако не ми хареса, затова и като остана доволна, си купувам от това, от което съм доволна, без излишни експерименти.

На Балеа бях пробвала преди години някакъв шампоан и не ми беше допаднал, затова не съм купувала пак на марката, но сега този с маслата ще го пробвам. Също и някаква маска от тези малките пластмасови тубички с еднократна доза, беше в кафява пластмасова тубичка, не останах впечатлена, но то си е и до коса. Иначе от олиото за боядисана коса на Балеа съм много доволна, мисля, когато ми свърши, да пробвам и другото олио, което май хвалят повече, но това е продукт, който бавно се харчи и още не му е дошъл редът.

Ох, не ми споменавай корейски продукти, че съм луднала по тях  Mr. Green Иначе методът без излишни експерименти звучи добре на теория ама на практика пуста краста да се пробва нещо ново...
Имам олиото, което искаш да пробваш и трябва да кажа, че съм доволна. Затова реших да заложа и на балсама от същата серия и вчера го взех...като го пробвам няколко пъти ще споделя впечатления  Peace

# 650
Вероятно не е от сега,но за първи път вчера открих козметика за коса до касите в джъмбо-гръцка е и доста евтина,маските бяха по 5 лв а половинкилиграмовите шампоани по 3 лв.безумно евтини..но ми заприличаха на продуктите на Тиги и затова грабнах маска и шампоан.Някой пробвал ли ги е вече?Стават ли за нещо?

# 651
  • Deutschland
Подстрекателки, трябва ли сега да купувам шампоана и балсама на Балеа от черната серия Wink ?
Снощи си измих косата + маска и тази сутрин е суха като слама 😠

# 652
Купувайте смело серията на Балеа с маслата, не че съм подстрекателка де. 😆 Ама който не я е пробвал на него не му е допаднала. А дори и да не ви хареса, по е няма да съжалявате за дадените пари.

# 653
Коя е този серия? Пропуснала съм.

# 654
Ето я

Ползвала съм и серията с кофеин, също беше добра. Скоро ще пробвам и тази за боядисана коса, а в една съседна тема чета, че хвалят дълбокопочистващия им шампоан, ще пробвам и него някой ден. 😁

# 655
Аз ползвам олиото на тази серия. Вече 3то шишенце Wink

# 656
  • София
Купих си тази маска за коса, доволна съм, не ми утежнява косата.

Да ми препоръчате нещо, което да фиксира къдрици? Къдря се с преса и за ден косата ми е паднала. Но да стои естествено, лак не обичам да ползвам.

# 657
Скрит текст:
Ето я

Ползвала съм и серията с кофеин, също беше добра. Скоро ще пробвам и тази за боядисана коса, а в една съседна тема чета, че хвалят дълбокопочистващия им шампоан, ще пробвам и него някой ден. 😁
Благодаря! Simple Smile
От маслото в същата серия си спомням, че имаше доста доволни. Ами, ...освен да се пробва Simple Smile

# 658
  • Стара Загора
Купих си тази маска за коса, доволна съм, не ми утежнява косата.

Да ми препоръчате нещо, което да фиксира къдрици? Къдря се с преса и за ден косата ми е паднала. Но да стои естествено, лак не обичам да ползвам.

Колежка е с къдрава коса и искаше продукт, който да не я прави сякаш е мокра и да стои суха, на клечки. Имах този крем и й го дадох. Каза че го е ползвала преди и е доволна. Оформя леко и фиксира, не прави суха косата, а преди него се беше направила с някакъв стилизант и стоеше точно както я описах горе.

Тази черната серия на Балеа, подходяща ли е за нетретирана коса? Утежняват ли? Аз търся хидратация и подхранване, но и обем.

# 659
  • София
Къде мога да го намеря?

Общи условия

Активация на акаунт