Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 128 999
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Много съм доволна от шампоана на Здраве за омазняваща се коса и пърхот,макар че имах ниски очаквания Simple Smile

# 631
  • София
Моят съпруг много харесва Алпецин и Кройтерхоф.
Аз самата ползвам всякакви шампоани. Вкъщи постоянно се купуват, защото при толкова много дами с дълги коси ги хабим със скоростта на светлината. Най-добре ми понася и на мен черният Балеа с маслата. От Хед н Шолдърс косата ми става скърцаща и неприятно премита, а Шаумата не ми я доизмива. Всичко си зависи от косата. Косата на едната ми дъщеря след изкъпване с някоя Шаума става невероятна. Другата пък ползва само медицински шампоани, защото е с чувствителен скалп и става на рани от обикновените шампоани. Третата е с много фина коса, заради  което ползва детските шампоани на Малчо.
Затова никога не се доверявам на това как действа едно измивно средство на друг човек, без да го изпробвам.

# 632
  • Стара Загора
И преди съм използвала шампоани Здраве, но последния път използвах този с хинин (и преди съм взимала от него) и ми се появи пърхот, а по принцип използвам всякакви шампоани и много рядко се получава някакво раздразнение.

Последна редакция: пт, 23 фев 2018, 11:14 от ❇Sisi_91❇

# 633
  • Перник
Нямам пърхот, но преди години се сдобих с тестер Clear от някакво спиусание май. Е, правеше косата ми много хубава, но не се престраших да си купя голяма опаковка именно, защото все пак е насочен към проблем, който нямам.
Много харесвам шампоаните и балсамите Шаума, както и тези с кератин от Лидл.

# 634
  • София
Момичета, благодаря за споделеното относно шампоаните против пърхот. Ще взема за начало Clear, ако не помогне ще тествам някой друг от предложените.

# 635
  • Стара Загора
Шампоан против пърхот на Евтерпа и Здраве с хума- много съм доволна!

# 636
Момичета, благодаря за споделеното относно шампоаните против пърхот. Ще взема за начало Clear, ако не помогне ще тествам някой друг от предложените.
Ако има кой да ти донесе Ultrex, варианта на Clear за по-платежоспособните пазари, например от Гърция, ще е по-добре. Иначе е добре да се има предвид дали е сух или мазен пърхот и така да се избират подходящите продукти. Аз съм доволна от Dercos на
Vichy за мазен скалп с пърхот, но за жалост не е за темата. А откакто смениха опаковките, незнам дали и формулата не е променена. При всички случаи избягвай агресивни и премиващи продукти, както и силно ароматизирани, които могат да обострят проблема.

# 637
  • София
От специализираните шампоани, които са извън темата, предвид по-високите им цени, но пък и не са от най-скъпите, препоръчвам Нахткерцен на Др. Тайс, Дюкрей и Рене Фуртере.

# 638
  • София
От специализираните шампоани, които са извън темата, предвид по-високите им цени, но пък и не са от най-скъпите, препоръчвам Нахткерцен на Др. Тайс, Дюкрей и Рене Фуртере.
Благодаря за инфото. И аз го загледах, защото в момента в аптеката има промоция и май ще се възползвам.

# 639
Момичета, моля препоръчайте ефикасен шампоан против пърхот.
най- бърз ефект видях от Алгопикс препоръчан от темите (малко неприятна миризма) но ефект след първия път Laughing

# 640
Когато за първи път ми се появи пърхот (нямам идея от какво всъщносх) използвах 1-2 опаковки от един зелен шампоан на Klorane,но беше скъп и свършваше бързо. За сметка на това още от първото измиване ми помогна много и след като го изхабих минах на шампоана на Здраве. От syoss и wash and go,които са за пърхот пак ми излизаше,затова сега карам само с този на Здраве. Но на всеки е различен проблема,затова може да отнеме време да намерите точния шампоан.

# 641
Тези два са евтини,но не знам как са като качество.Ако някой ги е ползвал да пише Simple Smile
https://www.enzo.bg/ziaja/family-shampoo-shampoan-protiv-prkhot/
https://www.enzo.bg/green-pharmacy/hair-care-birch-tar-zinc-sham … an-protiv-prkhot/
Този втория ми вдъхва доверие.
Иначе аз се ориентирам към този https://www.enzo.bg/la-roche-posay/kerium-shampoan-protiv-prkhut/
Ако се ползва два пъти на седмица,не виждам с какво е по-скъп от останалите Simple Smile

# 642
Благодаря за предложенията, кукумицинка  Hug  А продуктите от малко по-висок ценови клас в коя тема да ги търся, че подозирам ще си изпрося смъмряне ако разводня тази тема с тях  Whistling
ARIA, балеа с маслата е кафявата серия нали? И само балсама ли си ползвала или и маската?

Ох, и аз се чудя в коя тема са. Имам предвид продукти, които не са суперевтини, ама не са и към скъпите продукти, за които пишат в темите за професионалната козметика, към 15-20 лева цена - медицински или някакви други, примерно сега съм си поръчала една корейска маска с майонеза да я пробвам. Все пак от по-скъпите не купувам толкова безразборно с пробване и хвърляне след това, ако не ми хареса, затова и като остана доволна, си купувам от това, от което съм доволна, без излишни експерименти.

На Балеа бях пробвала преди години някакъв шампоан и не ми беше допаднал, затова не съм купувала пак на марката, но сега този с маслата ще го пробвам. Също и някаква маска от тези малките пластмасови тубички с еднократна доза, беше в кафява пластмасова тубичка, не останах впечатлена, но то си е и до коса. Иначе от олиото за боядисана коса на Балеа съм много доволна, мисля, когато ми свърши, да пробвам и другото олио, което май хвалят повече, но това е продукт, който бавно се харчи и още не му е дошъл редът.

# 643
Аз имам ужасен скалп - получава ми се пърхот от всеки шампоан , който ползвам. Независимо дали е против пърхот и за моя тип коса. Единствено ми спира пърхота шампоан и/или спрей на Себорал форте. Но малко след спирането се появява пак проблема.

# 644
mspasov, опитвала ли си да се миеш с бебешки шампоан? Преди време много ми харесваше Па-Па. Сега има толкова много такива продукти на пазара, които най-важното са щадящи. Най-вероятно са с неутрален pH.

Общи условия

Активация на акаунт