Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 45

• 128 958
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Като заговорихте за Detox, се сетих че в ДМ има промоция на Роза импекс и серията "Регал Детокс"

Другите неща ги пропускам, но ще купя един от дневните кремове от тази серия.

# 691
  • София
От ДМ/Лили каква боя за коса си взимате? По принцип ползвам само професионални, но сега ми се налага да купя и не мога да чакам поръчка. Само да не ми прави косата на слама. От Гарниер веднъж мисля стана ужасна и не съм експериментирала повече.

# 692
Syoss oleo, най не ми изсушава, но е без амоняк, брюнетка съм.

# 693
  • София
Аз харесвам Сиос и Олиа.

# 694
  • София
И аз съм брюнетка, целта е да замаскирам червено с нещо тъмно, но не и черно. При фризьорката се получи що-годе предният път, искам пак да пробвам.

# 695
На Сайъс веднъж си купих светлоруса боя, която ме направи доста тъмно кестенява

# 696
От ДМ/Лили каква боя за коса си взимате? По принцип ползвам само професионални, но сега ми се налага да купя и не мога да чакам поръчка. Само да не ми прави косата на слама. От Гарниер веднъж мисля стана ужасна и не съм експериментирала повече.
На Лореал си вземи.

# 697
Аз харесвам на Шварцкопф, нещо Омега плекс ли беше 🤔, сега в ДМ гледах някаква нова

# 698
  • София
Велатон Simple Smile

# 699
Аз също съм брюнетка и използвам Palette - или Intensive Color Cream или Deluxe. Харесват ми много, да не говорим, че скалпът ми е много чувствителен и сякаш само тази марка ми го щади.
Syoss съм взимала само веднъж, тогава направи един разкошен цвят като от корица на списание, но само след две-три измивания приличах по-скоро на папагал. No Mouth

# 700
http://www.loreal-paris.co.uk/products/hair-colour/brand/prodigy

в тази боя бях влюбена като се боядисвах, даваше ми напълно естествен цвят

# 701
  • София
http://www.loreal-paris.co.uk/products/hair-colour/brand/prodigy

в тази боя бях влюбена като се боядисвах, даваше ми напълно естествен цвят
Но също така е адски нетрайна .

# 702
  • Перник
Аз също съм брюнетка и използвам Palette - или Intensive Color Cream или Deluxe. Харесват ми много, да не говорим, че скалпът ми е много чувствителен и сякаш само тази марка ми го щади...

Open Mouth От години не съм ползвала Palette, така че може и да са я променили. Споменът ми не е за щадяща боя - оцветяваше ми скалпа така, че чак след 2 измивания с шампоан изглеждах нормално. А и косата ми падаше доста от нея. Говоря за червени и черни тонове Hands V

# 703
  • Плевен
Аз също съм в тъмната гама.  Преди години и руса съм се правила. Напоследък купувам Лореал Екселенс. Доволна съм от нея, цветовете си отговарят.
Обаче и аз си взех новата на Шварцкопф в синя кутия - да пробвам и нея. След като се направя ще ви споделя моите впечатления.

# 704
Като заговорихте за Detox, се сетих че в ДМ има промоция на Роза импекс и серията "Регал Детокс"

Другите неща ги пропускам, но ще купя един от дневните кремове от тази серия.
Добра ли е тази серия?

Общи условия

Активация на акаунт