На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 624
  • 3 585
  •   2
Отговори
# 2 520
Ще, още днес. Сумата е странна и ми се струва, че е част от такса.

# 2 521
И на мен ми се вижда малка сумата за неустойка.

# 2 522

Това е което получих. Ако това се окаже част от дължимата такса от 23.12-06.12, поне ще се знае тук спрямо А1 в рамките на прекратяване на последния месец какво и що се дължи.

# 2 523
https://help.a1.bg/info/contract-terms/termination-of-contract

Не са го обяснили ясно..ама нейсе.
Хем няма неустойка в посл 30 дни, или са забравили удобно да го споменат изрично.....хем удържат според смс ти....

# 2 524
  • Буркина Фасо
няма ли разлика м/у прекратяване на договор и пренос към друг оператор?

# 2 525
Не мисля че има.
Прекратяваш отношения всякакви с а1.

# 2 526
Тези от Виваком и на мен ми казаха, че няма нужда да ходя да прекратявам нищо в Йетел. Те автоматично ще си дръпнат номера от мрежата и това автоматично ще прекрати договора към Йетел и е хубаво вчера да се направи,  че да не са влезнали в сила новини условия, за да няма неустойки. Другия месец ще се разбере какво съм надробила. Мен на 1-во число ме засичаха и имах вече излезнала и платена фактура за тоя месец. Имам 4 стотинки сметка за тоя месец от разговора с оператора им вчера. Ще трябва са им давам нещо със сигурност, но дано са 2-5 лв, а не 150.

Тета, нищо не съм отбелязвала. Те нищо не ми дадоха и да чета, два пъти се подписах на таблета и това беше. Снощи гледам в договора, че служителката си е измислили някакъв таен въпрос и отговора. Не откривам и такова изречение, което да позволява прекратяване в 7 дена срок без неустойка.Пише договора влиза в сила на 04.01.2025 край 04.01.2027г. Срок на споразумение 24 месеца.
В понеделник вече трябва да съм клиент на Виваком. Очаквало се тогава сигнала на Йетел да спре и след като това се случи трябва да сменя картите.
Ако 20mbps стават за хотспот връзка и може да се гледа Ютюб или някоя телевизия онлайн бих отишла, ако е възможно да сменя плана.

# 2 527
  • Буркина Фасо
Не мисля че има.
при прекратяване губиш номера.
при прехвърляне го запазваш.
и при двете вече нямаш отношение с оператора

# 2 528
Ами те са ти го отбелязали. Отказала си се от това си право като си подписала отдолу.
ЧЕТЕТЕ бе, хора....преди да подпишете.
Няма такъв филм не ми дава. Изчиташ си хартията и тогава полагаш подпис на таблета!!!!!

# 2 529
  • София
Извинявам се ако е коментирано, миналата година А1 подариха безплатен нет на абонатите до края на 24, гледам номера на дъщерята, още има безкрайно МВ интернет, какви бяха условията за този подарък, кога ще го прекратят, по договор тя има ограничени мегабайти.

# 2 530
Ами те са ти го отбелязали. Отказала си се от това си право като си подписала отдолу.
Няма такъв филм не ми дава. Изчиташ си хартията и тогава полагаш подпис на таблета!!!!!
Хартията ми я принтираха чак след подписването на таблета. Предварително нищо не са ми давали само една брошура ми показаха с 3 плана с условията и цените. Миналата година като преподписвах с Йетел даже и хартия не ми дадоха.
Къде по принцип го пише това условие, че в срок от 7дни мога да се откажа от договора? В моя в момента няма никъде нищо подобно написано. Аз вторник, сряда ще отида и до офис, ще се направя на луда и ще питам мога ли да го променя.

# 2 531
В ЗЕС го пише.
Много пъти съм давала линк към закона. Не ми се рови сега пак.
В на майка договора също го пише и специално гледахи казах че не искам да се чеква отказ.

# 2 532
  • София
Извинявам се ако е коментирано, миналата година А1 подариха безплатен нет на абонатите до края на 24, гледам номера на дъщерята, още има безкрайно МВ интернет, какви бяха условията за този подарък, кога ще го прекратят, по договор тя има ограничени мегабайти.

Тия дни ще прекратят подаръка. На един мой  № свърши точно като дойде 2025 . На другия - вчера го прекратиха. Явно поетапно действат.

# 2 533
Как ли пък няма някой да ме натисне да подписвам непрочетен договор... ще ви извикам и вас да гледате ако пробва някой, интересно ще е Grinning
Може да се чете и от таблета им, не само да се подписва на него. Ако им пречите там да стърчите, могат стол да ви предложат в някой ъгъл, не се оставяйте да ви натискат с това. Нямат никакво право да ви откажат да си го прочетете, колкото и време да ви е нужно.
И моите чета, и на майка ми или баща ми, те все ме викат с тях като стане време за техните. Щото съм перде и това ако някой върти очи и пръхти недоволно го отдавам на неговото лошо възпитание и култура на работа с клиенти, а не на нужда аз да се мина от нечетене. Бързо им минава, като разберат че ако ми пречат да чета, ще стане по-бавно. И те така Grinning

# 2 534
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Не мисля че има.
при прекратяване губиш номера.
при прехвърляне го запазваш.
и при двете вече нямаш отношение с оператора

При прекратяване не се губи номера, оставал 6м.на твоето ЕГН. Този филм го играх  и пиша от опит. Взех нов номер, като прекратих изтекъл договор. След 30 дни отидох и си взех стария номер, но платих 12лв.за номера. Ползвам го от години и ми беше важен.
Хартията ми я принтираха чак след подписването на таблета. Предварително нищо не са ми давали само една брошура ми показаха с 3 плана с условията и цените. Миналата година като преподписвах с Йетел даже и хартия не ми дадоха.
Къде по принцип го пише това условие, че в срок от 7дни мога да се откажа от договора? В моя в момента няма никъде нищо подобно написано. Аз вторник, сряда ще отида и до офис, ще се направя на луда и ще питам мога ли да го променя.
Не сте поискала да прочетете договора в хартиен вариант. Това го изиска аз лично, оправдава ми се, че щели да ми разпечатам договора после. Отрязах ги, казах, че искам да си го прочета на спокойствие на хартия в офиса. Разпечатай го на момента, нямаше проблем. Те са дкъжни да опитат. 😁

Общи условия

Активация на акаунт