На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 485
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 2 700
Оф, много се извинявам, мен ме засичаха на 1-во число и от там се подведох. Аз моята с новата такса трябваше февруари да си я получа. Направо всички ви направих като мен 😄Януари си платих на старата такса.
Моя грешка, сори! Наистина тези с фактури
след 5-ти вече сте на новите цени.

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 08:24 от Morkovelka99

# 2 701
  • FMSTEREO
Лично на мен ,смс който пратиха пишеше.че увеличават с 2 лева,само мобилната услуга,на оптичния ми интернет към виваком ,нямам промяна в сметката .Но докога ще е така,само виваком си знаят,даже си спрях статичното ип,което е 2 лв на месец,само и само вместо 29 лева да плащам 27 лева.икономисвам където може,интересно като мобилният ми телефон,е с предплатена карта на виваком,какво ще и увеличат( нищо ),аз си я презареждам и си говороя без проблем,имам чувството че може да намалят валидността на минутите от 21 дена на 15 дена,че да са по на сметка !

# 2 702
Търся си сим карта за ползване с 4g рутер или евентуално директно с камера поддържаща 4g. Връзката с камерата ще е минимална (2-3 мин на ден, да разглеждам записи) съответно не ми трябва неограничен нет, нито скорост, ами по-скоро валидност и стабилност на нета за цял месец. Можете ли да ми препоръчате най-евтиното решение за цел видеонаблюдение? Под 16 лв, ако има. Simple Smile

# 2 703
Йетелската фактура е пълна шитня, щото периодът е 10.12 - 09.01. За четири дни - пълното увеличение. След година и половина баси фокусите трябва да правя да смъкна таксата с минимум 15 кинта Joy

Виваком са ми писали, че от 08.02. ми вдигат нета с двата лева, януарската фактура е на старите пари.

Между другото, сега ще стане интересно като поискат да индексират и с процента на инфлация.

# 2 704
Кат взема да взема брадвата Joy

# 2 705
Може ли някой да ми каже 5g мрежата на Йетел как върви? Ако взема предплатена сим за 10 лв с валидност на МБ за 30 дни, а рутерът ми не поддържа 5g, какво да очаквам?

# 2 706
Може ли някой да ми каже 5g мрежата на Йетел как върви? Ако взема предплатена сим за 10 лв с валидност на МБ за 30 дни, а рутерът ми не поддържа 5g, какво да очаквам?
Предплатените са 4G.

# 2 707
Кат взема да взема брадвата Joy
Вземи да я вземеш. Тия двулевови честитки са щото процента на инфлация за 2024 (по НСИ) е много малък. Не мой само на него да карат JoyJoy

# 2 708
Ох, тука ли да питам или при "Всякакви въпроси"
Сега съвсем случайно влезнах в приложението на Виваком и бам виждам, че ми е излезнала някаква фактура
Защо ми искат тия пари за този отчетен период като аз не съм била техен клиент и съм платила за декември месец 37 лв на Йетел.

Прехвърлих се на Виваком на 4 януари,  тяхната карта започна да работи късно следобед на 6ти януари. Защо ми искат пари за декември тия идиоти 🙄🙄🙄.
Исках да ме засичат и те на 1-во число, тази в офиса каза-" днес е 4-ти на 15-то число ще ви излизат фактурите" очаквах от тях фактура на 15 февруари с отчетен период 04.01-14.02.

# 2 709
# 2 710
Получих си новата фактура днес, таксата ми е  с 4лв повече.
Никакво уведомление не съм получавала за увеличаване на таксите.

# 2 711
А1 също са си вдигнали цените, но ще ги усетят само новите им клиенти. Идете в някой офис и погледнете офертите им, абсолютно същите са като при другите два оператора.

# 2 712
  • Пловдив
Уж няма, но са ги вдигнали. Сега идвам от офис на А1 - ползвам карта за мобилен нет, вдигната ми е с 1лв. И това без предупреждение, без известяване, смс... Нищо. При мен не се вижда, все още излиза старата такса, но така ми казаха в офис.

# 2 713

Е, те и виваком не вдигат цените за договори сключени след 1.12.2024г ли беше...

# 2 714
Моя на yettel е дек 2023. Направа не мога да си намеря място. Ясно е, че каузата е изгубена, каквито и заповеди да издават КЗП.

Е, те и виваком не вдигат цените за договори сключени след 1.12.2024г ли беше...

Общи условия

Активация на акаунт