На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 611
  • 3 585
  •   1
Отговори
# 2 715
Това се води предплатен карта (ваучер) и не е абонаментен план, ако правилно разбирам? И към кой мобилен оператор е това? Това виждам в Йетел и ми се струва също добра оферта?

Подлъгах се по болднатите 30 дни и си купих тази предплатена карта. 30 дни били само при активирането, след това валидността на условията при презареждане става 14 дни. Мога ли да се върна утре в магазина и да върна картата, при положение, че не е отворена? Rolling Eyes
Открих по-подходяща оферта за това, което търсех, в А1 - по-малко МБ, по-евтино и валидност 30 дни при презареждане.
Иначе, излиза, че Виваком предлагат най-добра цена съотношение-качество като оферта за предплатена карта. Реално не знам дали услугата им е надеждна. Като ви чета, май не сте доволни... Simple Smile

# 2 716
Аз от кога го пиша това...

# 2 717
Подлъгах се по болднатите 30 дни и си купих тази предплатена карта. 30 дни били само при активирането, след това валидността на условията при презареждане става 14 дни. Мога ли да се върна утре в магазина и да върна картата, при положение, че не е отворена? Rolling Eyes
Открих по-подходяща оферта за това, което търсех, в А1 - по-малко МБ, по-евтино и валидност 30 дни при презареждане.
Иначе, излиза, че Виваком предлагат най-добра цена съотношение-качество като оферта за предплатена карта. Реално не знам дали услугата им е надеждна. Като ви чета, май не сте доволни... Simple Smile
Някой от пакетите не те ли устройва? Аз в момента плащам 13 лв. за 30 дни за 200 нац. мин. и 5000 МБ. Също има 400 нац. мин. и 15 000 МБ за 16 лв. и 100 нац. мин. и 1500 МБ за 11 лв. Също има и 300 нац. мин. за 9 лв. Всички са за 30 дни.

Това всичко е за предплатени карти на Йетел в момента.

# 2 718
Както са го подкарали с това постоянно вдигане на цените след 10 години месечната такса ще е с няколко нули отзад.
Взимаш цялата заплата (или пенсия) с теб, теглиш кредит и отиваш да плащаш всички сметки- ток, вода, телефон Simple Smile

Докато не им отнемат лицензите на тия малоумници при които сме всички, всяка година така ще е

# 2 719
Минавайте на предплатени планове, докато все още не са подпукали и тях. Аз в момента съм на предплатен на Йетел и плащам колкото преди 2020, даже по-малко. Мерси на списващите в темата за идеята. Плащаш през приложението, супер удобно, като абонаментен план.

# 2 720
# 2 721
Мернах го. Да.
Но не става дума за месене в цените.
А за НЕСПАЗВАНЕ на срок на договор!!!
Да обяснявам ли пак що не се прави така...

# 2 722
Аз се чудя на тоз що му трябва да се обажда, я му звънни да го насосаш Joy

# 2 723
Чакай да взема..къде съм я подпряла..а..ей я Joy
Давай адреЗа...

На КЗП не чакайте. Те са в безтегловност...предстои смяна на шеф там.
А и тая тайна заповед не я намерих аз. На сайта я няма. Де е??

# 2 724
Наште кво ще обжалват тогаз? Мистерия. Седим и гледаме сеир, само дето ми намаля с 4 лева проектобюджета за пуканки Popcorn

Чей да се допиша, че и един друг сеир гледам: и в Белия дом предстои смяна, ама и там си прехвърлят топката. Никой не ще да остане в историята като президента, баннал ефективно Тикток в Усато. Признавам, че ще страдам, ако го секнат в неделя Head BandStuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 23:01 от Adalind

# 2 725
Някой от пакетите не те ли устройва? Аз в момента плащам 13 лв. за 30 дни за 200 нац. мин. и 5000 МБ. Също има 400 нац. мин. и 15 000 МБ за 16 лв. и 100 нац. мин. и 1500 МБ за 11 лв. Също има и 300 нац. мин. за 9 лв. Всички са за 30 дни.

Това всичко е за предплатени карти на Йетел в момента.
На мен минутите не ми трябват, ще ползвам само МБ. 5000 МБ за 10 лв с валидност 30 е в Йетел. В А1 за 11 лв 10000 МБ с валидност 30 дни. Wink

Имаше едни стикчета (флашки) преди с мобилен нет. Вече не продават ли такива? Thinking

# 2 726
Имаше едни стикчета (флашки) преди с мобилен нет. Вече не продават ли такива? Thinking
Продават. От OLX ще ти е по-евтино, отколкото от оператор.

# 2 727
  • София
Yetel имат ли план под 25лв (с поне една опции - "Select"... edit:  Дигитални услуги)
нета- не е приоритет, а само да има неогр. минути.
- в момента са дали на майка дог-р /телк-ов/, 15лв с неогр. минути.
 И има ли значение че идва от друг оператор?

Най-евтиния в сайта е този:
+2 Дигитални услуги - Total Unlimited 39.99

ПП: Има ли опция в магазина да й прехвърлят номерата от старата сим на новата и колко позиции има?
ПП2: Някой получил смс също от А1 за актуализация... моят скоро приключва и се чудя дали да оставам ... нa 25.04.2025 изтича.
Оne Unlimited Special 21 - дали ще може да се преподпише?
В сайта ми предлагат с по 10+ лв планове

Последна редакция: сб, 18 яну 2025, 12:14 от Starrydream

# 2 728
Телковия не я ли устройва?

# 2 729
Официално: А1 няма да увеличава цените на мобилните и фиксирани услуги

На фона на динамичните икономически процеси и пазарни настроения А1 България обяви официално, че е взето решение да не се увеличават основните месечни такси за мобилни и фиксирани услуги. Това се отнася за всички частни потребители, независимо от техния тарифен план.

https://www.kaldata.com/it-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8%d0%bd%d0%b8/ … 542080.html?amp=1

Общи условия

Активация на акаунт