На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 704
  • 3 585
  •   3
Отговори
# 2 730
А1 няма да вдигат цените, имам и аз смс. Обаче не ми изпратиха такъв да 2 лв. отстъпка при плащане през приложението. Както винаги досега. Та може и така да компенсират. Ще видим следващия месец.

# 2 731
  • София
А1 няма да вдигат цените, имам и аз смс. Обаче не ми изпратиха такъв да 2 лв. отстъпка при плащане през приложението. Както винаги досега. Та може и така да компенсират. Ще видим следващия месец.

Дева, търси си ги.
И на мене не ми изпратиха СМС  нито за  1000 МБ, нито за 2 лв отстъпка.
Сутринта сериозно си поговорих с една от кол центъра, рови, чуди се - системата нещо се объркала.
Ама как не се обърка да ми прати повече  подаръци пустата система. Накрая ми активира неограничен нет за 20 дни. А 2та лв да ги следя в следващата сметка каза.

# 2 732
  • София

На мен ми изпратиха съобщение, че отстъпката и допълнителните МВ ще ми се начисляват, ако им дам достъп да си теглят автоматично пари от картата ми за сметката, което няма как да стане. Да си задържат отстъпката.

# 2 733
  • FMSTEREO
На мен ми дойде ,на имейла че ще имам 2 лева увеличение на интернета,но когато платих една след друга за 2 месеца по 27лева,нямаше никакво увеличение,изглежда са спазили наредбата на КЗП,говоря за Виваком.дано да не увеличават повече,че нямам голям избор на кой оператор да ходя !

# 2 734

На мен ми изпратиха съобщение, че отстъпката и допълнителните МВ ще ми се начисляват, ако им дам достъп да си теглят автоматично пари от картата ми за сметката, което няма как да стане. Да си задържат отстъпката.
Защо? Какво те притеснява?

# 2 735
Виваком уведомиха, че увеличението ще е от 08.02, рано е още.

# 2 736
  • Пловдив
А имате ли информация за Yettel? Предполагам ще има, защото вече правиха две индексации, но нямам информация или смс. Благодаря предварително!

# 2 737
  • София

Защото във Фейсбук страницата им четох коментар на мъж, който си закупил телефон от тях по Коледа, телефона идва със Спиди, той плаща сумата от 2400 лв на куриера. След което установява, че А1 са му изтеглили и същата сума от картата и сега колко проблеми има да му възстановят сумата и как съжалява, че им е дал възможност за автоматично теглене. Нямам никакво желание да си причинявам излишни главоболия.

# 2 738
  • Буркина Фасо
Виваком уведомиха, че увеличението ще е от 08.02, рано е още.
след като уведомиха  комисията нали го спря това увеличение?

# 2 739
Аз заповедта така и не я видях да проверя по кой член се произнасят...

# 2 740
Скрит текст:

Защото във Фейсбук страницата им четох коментар на мъж, който си закупил телефон от тях по Коледа, телефона идва със Спиди, той плаща сумата от 2400 лв на куриера. След което установява, че А1 са му изтеглили и същата сума от картата и сега колко проблеми има да му възстановят сумата и как съжалява, че им е дал възможност за автоматично теглене. Нямам никакво желание да си причинявам излишни главоболия.
Възможно е да е имало проблем, защото в момента онлайн плащането на поръчки в онлайн магазина(имат някакъв технически проблем и все още не е решен) не е възможно. Примерно да е написал данните от картата, да са опитали да изтеглят сумата, да не са успели и в последствие да са му изпратили телефона с наложен платеж, но и сумата да е била изтеглена или блокирана от картата.

Цитат
Възможността за плащане с кредитна или дебитна карта в онлайн магазина временно е недостъпна. Ще бъде възобновена на 14 ноември 2024. Дотогава можете да заплащате поръчките си в брой или с карта при доставката. Извиняваме се за причиненото неудобство!

Във всеки случай няма връзка с това, че е добавил картата за автоматично плащане на фактурата. Моята е добавена от години(скоро я смених, че ѝ изтече валидността) и нямам никакъв проблем. Ако имаш Revolut, добавяш виртуалната карта, слагаш ѝ лимит малко над очакваната месечна фактура и ще си сигурна, че няма да ти изтеглят повече.

# 2 741
Шефката на КЗП пратила писмо до КРС да отнеме лицензите и на 3-те оператора - https://kzp.bg/bg/novini/239

# 2 742
  • София
Малко извън темата, но... забелязали ли сте логото на КЗП, как може да е такъв потрес? Или може би само на мен така ми се струва.

Увеличението и на двата мобилни оператора ми е отразено във фактурите, за съжаление не получих по-добри оферти.

# 2 743
Благодаря ви, че ми казахте за автоматичното плащане. Активирах го. Само трябва да следя да имам наличност в Револют. Simple Smile

# 2 744
  • София
Ако увеличат както изпратиха съобщения - по 2 лв. за услуга (което се събира доста, ние ползваме няколко услуги), ще бъде противозаконно. Следя да видя дали ще се престрашат и дали КЗП наистина си върши работата.

Общи условия

Активация на акаунт