На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 792
  • 3 388
  •   1
Отговори
# 720
Изненадващо от Йетел ми дойде фактура с 16,7% отгоре. Гледам си краткия опис, гледам и пълния, цялото потребление е на стойност 0. Писах им да питам що така, бе, Миме.

# 721
От февруари влизат в сила индексациите, забрави ли...
И моята е нагоре.
На майка на виваком пък е с над 5 лв горница - около 1.70 лв нагоре за тв и и 1.70 за гласови и около лев за домашен нет...с ДДС идва над 5 лева увеличението. Безсрамници.
А държавата им даде пари да ги подпомогне..ненаядоха се.

Последна редакция: пт, 17 фев 2023, 13:31 от teta75

# 722
Не съм забравила Simple Smile Само че индексацията е 15.3%, а при мен излиза 16.77% отгоре. Не съм за тия два лева (ей, че съм ларж), обаче много мразя да се чувствам, все едно някой ме работи на дребно.
Убедена съм, че ще си намерят оправдание за разликата Simple Smile

# 723
ДДС-то да не е....мишоци...

# 724
Не е ДДС.
Таксата ми беше 34, трябваше да стане 39, идва ми фактура за 41. Според справката им нямам ползвани платени услуги, само и единствено такса. Писах, чакам.

# 725
От няколко години сме на Н3 домашен интернет , после нали ги взеха Виваком , но още имахме договор , който вече изтече , но сме си на същия интернет като скорост и същата такса която сега плащаме във виваком , но сме на безсрочен договор . Проблема е бавния интернет който имаме , мисля , че е 50 или 80 МБ . Има ли запознати дали можем да подпишем за нов интернет , сравнително по бърз към виваком и то без да идват , тъй като сме само вечер вкъщи . Говорим само за домашен интернет , без тв и телефони .

# 726
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
От няколко години сме на Н3 домашен интернет , после нали ги взеха Виваком , но още имахме договор , който вече изтече , но сме си на същия интернет като скорост и същата такса която сега плащаме във виваком , но сме на безсрочен договор . Проблема е бавния интернет който имаме , мисля , че е 50 или 80 МБ . Има ли запознати дали можем да подпишем за нов интернет , сравнително по бърз към виваком и то без да идват , тъй като сме само вечер вкъщи . Говорим само за домашен интернет , без тв и телефони .
За нещо бях викала техници на Виваком и момчето каза че трябвало да се пусне още някакъв кабел защото в случая не сме ползвали скоростта на Интернета, за който плащаме. Бях изумена. Не мога да разбирам от всичко за да знам какво да изисквам от техниците. Не мисля, че това е моя работа. Всеки си работи както иска. Луда работа.Имайте го впредвид.

# 727
Казусът ми се оказа поредната цигания.
Йетел индексират от 5.02. като календарна дата, а не просто първата издадена фактура след нея. Тоест, двата лева са индексация на ползването от 5.02 до 14.02.

# 728
Моята фактура е на първо число.
Тоест 1-4-ти без индексация? Не ми се рови , както казваш - цигански номера...

# 729
Би трябвало да е без индексация до 4ти включително. Миналата година не индексираха по този начин.

# 730
Казусът ми се оказа поредната цигания.
Йетел индексират от 5.02. като календарна дата, а не просто първата издадена фактура след нея. Тоест, двата лева са индексация на ползването от 5.02 до 14.02.
Няма логика в това. В страницата им във Фейсбук също няма вълна от такива коментари под публикациите им, а съм сигурен, че щеше да има много оплаквания.

# 731
Това ми отговориха, ето цитат:
Цитат
Бихме искали да Ви уведомим, че във фактурата от 15.02.2023 г. са начислени такси, които включват абонаментната такса с приложена индексация за следващия отчетен период (15.02 – 14.03.2023 г.).  и частична месечна такса с приложен индекс за периода 05.02 – 14.02.2023 г., която е добавена към таксата, фактурирана през Февруари.

# 732
Кага се очаква Виваком да увеличат кредитният ми лимит за покупка на устройство на лизинг? Абонат съм от година и 10 месеца, а лимитът ми е 300 лева.

# 733
  • Пловдив
Договора ми изтича и се започна един терор да преподписвам-Йетел.
Този път обаче ми се иска да се подготвя предварително тъй като ми писна да плащам за неща, който не ползвам.
Не искам договор за 24месеца, че даже и за година, не ми трябват повече минути или MB, но според милите хорица по телефона не можело безсрочен договор... Защо?-адекватния отговор беше не било изгодно за мен, да отида на място да си поговорим.
Виждам че сред вас има хора ,който са малко по наясно с нещата.Моля и ви кажете какви са ми опциите?
Какво ще се промени ако не преподпиша сегашния си договор?

# 734
Планът кой е?

Общи условия

Активация на акаунт