На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 148 759
  • 3 388
  •   1
Отговори
# 750
А, да...там са, верно..благодаря.
Значи тогава служителите не си знаят плановете, защото един преди половин час разпалено и сърдито ми обясни, че нямало вече безсрочни планове?
Както казах, може да ги има в сайта, но да са неактивни. Пробвах като нов клиент да избера единия, но ми пише "The selected plan is not available for activation now". Може би са забравили да ги махнат от там и наистина да не съществуват вече?! Thinking

# 751
И като нов, и като стар клиент пробвах, все не става.
Може би..не знам. Може би... да взема мотиката Satisfied...

Виваком имат ли такива безсрочен, май не...но надеждата умирГа последна Joy

# 752
На мен са ми много смешни, когато кажат, че точно за този план, няма възможност да е безсрочен, звучи ми като "точно от този пуловер, нямаме син цвят". Казвам им, че всеки договор може да е безсрочен, ако двете страни постигнат съгласие за това, но не, точно за този план - не може Laughing

# 753
  • BG-DE
След изтичане срока на договора всеки става безсрочен.

# 754
Естествено че стават. На безбожна такса.
Едно време си имаше безсрочни свободно...

# 755
  • BG-DE
Безбожна става само ако за срока на договора е имало някаква промоция и след изтичането му тарифата си става нормална. Моят е безсрочен и промяна в сумата няма от сключването досега.

# 756
Ми то други няма в момента. Всички са с промо условия. Всички!

Не говорим за стари договори.
Говоря за сега да се сключи безсрочен..е, дай такъв с небезбожна такса след двете години?

# 757
Не е точно така. Можеш да подпишеш и непромо. Но таксата, както казваш, е безумна.

# 758
Срочен подписваш сега, безсрочен чак след 2г/1г ще стане.

А сега да подпишеш БЕЗсрочен? Къде? И как...

# 759
Сега подписваш промоции със срок. После става безсрочен и без промоции. Не знам, на мен поне ми изглежда логично да може да се подпише безсрочен без промоции още сега.

# 760
Как да може, като цял ден това пиша, че не дават.
Както и да е..все тая. Не ме касае, за сега.

# 761
  • BG-DE
А, какъв е смисълът да не искаш промоционалната цена и да плащаш цялата сума отсега, а не след две години като със или без промоция пак имаш срочен договор 🤔

# 762
Повече от 10 години бях клиент на Теленор/Йетел и прочие, но тази година обмислям да ги сменя вече, не са никак конкурентно способни особено пред Виваком. В момента таксата ми е 39 лв, това след като си актуализираха цените два пъти, имам неограничени минути, интернет на скорост 100 мб и едно безплатно приложение, във Виваком същата работа + безплатни смс-и е на 33 лв... Въпросът ми е как стоят нещата с прехвърлянето на номер, защото искам да си го запазя, договорът ми изтича през май, колко по-рано да се задействам?

# 763
...договорът ми изтича през май, колко по-рано да се задействам?
Официално е след като изтече, но реално можеш 30 дни преди да изтече, а най-добре след като платиш последната фактура. Няма да дължиш неустойки в такъв случай.

# 764
Йеттел да не са махнали уточнението, че можеш да смениш на по-ниска такса 3 месеца преди изтичане на договора? Вчера хукнах след работа към техен офис и ровя в сайта, за да им показвам, никъде не намерих да го пише.

Общи условия

Активация на акаунт