На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 166 121
  • 3 585
  •   6
Отговори
# 570
Чревоугодник, имат - някакъв класик се води. Два вида са, единият е с неограничено говорене към любим номер за 11 лв и всичко друго на мб/мин се поаща; другият е оак неограниено към любим номер и има някакви минути към други мрежи, май 200 мин, и таксата е 21-22.
Сега видях, че наистина има такива. А защо не Unlimited Special 21?

# 571
Чревоугодник - проверил съм и не смесвам нищо, а питам някой с Нет Бокс за съвет. Колко е реално таксата месечно?

# 572
Видях го. Или този, или вивакомския ще е. Зависи кой ми предложи по-евтин домашен нет.

# 573
  • 1st floor
Аз да питам за вивкам - гледам плановете ънлимитед, но не разбирам фиксирана услуга какво означава? И кой план би бил подходящ за мен - ровя Много във фейса,  гугъл, бг мама и подобни. Рядко гледам видео и то предимно у нас, на wi-fi. Музика не слушам през телефона. Съгласна съм и на друг оператор.

# 574
Аз да питам за вивкам - гледам плановете ънлимитед, но не разбирам фиксирана услуга какво означава? И кой план би бил подходящ за мен - ровя Много във фейса,  гугъл, бг мама и подобни. Рядко гледам видео и то предимно у нас, на wi-fi. Музика не слушам през телефона. Съгласна съм и на друг оператор.
Да имаш договор при тях за телефония. С две думи оферта за настоящи абонати на Vivacom.

На A1 офертата Unlimited 29.99: 12 х 15лв. + 12 х 30лв. = 22.5лв. средно всеки месец. На Vivacom същата е 25лв. за съществуващи абонати или 30лв. за нови. Скорост 10Mbits и за ровичкане в нета става.

# 575
Фиксираните номера са стационарните телефони (домашните). Дават минути към такива номера.
Ако ползвате основно телефон, планът на детето ми е без лимит за телефон и 6000МВ интернет, върши й прекрасна работа за игри, т.е не забива нета. Цената е 18,50 / месец.

# 576
  • София
Здравейте, предстои ми преподписване на договор на една тинейджърка, която вечно мрънка, че няма интернет. Гледам, че А1 имат оферти Unlimited и таксите за първите 12 месеца ми се струват приемливи. Въпросът ми е, как да преценя кой план ще я усторийва. Виждам, че всички са с неограничен интеренет но различни Mbps. Може ли помощ,  как да разбера дали са достатъчни 10 или 50 ?

# 577
  • Русе
Здравейте,мъжът ми използва план на БОБ с такса 2,99 ,вчера получи смс,че новия  му тарифен план е активен от този момент,с 5 номера към семейство и приятели и т.н. След обаждане на оператор,се оказа,че са изпратили смс на 10.06.22г, че от 8.11 влиза в сила нов договор.Автоматично е прехвърлен на този нов договор,с такса 3.99.Аз,като титуляр на договора,не съм уведомена по никакъв друг начин,освен този смс,който е изпратен през лятото.
Пиша това само информативно,днес ще ходя до офис,за да проверя какво точно се случва.

# 578
Не бих ходила до офис, само ще те замотат да подпишеш нещо неизгодно за теб.
Съветвам те ако имаш неяснота относно условията на новия договор, да им пишеш имейл. Да си го имаш писмено, и въпросът ти, и техтият отговор. Аз така процедирам.
И да, със смс уведомяват.
Ако те устройва новия план, просто си остани на него Simple Smile

# 579
  • 1st floor
Аз преподписах на 12 000МБ интеренет първата година и 6000МБ втората за 18,99 като стар абонат на Виваком. Май втората няма до никъде да ми стига...Може ли по средата на договора да се вдига плана и таксата, ако реша?

# 580
О, да..за по-скъп план ще те лапнат по всяко време.
Към по-евтин може само в последните 3 месеца на договора обаче.

# 581
  • 1st floor
По принцип бях готова и на по-голяма такса за повече интернет, но човекът, на който се води номера, не му се занимаваше да пита, а на мен няма да кажат...и така...Ще го мисля догодина по това време пак...

# 582
За поста за БОБ се сещам и друго..сега като са сменили плана, то той е с неопр.срок.
А ако направите грешка и отидете в офис и преподпишете, ще е за срочен договор от 1 или 2 години.

# 583
Здравейте,мъжът ми използва план на БОБ с такса 2,99 ,вчера получи смс,че новия  му тарифен план е активен от този момент,с 5 номера към семейство и приятели и т.н. След обаждане на оператор,се оказа,че са изпратили смс на 10.06.22г, че от 8.11 влиза в сила нов договор.Автоматично е прехвърлен на този нов договор,с такса 3.99.Аз,като титуляр на договора,не съм уведомена по никакъв друг начин,освен този смс,който е изпратен през лятото.
Пиша това само информативно,днес ще ходя до офис,за да проверя какво точно се случва.
Най-вероятно си на този план A1 One 4 https://www.a1.bg/one-4-mobile
https://media.a1.bg/newsite2018/legal/pdf/psp-migration/2022/08/A001868_One4.pdf
В офис няма да ти кажат нещо повече, което не го пише в PDF файла.

Аз преподписах на 12 000МБ интеренет първата година и 6000МБ втората за 18,99 като стар абонат на Виваком. Май втората няма до никъде да ми стига...Може ли по средата на договора да се вдига плана и таксата, ако реша?
Не, доколкото знам. При Vivacom само последните 3 месеца може да се преподпише с нови условия. Към по-ниска цена дори и в последните 3 месеца не дават.
При A1 и Yettel може по всяко време към по-висока.

# 584
Има ли някакъв вариант за прекратяване на договор към А1 преди да изтече договора? Или колко време преди да изтече мога да го прекратя. Хич не съм доволна от услугите, а имам още година и нещо..

Общи условия

Активация на акаунт