На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 163 452
  • 3 516
  •   2
Отговори
# 3 435
  • Буркина Фасо
кога работите, кога спите ? вие сте непрекъснато в интернет. Grinning
аз от 200 МВ ми е трудно да използвам  1-2 МВ месечно.  Wi-fi има навсякъде.

# 3 436
А ако и в двата случая ползва 1000 мин и 12 гб..що да плаща горница 1-2-3 лева, питах аз.
Обяснил съм вариантите. Да решава спрямо ползването.

26лв. плаща за нищо във всеки случай.

аз от 200 МВ ми е трудно да използвам  1-2 МВ месечно.  Wi-fi има навсякъде.

Значи ползваш много повече от "1-2 МВ месечно". Не се прави на интересен.

# 3 437
И аз съм обяснила други варианти.
Ми да решава ... той си знае.

Ние също си знаем за нас, и така.

# 3 438
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
А ако и в двата случая ползва 1000 мин и 12 гб..що да плаща горница 1-2-3 лева, питах аз.

сериозно говоря. ако ти покажа фактурите ще видиш, че дори има месеци без използвани МВ.

# 3 439
Скрит текст:
Скрит текст:

сериозно говоря. ако ти покажа фактурите ще видиш, че дори има месеци без използвани МВ.
Не ме разбра. Ползваш интернет доста повече на месец като цяло. Няма значение дали е безплатен или платен(мобилен, жичен).

Преди много години не разбирах хората защо са им много мегабайти мобилен интернет, докато и аз не се "подхлъзнах" на план с неограничен. Преди пестях мобилен интернет, а вече не. За мен това е и спокойствие(едно нещо по-малко, за което да мисля). Вече не мисля за WiFi на улицата, магазини, заведения и хотели. Мобилният интернет е много по-добър на такива места.

# 3 440
  • Буркина Фасо
като цяло ползвам  интернет, но се ограничавам до домашен и Wi-fi  които са неограничени и с доста по-голяма скорост от предлаганата в план.

пп. когато съм на работа не използвам интернет за лични нужди.

# 3 441
сега заредих на детето предплатената с 10 лева и получи 400 минути и 15 000 МБ нет за 25 дни ( оферта хит на А1). за 15 лева бяха 1000 минути и към 35 000МБ. Може и на предплатена да мине и да си я зарежда през приложението с карта. да си прецени спрямо потреблението

# 3 442
  • София
Да, но не винаги може да се запази №  и да се мине на предплатена в А1. Писах лятото за ММ - говорихме с оператор, подтвърди как може да се прехвърли на предплатена  при тях. Отидохме в офис - служителка с магистрален грим категорично отказа. Щом до сега е бил на абонамент то и при тях не можело предплатена. А човека искаше да си запази номера. Предложих му да отидем в друг офис, не пожела и си остана на стария оператор.

# 3 443
Може с пренос. Ето становище на КРС

# 3 444
  • София
Да, за можене може.
Но човека не иска да се моли и да обикаля офиси за 10 -15 лв. разлика.

# 3 445
Да, за можене може.

10 -15 лева давани всеки месец не е малка сума.
Ако служител отказва, викате утравител, ако и той отказва, звъните на оператор. Работи, изпробвано е много пъти.

# 3 446
Да, за можене може.
В такъв случай не се жалвай от негово име.

Промяна няма как да има, ако всеки се примирява. Важи за всичко.

# 3 447
  • София
Вчера предподписах с yettel и бях в абсолютен шок, че за обработка на документи за 1 договор ми взеха 3 лева. Когато попитах защо това се случва, ми се отговори, че така са решили и че абсолютно всичко има такси. Не е въпросът в сумата, а е принципен. Да не говорим, че искаха да ми набутат един куп неща, които не искам да ползвам, с условия, че след 3 месец мога съответно и да ги спра с неустойка, ама така излизало по-изгодно за мен.

Питах ги дали ще има индексиране и съответно дали ще ме засегне предвид предпосписването, отговориха, че няма да ме засегне, ама трябваше да го изисквам писмено...

# 3 448
Така е за таксите. Имат право за обработка на документи да вземат. Не е само при тях.

# 3 449
На мен не са ми взимали такса за обработка на документи (Виваком).

Общи условия

Активация на акаунт