На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 163 598
  • 3 519
  •   2
Отговори
# 3 420
  • Буркина Фасо
до тета:  Mbps   или MBps  Simple Smile , по-бързо е изписването
до горния пост rubyo  няма да намерите нещо по -добро от този план, който сте написали. поне засега, а и в близко време очаквам още малко да ги закръглят нагоре цените
на мен ми предлагат offer Unlimited 2 , Smart M+  и Smart M в момента.

# 3 421
Неограничени минути, неограничен интернет, 30 600 МБ в ЕС, 300 ММ в ЕС, зона 1, безплатен Сторител за 1 година - 26.99 лв. с ДДС за 2 години - Йетел.
Струва ли тази оферта според Вас?
Каква е скоростта?

Цитат на: ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[
[color=#ff0000
на мен ми предлагат[/color] offer Unlimited 2 , Smart M+  и Smart M в момента.
Unlimited 2 или 20? Защото 2 е с 2Mbps скорост и е малко подигравка.

# 3 422
  • Буркина Фасо
Unlimited 2 (двойка)

# 3 423
Скоростта е 50. Понеже нямам наблюдения от Виваком и А1, затова ме интересува дали този пакет за 27 лв./месечно си струва за 2 годишен договор. И се надявам на Вашите мнения за ориентир. Освен Сторител, HBO - и двете са безплатни за 1 година.

Неограничени минути, неограничен интернет, 30 600 МБ в ЕС, 300 ММ в ЕС, зона 1, безплатен Сторител за 1 година - 26.99 лв. с ДДС за 2 години - Йетел.
Струва ли тази оферта според Вас?
Каква е скоростта?

Цитат на: ]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[
[color=#ff0000
на мен ми предлагат[/color] offer Unlimited 2 , Smart M+  и Smart M в момента.
Unlimited 2 или 20? Защото 2 е с 2Mbps скорост и е малко подигравка.

# 3 424
21.24лв. средно на месец за 2Mbps... Подигравка!

Скоростта е 50. Понеже нямам наблюдения от Виваком и А1, затова ме интересува дали този пакет за 27 лв./месечно си струва за 2 годишен договор. И се надявам на Вашите мнения за ориентир. Освен Сторител, HBO - и двете са безплатни за 1 година.
Да, заслужава си.

# 3 425
И на мен следващия месец ми изтича договорът с Виваком.
От изброените опции в сайта им, нито една не ми се струва нормална.
Сега съм на Смарт М+  с обраничен нет 12GB на максимална - другото е неограничено - 26лв

Сега са пуснали
- Unlimited 10  за 23,50лв първите 9 месеца, после 31лв
- Unlimited 20  за 26лв първите 9 месеца, после 33лв

Другите 2 опции са Смарт L, които са с по-малко нет на макс скорост и по-висока такса Grinning Дъноооо

Нека някой запознат да каже дали това за Unlimited 20 е достатъчна скорост за еедневно гледане фейсбук, youtube, разни други апликации, различни от чат.
Или дайте някаква идея какво да направя, че това си е подигравка вече

# 3 426
Няма ли Смарт L+ вече? Аз съм на него и съм много доволна. Дъщеря ми беше на Unlimited 20, но й беше бавничко. Иначе скорост 50, както са писали горе е ок за мен. На толкова ни е домашния и даже и за служебния лаптоп ползвам без проблем.

# 3 427
На смарт М какво му е?
Нормален план ми изглежда..
Защо държиш на неограничени мб...домашен/служебен нет нямаш ли?

# 3 428
  • Буркина Фасо
Сега съм на Смарт М+  с обраничен нет 12GB на максимална - другото е неограничено - 26лв

Сега са пуснали

Другите 2 опции са Смарт L, които са с по-малко нет на макс скорост и по-висока такса Grinning Дъноооо

Нека някой запознат да каже дали това за Unlimited 20 е достатъчна скорост за еедневно гледане фейсбук, youtube, разни други апликации, различни от чат.
Unlimited 20  мисля, че е достатъчна скоростта за това. въпросът е дали ще я имаш постоянно тази скорост. колкото повече хора се закачат на клетката която използваш, толкова скоростта ще ти пада.

# 3 429
Скрит текст:

Сега са пуснали

Сменяш оператора и получаваш по-добри оферти. Защо държиш да останеш на Vivacom?

На смарт М какво му е?
Скрит текст:
Нормален план ми изглежда..
Защо държиш на неограничени мб...домашен/служебен нет нямаш ли?
Цената и условията. 26лв. за едното нищо. Идеята е да получава максимално много за това, което плаща. Даже с предплатена карта ще получава повече за по-малко пари, отколкото с този план.

# 3 430
Чак пък нищо...не е така.
Колко минути можеш да изговориш на месец? Аз повече от 1000 и то пряко сили...не мога. Всъщност 10 години правя не повече от 600 мин.
Защо да плащам за нещо, което не ползвам ? Визирам минутите над 1000 до безкрай??
12GB също са съвсем прилично количество.

Сега, ако ламти за безкрайни неща...да е готов да плати и цена за това.

# 3 431
Чак пък нищо...не е така.
Колко минути можеш да изговориш на месец? Аз повече от 1000 и то пряко сили...не мога. Всъщност 10 години правя не повече от 600 мин.
Защо да плащам за нещо, което не ползвам ? Визирам минутите над 1000 до безкрай??
12GB също са съвсем прилично количество.

Сега, ако ламти за безкрайни неща...да е готов да плати и цена за това.
Кое му е изгодното в това да плаща 26лв. за 1000 нац. минути и само 12GB интернет?

Вариантите са:
1. Да плаща 1-2-3лв. повече и да получава МНОГО повече при ДРУГ ОПЕРАТОР.
2. Да плаща 7-8лв. по-малко с предплатена карта и да получава МАЛКО повече от сега при ДРУГ ОПЕРАТОР.
3. Остава при Vivacom на неизгоден план.

До преди 1 година A1 и Yettel предлагаха за 22лв. 50Mbps наогр. интернет и неогр. нац. минути, а офертата се задържа години. Сега е малко повече. Естествено, че са неизгодни условията за 26лв. при Vivacom.
Vivacom последните години никога не са предлагали изгоден план спрямо другите два оператора.

# 3 432
А ако и в двата случая ползва 1000 мин и 12 гб..що да плаща горница 1-2-3 лева, питах аз.

# 3 433
Времената вече са такива, че дори и майка ми която е пенсионер ползва доста над 12 гб интернет, така че това вече е доста малко, еле пък за 26 лв.

# 3 434
Може.
Но може и друго - аз не съм пенсионер и 10 ми стигат. На сина ми също. На мъжа ми също.

Общи условия

Активация на акаунт