На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 137
  • 3 567
  •   2
Отговори
# 3 555
# 3 556
Много ви благодаря !

# 3 557
При прехвърляне към А1 от Виваком ми предлагат неограничени минути и интернет на скорост до 1000Mbps + 1 услуга Select за първата година и такса за първа година 14 евро, а за втора 16,30 евро.
Пускам го за информация на всеки дето се чуди.
Още не съм подписал, но клоня към това. Защото вивакомци нещо се излагат с "промоциите"

# 3 558
Провери си хубаво тази скорост до колко мв е..изобщо си прочети хубаво условията на договора. Той апропо как се казва? Unlimited Traffic 100 ли...има го и без пренос май на сайта им...

# 3 559
Да, тази скорост  е ДО, но никъде не описват минималната. Така си връзват гащите. Лично мен много ме съмнява да е толко. Но поне към 200 ако е, пак е нормално.

# 3 560
  • Буркина Фасо
всичко зависи от маймуните на клона т.е. на клетката. може да падне и под 200, което според мен е по-вероятното.  какво ще направиш в такъв случай? ... нищо.

# 3 561
да, той го каза човека в офиса, че зависи от клетката. Но поне таксата е по-ниска, отколкото в другите, така че не очаквам чудеса. Още умувам, разпитвам и йетелци, но.. същата мизерия

# 3 562
Аз друго питах де..да си провериш дали тази скорост е за целия месец, или е ограничена до ползването на определено количество мв..ама ти ще си ги прочетеш тия работи в договора.
Пита ли ще те индексират ли?

# 3 563
Не е ограничена скоростта до определени MB, това уточнихме. Очаквам и в договора да е описано така, понеже ми обърна внимание на тарифен план, където има ограничение на МВ за макс скорост

# 3 564
Операторът ще извършва преценка за наличие на риск при реализирано потребление над 100 GB в рамките на едно денонощие. - тогава реже скоростта на 64кбс.
Това ако го ползвате като домашен нет ( споделяте с други устройства) и  ползвате много

# 3 565
При прехвърляне към А1 от Виваком ми предлагат неограничени минути и интернет на скорост до 1000Mbps + 1 услуга Select за първата година и такса за първа година 14 евро, а за втора 16,30 евро.
Пускам го за информация на всеки дето се чуди.
Още не съм подписал, но клоня към това. Защото вивакомци нещо се излагат с "промоциите"
Да, тази скорост  е ДО, но никъде не описват минималната. Така си връзват гащите. Лично мен много ме съмнява да е толко. Но поне към 200 ако е, пак е нормално.
Скоростта ще я стигнеш, ако има наблизо 5G клетка. На A1 съм от много години и знам на практика как е.
1000Mbps е само за първата или за двете години?

Минималната скорост нито един оператор не може да ти я гарантира и не го прави. Дори за жичния оптичен интернет не го правят.

# 3 566
  • Somewhere far away
Не го правят , но и те орязват доста често. като е написано до - се очаква да е поне блидо до тази скорост, а не да е на абсолютния минимум.

# 3 567
Не го правят , но и те орязват доста често. като е написано до - се очаква да е поне блидо до тази скорост, а не да е на абсолютния минимум.
Мобилните оператори го наричат приоритет в мрежата. Скъпите абонаментни планове са с висок приоритет, евтините със стандартен, а предплатените карти - нисък. Нито един оператор не ограничава скоростта, ако не се налага.

Общи условия

Активация на акаунт