На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 165 594
  • 3 584
  •   1
Отговори
# 3 570
Тая година индексации ще има ли, тишина в залата или нещо съм проспала? Laughing

Юни месец ще се разправям аз за подновяване, а все едно вчера беше. Пак по телефона мисля да е.

# 3 571
Че няма читав, няма.
Аз си знаех че имаше някаква такава уловка...
Трябва добре да изчетеш всичко.
Ако подписваш, отбележи отзад че имаш право на отказ в 7 дневен срок. Вкъщи пак си го прочети на спокойно и ако нещо не ти харесва, да можеш да се откажеш без неустойка.

Да, зная, че може до 7дни да се прекрати. Лошото е, че и сегашния ми план е по-кофти от този на А1 дето предложиха..

# 3 572
Гледай ТЕ да не ти чекнат отказ от това ти право...

# 3 573
a_angelov - ако се взима субсидирано устройство телефон или не сте изявили изрично желание продавача слага отметка договора да влезе в сила веднага и после край. не е онлайн и нямате измъкване.
иначе това са стандартни оферти за пренос около 30 лева на операторите. ограниченията са на 50 или 100мбс.
50mbs си е отлична скорост

# 3 574
Не видях дали слага той отметки някъде, но от утре щяла да е активна картата. Така че - явно за влизане в сила веднага е. Още се чудя.. яд ме е че дрънка глупости и му се хванах.

# 3 575
Е, отметнал ще да ти е...няма как иначе да е. Те така правят.

Аз да питам един човек с ТЕЛК може ли да има договор при два от операторите, да е на план за ТЕЛК...за два отделни договора на негово име.

# 3 576
Защо да не може. Няма причина.

# 3 577
Може, да. Дядо ми, преди години като беше жив, имаше на трите  - един за мобилен, друг домашен и на третия за телевизия вкъщи

# 3 578
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
На баща ми предложили в А1 при пренос на номер и ТЕЛК за 11.99лв.-1000мин.към другите мрежи и 2000 мин. в тяхната мрежа. Прекалено изгодно изглежда и тези условия и такса остава до края на живота😀😀😀😀Чак пък толкова да им е мъчно за пенсионерите ми е странно.

# 3 579
Не всеки човек с ТЕЛК е пенсионер. Интернет?

# 3 580
Тези планове са за гласова услуга и мобилен нет.
Знам им условията.
Няма такова нещо ... до живот. 2г договор. Просто си е все на тая цена, не се индексира . Но се преподписва на всеки 2г.!

МВ са различни..8000/2000 мв при виваком, 3000 а1.....

# 3 581
Какви са параметрите за интернет?

# 3 582
https://www.vivacom.bg/planove-za-hora-s-uvrezhdaniya
План смарт плюс

Ако питаш за скорост..не знам числа
Пише на максимална скорост.

За другите оператори ще трябва да се прочете и при тях..

# 3 583
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
https://www.vivacom.bg/planove-za-hora-s-uvrezhdaniya
План смарт плюс

Ако питаш за скорост..не знам числа
Пише на максимална скорост.

За другите оператори ще трябва да се прочете и при тях..
Плана, който показваш е за хора със слухови проблеми. Не всички са такива и реално ако нямаш такъв проблем едва ли може да сключиш такъв договор. Разгледах и другите планове за инвалиди във Виваком, но там минутите са адски малко и само в мрежата  на Виваком.

# 3 584
Всъщност можеш!
Няма значение с каква инвалидност си. Можеш да избираш от двата при вивата.
При а1 също няма значение.
За йетел не съм проверявала...но едва ри ще е различно.
Много, малко..всеки си преценява.
2000 нац.минути са нсичко друго но не и малко. Аз изговарям 600 месечно без да се стискам.
И не предлагам плановете, отговорих на питане.
Всеки си има глава, да си решава сам, ако обича.

Общи условия

Активация на акаунт