На какъв план сте? /мобилни оператори/

• 178 444
  • 3 780
  •   1
Отговори
# 3 765
  • Буркина Фасо
докато се обучат служителите в офисите, в банковите клонове , касиери в магазините  и те вземат, че напуснат.

# 3 766
Това за Санди с бутона.

Изключвам варианта да платя през сайта на вива.

Сутринта новата фактура вече беше на сайта на ерау и платих. Управителката се обади по - късно.

# 3 767
Тези мафиоти от А1, няма такива бандити. На изтекъл договор отказват да прекратят безплатна телевизия  ,включена в пакет към номера без да подпишеш поредния робовладелчески договор със сатаната, за 2 години.....

# 3 768
  • София
Тези мафиоти от А1, няма такива бандити. На изтекъл договор отказват да прекратят безплатна телевизия  ,включена в пакет към номера без да подпишеш поредния робовладелчески договор със сатаната, за 2 години.....

А защо сам/а не си я прекратиш през профила си в сайта или моб. приложение?
И като е безплатна какъв е проблема да си я имаш и ползваш?
Имам изтекъл договор, цената остана  почти същата, разликата е 1Е и безплатната тв на телефона си върви докато не я прекратя от профила си.

# 3 769
Simply_fun -  моля кажете за какво точно става въпрос?
1. имате телевизия и я гледате вкъщи на телевизор. дали са ви я "безплатно" - може да се пусне заявка за прекратяване във всеки офис. ако ви мотаят докато сте там звъните на оператор и искате съдействие защо ви отказват
или
2. имате включен пакет тв екплоре тв към номера си - можете от приложението на А1  да го деактивирате

# 3 770
От приложението всичко ми е деактивирано. Като изтече периода с телевизията на телефона, която ми беше, ми спряха всички канали и оставиха само 30 , от които само бнт, снн и някакви измислени включваше, нямаше бтв и нова например....  А тук става въпрос за друг тв пакет за безплатна андроид телевизия с устройство за телевизор, включва се с мощен интернет, която като я ползваш всеки ден забива и спира телевизията, рестартираш сто пъти и тн. Та върнах устройството... И уж би трябвало този измислен пакет прикачен към телефонния ми номер да го махнат и спрат като изтече 2 годишния договор, но не се маха. Отивам да подам заявление за спиране и махане от партидата на номера ми, не можело, било пакет, било безплатно... Уж безплатно ама пакета като е свършил договора от безплатни неограничени минути и интернет стана 1000 минути и 12000 мб интернет за 20 евро...... Та за да го махна искат да преподпиша нов 2 годишен договор за 25 евро, не може да мина на ваучер примерно, ако не искам да плащам такива сметки.... Обирджии... Нямам обяснение защо така обвързват стари, лоялни клиенти с ограничаващи пакети и високи такси. ...

# 3 771
Вие подадохте ли писмено че искате прекратяване?

# 3 772
Е ходенето до офис на А1 е опит за подаване на писмено, не става. Самата им система е направена някак си, че обвързва с пакет, когато си дългогодишен клиент и преподписваш договори. Реално преди 2 години като ми изтече предния договор ми предложиха  единствено този пакет, за да съм на по-изгодна месечна такса и би трябвало да се премахва тази телевизия автоматично с изтичане на договора, но явно за да те накарат да подписваш нов договор са ограничили по този начин. И самата система не им дава да променят. А по този начин не можеш и да сключиш договор на по-ниска такса от сега, може на същата или по -висока... Това автоматично означава, че стари клиенти могат да плащат по 100 евро такси щото са вързани, докато на нови клиенти дават по 12 евро такса за всичко неограничено..... Робовладелци!!!

Дори оптичната им телевизия уж за 5лв щеше да е на месец, но техниците твърдят, че сградата ни, която е оборудвана с оптични кабели, вградени, не може да я свържат към оптичната мрежа на А1, от там те карат да си купиш домашен интернет за 10 евро на месец, за да им ползваш андроид телевизията.....

Също така не знам защо цените обявени от брошури и служители по офисите на А1 уж с ддс, като дойдат фактурите начисляват върху тях ддс и таксата се вдига с от 3 до 6 лв

Няма таксата от неограничени всичко за 21 евро след изтичане става 27 евро за 1000 мин и 12000 интернет. Ето

И искат да преподпиша на 23 евро....

Последна редакция: ср, 01 юли 2026, 08:36 от Simply_fun

# 3 773
Не е вярно това което пишете. След изтичане на срока може са се подпише и на по-ниска такса. Многократно е коментирано тук. Информирайте се добре и действайте.

# 3 774
Тук не става въпрос за по-ниска такса да минавам, където интернета и минутите не са неограничени. И то по -ниската такса е пак 20 евро..... За още 2 години. Информираха ме достатъчно в 3 различни магазина и 3 пъти връзка с оператор. В крайна сметка смяната на номера или на оператора решава проблема

# 3 775
Информирането само да кажа не става в офис и през оператор Wink

# 3 776
И четенето с разбиране не е само до четенето. Истината е, че за стари клиенти нямат толкова ниски такси като за нови.

# 3 777
И четенето с разбиране не е само до четенето. Истината е, че за стари клиенти нямат толкова ниски такси като за нови.
Зависи на каква такса е клиента. Логично е, че предлагат планове на около сегашната такса. Новите ги примамват с ниска такса.

Твоят договор е комбиниран и не могат да прекратят ТВ, а да оставят мобилната. Трябва да се прекрати договора изцяло и да се подпише нов само за мобилна услуга.
Най-лесно ще ти е да прехвърлиш номера на предплатена към някой от другите оператори, тогава автоматично A1 ще ти препратят комбинирания договор веднага след преноса.

# 3 778
Да, и аз точно това казах + и го направих. И добавих възмутеното си мнение, че е глупаво да имаш 1 млн абонати и на всеки 2 години да ги дереш с по-високи и по-високи такси, а уж са лоялни клиенти и трябва да имат по изгодни условия да останат. Но новите абонати получават по-ниската цена. Все едно абонатите се раждат колкото и когато поискаш. С монополисти в картел излизаме длъжни да плащаме. Като това важи и за трите национални мобилни оператори. Не е само за А1

# 3 779
взехте си и протокол за връщането на устройството за телевизия ( казахте , че сте го върнали). пазете този документ няколко месеца.
перфектно сте се справил с пренос на мобилния номер. така е изградена бонусната система на операторите само на упгрейд т.е. нагоре. преди беше поне 5 лева сега дават хубави отстъпки за телефон при 5 евро вдигане на таксата ( е човек ще си я плати чрез по-високата такса за 24 месеца са 120 евро)

Общи условия

Активация на акаунт